Νέα

Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 483K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 37 άτομα (0 μέλη και 37 επισκέπτες)

Φευ ή 7ακις φευ; (Έως 4 ψήφους )

• Φευ.

• 7ακις φευ.

• Φευ + 7ακις φευ = 14.

• Where the Gypsy angels go...

• You won't sleep alone tonight.

• Γ.Ο.Κ. + @amjik=Sugar αρμεγουσα!

• Το τετράγωνο της υποτείνουσας ισούται με φευ!

• Ο κ. @κωλογερος και ο κ. @ιζνογκουντ.

• Μια μελαχρινή!

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.
OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.526
Πόντοι
26.316
Που πάει αυτός ο τόπος;
Πως θα διατηρηθεί η συνοχή της κοινωνίας χωρίς δικαστήρια;;;  :dunno:

Σε εκτέλεση της από 11.3.2020 Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου (ΠΝΠ) για τα κατεπείγοντα μέτρα αντιμετώπισης των αρνητικών συνεπειών της εμφάνισης του κορωνοϊού και της ανάγκης περιορισμού της διάδοσής του (Εφημερίδας της Κυβερνήσεως τεύχος Α', φ. 44, της 11.3.2020) αναμένεται μέσα στο επόμενο διάστημα η έκδοση κοινής απόφασης των υπουργών Υγείας και Δικαιοσύνης για την πανελλαδική αναστολή λειτουργίας των δικαστηρίων.
Πηγή: iefimerida.gr -

iuakoya

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2015
Like
24.299
Αν έβαλε κι ο Χάρος μάσκα άσχημα τα πράγματα  :grin:  :hi:

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.526
Πόντοι
26.316
Αφορμή για τον τίτλο της κριτικής στάθηκαν κάποια γκράφιτι από άπλυτες σουφραζέτες έξω από τα πορνεία ότι τάχα μου ο πελάτης βιάζει την εργαζόμενη και πως η πορνεία είναι βιασμός. Πριν τους απαντήσω αναλόγως να πω ότι ο βανδαλισμός διώκεται ποινικά και σε ένα σοβαρό κράτος θα τις είχαν μπουζουριάσει και αυτές και τους δροσερούς παρατρεχάμενους τους στη ΓΑΔΑ. Επανερχόμενος στο θέμα ωστόσο να τονίσω ότι κανένας βιαστής δεν πληρώνει χρηματικό αντίτιμο στο θύμα του και ότι το σεξ ανάμεσα σε πελάτη και σεξεργάτρια είναι πολύ πιο ΣΥΝΑΙΝΕΤΙΚΟ από άλλων ειδών κοινωνικά αποδεκτές συνουσίες (συζυγικό σεξ, σεξ υπο την επήρεια μέθης κτλ). Να προχωρήσω και ένα βήμα παρακάτω; Ας καταργήσουμε την πορνεία, μάλιστα! Αλλά τότε να καταργήσουμε και τον Καβαδία, τον Γκαμπριέλ Γκαρσία Μαρκέζ και τον Διογένη, και φυσικά μόκο για την άτυπη πορνεία σε χώρους Καλλιτεχνικούς, Τηλεοπτικούς, Επιχειρηματικούς. Σας κάλυψα πατσαβούρες φεμινίστριες και να πάω στην Αναστασία (ουσιαστικά για αυτήν θα έγραφα την κριτική) ή να συνεχίσω; Νομίζω σας κάλυψα, ξυρίστε λοιπόν τις μασκάλες σας και βρείτε έναν επιβήτορα γιατί το ΣΕΞ είναι ΥΓΕΙΑ.

