κωλο-γερος
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 40.178
- Πόντοι
- 19.795
Αυτό ήταν. Ψεκαστε, σκουπίστε, τελειώσατε. Έκανα την τακτική ανά τρίμηνο κωλονοσκοπηση σε κορασίδα του Σ 40-42.Καλως τότε να πας παιδί μου![]()
Αυτό ήταν. Ψεκαστε, σκουπίστε, τελειώσατε. Έκανα την τακτική ανά τρίμηνο κωλονοσκοπηση σε κορασίδα του Σ 40-42.Καλως τότε να πας παιδί μου![]()
Αυτό ήταν. Ψεκαστε, σκουπίστε, τελειώσατε. Έκανα την τακτική ανά τρίμηνο κωλονοσκοπηση σε κορασίδα του Σ 40-42.
Πάντοτε, αμέσως μετά την επιστροφή μου από την Ασία, τεσταρω το 8ποντο κανοντας κωλονοσκοπηση σε νεαρά κορασίδα, για να δω σε τι κατασταση επέστρεψε. Είμεθα σε κρίσιμη ηλικία νεαρέ. Πρέπει να κάνουμε συχνά εξετάσεις.Βρε συ θα σου μαραθεί το οκταποντο
Δώστου μια ανάσα :S![]()
πηγε καλα η εξεταση παππουλη?Πάντοτε, αμέσως μετά την επιστροφή μου από την Ασία, τεσταρω το 8ποντο κανοντας κωλονοσκοπηση σε νεαρά κορασίδα, για να δω σε τι κατασταση επέστρεψε. Είμεθα σε κρίσιμη ηλικία νεαρέ. Πρέπει να κάνουμε συχνά εξετάσεις.
Με ξεπεταξε η νοσοκομα.πηγε καλα η εξεταση παππουλη?
Μερικά πράγματα δεν αλλάζουν ποτέ...Γεια σας "παιδιά"
πάλι για γαμήσια λέτε![]()
Αλίμονο για μένα :-Μερικά πράγματα δεν αλλάζουν ποτέ...
Μερικά πάλι μπορεί να αλλάξουν...Αλίμονο για μένα :-
Γεια σας "παιδιά"
πάλι για γαμήσια λέτε![]()
Αφού το καημένο δεν έχει μυαλό να σκεφτεί μόνο τουΓια τι άλλο
Μόνο το πουλάκι μας σκεφτόμαστε![]()
Με ξεπεταξε η νοσοκομα.
Νοσοκόμες του κώλου είναι, αλλά τέλος πάντων.Στο 40-42 έχουν τις καλύτερες νοσοκόμες.:S :S :S
Νοσοκόμες του κώλου είναι, αλλά τέλος πάντων.
Διάβασε κάτω κάτω σε αυτή σελίδα το σχόλιο του Ζερο.Αφού για κωλο πηγες... νοσοκόμες του κωλου θα έβλεπες![]()
αλλο που δεν ηθελε...Αφού για κωλο πηγες... νοσοκόμες του κωλου θα έβλεπες![]()
Αφού είμαι κωλο-γερος ρε Τρουμπη.αλλο που δεν ηθελε...
μπερκετογερος εισαι....Αφού είμαι κωλο-γερος ρε Τρουμπη.![]()