Jim25jim
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 11 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 110
- Like
- 22.151
- Πόντοι
- 26.336
να ζήσετε να τον θυμόσαστε...![]()
![]()
![]()
Ο γιος του έχει γίνει ολόκληρος άνδρας
![Γιούπιιι! :happy: :happy:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/happy.gif)
Θα αναλάβει τα ηνία
![Ναι! :rockon: :rockon:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/rockon.gif)
![Ναι! :rockon: :rockon:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/rockon.gif)
Έχει γαλουχηθεί από το μπαμπά του
![Respect :respect: :respect:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/respect.gif)
να ζήσετε να τον θυμόσαστε...![]()
![]()
![]()
θειο μεταξυ μας ....Ο γιος του έχει γίνει ολόκληρος άνδρας
Θα αναλάβει τα ηνία![]()
Έχει γαλουχηθεί από το μπαμπά του![]()
θειο μεταξυ μας ....
με τα παιδια (πετραν,τζιπιντισι και το αλλο το μογγολο του σαβιδη) προκοπη δεν κανουμε
μην κοιτας που σε εμενα θα παραδωσει το νημα ο θειος μου ο μπλιζαραι τωρα που νοσησε...Δεν έχεις άδικο θειο![]()
μην κοιτας που σε εμενα θα παραδωσει το νημα ο θειος μου ο μπλιζαραι τωρα που νοσησε...
εκτος που ειμαι εξαιρεση δεν ειμαι παιδι του,ειμαι ανηψιος του
Θα γίνει θρυλικό νήμαΟ θείος σου ο μπλιζαραι είναι σίγουρο ότι θα σου παραδοσει το νήμα
Είσαι το αγαπημενο του ανηψακι και ξέρει ότι με σένα το νήμα θα προκόψει :S
:S :S :SΟ θείος σου ο μπλιζαραι είναι σίγουρο ότι θα σου παραδοσει το νήμα
Είσαι το αγαπημενο του ανηψακι και ξέρει ότι με σένα το νήμα θα προκόψει :S
:S :S :S :SΘα γίνει θρυλικό νήμα![]()
:S :S :S :S :S :S :S
ερι λεω και κλαιω θειοΠαρε τα ηνία εσυ θειο και εμείς εδώ είμαστε να σε στηρίξουμε![]()
Και εγώ στηρίζω κάργα Τρουμπακη για Πρόεδρο τουΠαρε τα ηνία εσυ θειο και εμείς εδώ είμαστε να σε στηρίξουμε![]()
με την καμμια...εχει τσακαλια εδω πολυ πανω στην ιεραρχια απο εμενα...Και εγώ στηρίζω κάργα Τρουμπακη για Πρόεδρο τουθρυλουνήματος.![]()
στηριζω τριβη ανοιχταμε την καμμια...εχει τσακαλια εδω πολυ πανω στην ιεραρχια απο εμενα...
Ναι, γιατί τώρα δεν πηδάει κανείς μας :SΜε τον Τρουμπακη πρόεδρο θα πηδάμε ελεύθερα.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Με τον Τρουμπακη πρόεδρο θα πηδάμε ελεύθερα.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
στρηριζω εριστηριζω τριβη ανοιχτα![]()
Ο ταριφας είναι ο φυσικός διάδοχος του Μπλε, αλλά δεν θέλει να του πάρει τη θέση πραξικοπηματικά. Οπότε θα περιμένει στους αιώνες τους άπαντες.με την καμμια...εχει τσακαλια εδω πολυ πανω στην ιεραρχια απο εμενα...
στηριζω τριβη ανοιχτα![]()
στηριζω τριβη ανοιχτα :S :S :SΜε συγκίνησες και λόγκαρα ρε κουφάλα![]()
![]()
![]()
Δεν θα χρειαζόταν ποτέ, αν ζητήσω το νήμα από τον αδελφό μου θα μου το δώσει χωρίς σκέψη.Ο ταριφας είναι ο φυσικός διάδοχος του Μπλε, αλλά δεν θέλει να του πάρει τη θέση πραξικοπηματικά. Οπότε θα περιμένει στους αιώνες τους άπαντες.
που εισαι ρε μαλακα?Με συγκίνησες και λόγκαρα ρε κουφάλα![]()
![]()
![]()