:tooth:

borbi2525

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Νοε 2017
Κριτικές
22
Like
7.078
Πόντοι
5.696
Ασυμπτωματικοί βεβαίως είναι οι νεανίες, εξ όσων οι επιστήμονες λέγουν. Και δια τούτο σεις όλοι που ενδιατρίβετε με αγουρίδες έχετε μεγαλύτερο θέμα.
[size=20pt]Ο νηματοθέτης δεδικαίωται! [/size] :rockon:
Φαντάζομαι αγουρίδα σαν και τούτη...  :think:

Συνημμένα

• ΑΓΟΥΡΙΔΑ..!!.jpg
    ΑΓΟΥΡΙΔΑ..!!.jpg
    66,6 KB · Εμφανίσεις: 4

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
15.075
Πόντοι
2.606
Η βλακεία, ο πανικός ή έστω έλλειψη ψυχραιμίας αλλά και ο φόβος το τι θα πει ο άλλος αν κάποιος αρρωστήσει είναι που κάνουν τα πράγματα πολύ δύσκολα.
Ο ιός ίσως να χτύπησε (και) την πόρτα μου, έμμεσα...
τυπε εγω λεω να βαλω υποθετο φλασακι με αντιβαριους για υπολογιστες λες να κανει δουλεια?  :grin:

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
15.075
Πόντοι
2.606
Εάν επαληθευθούν οι στατιστικές προβλέψεις, εμείς που ζούμε στις μεγάλες πόλεις έχουμε συντριπτικές πιθανότητες να κολλήσουμε όσες προφυλάξεις και αν παίρνουμε. Από εκεί και πέρα όλοι μας ευχόμαστε να είναι κάτι διαχειρίσιμο ... Αλλιώς ... Φευ!
αν σκεφτεσαι να τιναξεις τα πεταλα μην τυχον σκεφτεις εμενα  για να δωσεις το νημα θα κανω αποποιηση κληρονομιας  :grin:

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.526
Πόντοι
26.316
αν σκεφτεσαι να τιναξεις τα πεταλα μην τυχον σκεφτεις εμενα  για να δωσεις το νημα θα κανω αποποιηση κληρονομιας  :grin:

Παλαιότερα είχα δηλώσει ότι εις την απευκταίαν περίπτωσιν του θανάτου μου και μη αναστάσεώς μου, το νήμα θα παραδοθεί εις την κα. Έριναλ. Πλην όμως η κα. Έριναλ εδώ και ικανό διάστημα ασχολείται με τους 17 γκόμενούς της.
Συνεπώς το νήμα θα παραδοθεί εις τον αδελφόν μου, κ. NICK TRIVE.

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.526
Πόντοι
26.316
[size=20pt]Η ψηφοφορία της Αληθείας και του Κοροναϊού!
Ο blizardeye πιθανώς να αποδημήσει εκ του κόσμου τούτου.
Προβλέψτε το μέλλον.
[/size]

[size=30pt]ΝΕΑ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ![/size]

borbi2525

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Νοε 2017
Κριτικές
22
Like
7.078
Πόντοι
5.696
αν σκεφτεσαι να τιναξεις τα πεταλα μην τυχον σκεφτεις εμενα  για να δωσεις το νημα θα κανω αποποιηση κληρονομιας  :grin:
Ο νηματοθέτης είναι μία άχρονη και άναρχη οντότητα. Μία οντότητα ακατάληπτη και απερίγραπτη.
Αμυδρώς και σκιωδώς μπορείτε να κατανοήσετε την οντότητα αυτή και αυτό μόνο αν διαθέτετε επαρκή ποσότητα υπερβατικής λογικής.
Μα δεν βλέπετε πως αυτοπροσδιορίζεται.... Δεν γλιτώνουμε με τίποτα...  :headbang:

borbi2525

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Νοε 2017
Κριτικές
22
Like
7.078
Πόντοι
5.696
Παλαιότερα είχα δηλώσει ότι εις την απευκταίαν περίπτωσιν του θανάτου μου και μη αναστάσεώς μου, το νήμα θα παραδοθεί εις την κα. Έριναλ. Πλην όμως η κα. Έριναλ εδώ και ικανό διάστημα ασχολείται με τους 17 γκόμενούς της.
Συνεπώς το νήμα θα παραδοθεί εις τον αδελφόν μου, κ. NICK TRIVE.
Γιούπιιιιιιι.....!!!!!  :happy:
       Επιτέλους θα έχουμε μόνο πιπίνια στο νήμα....  :happy:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom