troubakhs
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2017
- Like
- 32.717
- Πόντοι
- 5.506
θειο την πεμπτηθείο θα βάλει ο βαγγέλας κανένα ψητό το πάσχα?
θειο την πεμπτηθείο θα βάλει ο βαγγέλας κανένα ψητό το πάσχα?
Θειο, φαντάσου να φάει η ομάδα του θείου -6 την Παρασκευή, και να πάρει η Αεκ 3 βαθμούς από την Ξάνθη, μιας και θα υποβιβαστεί, η Αεκ θα είναι έναν πόντο μπροστά στα play off από τον Πάοκ.θείο θα βάλει ο βαγγέλας κανένα ψητό το πάσχα?
Σωραίος!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
φέρνω τα κάρβουνα...![]()
![]()
![]()
Σαν δεν ντρέπεσαι μοναχοφάη...Θα σου σπάσω το κεφάλι!![]()
![]()
![]()
![]()
Θειο, φαντάσου να φάει η ομάδα του θείου -6 την Παρασκευή, και να πάρει η Αεκ 3 βαθμούς από την Ξάνθη, μιας και θα υποβιβαστεί, η Αεκ θα είναι έναν πόντο μπροστά στα play off από τον Πάοκ.![]()
θειο εμεις θα σας δωσουμε 5 βαθμους +6 που θα παρετε απο αυτους κανε λογαριασμονομίζω πως την κυριακή παίζουν ΠΑΟΚ-ΠΑΟΚ στην ξάνθη! :S :S
το έχω σκεφτεί, αλλά έτσι όπως είναι και όπως είμαστε εμείς αυτή την στιγμή νομίζω πως τους έχουμε...
πιστεύω πως η 2η θέση έχει καλές πιθανότητες...
Η διαφορά είναι στους 8. Μπροστά ο Παοκ! Η Ξάνθη θα πέσει και θα μηδενιστεί. Από όπου πήρε βαθμούς, θα τους πάρει η εκάστοτε ομάδα πίσω. Η Άεκ έχασε 3 βαθμούς στο ΟΑΚΑ από Ξάνθη.νομίζω πως την κυριακή παίζουν ΠΑΟΚ-ΠΑΟΚ στην ξάνθη! :S :S
το έχω σκεφτεί, αλλά έτσι όπως είναι και όπως είμαστε εμείς αυτή την στιγμή νομίζω πως τους έχουμε...
πιστεύω πως η 2η θέση έχει καλές πιθανότητες...
Η διαφορά είναι στους 8. Μπροστά ο Παοκ! Η Ξάνθη θα πέσει και θα μηδενιστεί. Από όπου πήρε βαθμούς, θα τους πάρει η εκάστοτε ομάδα πίσω. Η Άεκ έχασε 3 βαθμούς στο ΟΑΚΑ από Ξάνθη.
Τρώει και -6 ο Παοκ. Βγαίνεις έναν πόντο μπροστά.
Αν σου πω ότι περισσότερο υπολογίζω ως αντίπαλο, όχι για το πρωτάθλημα, την Αεκ (του Καρέρα) στα play off, τι θα μου πεις;
Λόγω κατάστασης.λόγω κατάστασης φαντάζομαι, ενώ ο Παοκ έχει χάσει και σε ψυχολογία και σε όλα...
η διαφορά είναι πολύ μεγάλη, δεν το πιστεύω μέχρι εκεί.
πρέπει να έρθουν όλα ανάποδα για εσάς, λίγο δύσκολο.
Η διαφορά είναι στους 8. Μπροστά ο Παοκ! Η Ξάνθη θα πέσει και θα μηδενιστεί. Από όπου πήρε βαθμούς, θα τους πάρει η εκάστοτε ομάδα πίσω. Η Άεκ έχασε 3 βαθμούς στο ΟΑΚΑ από Ξάνθη.
Τρώει και -6 ο Παοκ. Βγαίνεις έναν πόντο μπροστά.
Αν σου πω ότι περισσότερο υπολογίζω ως αντίπαλο, όχι για το πρωτάθλημα, την Αεκ (του Καρέρα) στα play off, τι θα μου πεις;
θειο εμεις θα σας δωσουμε 5 βαθμους +6 που θα παρετε απο αυτους κανε λογαριασμο
εχω μιλησει στον βαγγελα σχετικα και μου ειπε να σας δωσουμε οσους χρειαστει...πάντως το ότι θα πάρουμε βαθμούς πίσω δεν το είχα καταλάβει...
εχω μιλησει στον βαγγελα σχετικα και μου ειπε να σας δωσουμε οσους χρειαστει...
θα μπεις αγ. σοφια με τσουλου εκτος αν ο τιγρης ξαναφερει κανα βοηθο φροντιστη απο τουρκια αντι για προπονητη
γιατι δεν εισαι γαυρος..πάντως το ότι θα πάρουμε βαθμούς πίσω δεν το είχα καταλάβει...
https://[URL unfurl="true"]www.xdtalk.com/attachments/930afc199d5d2844053add1b869068cf972024e7c0caf1b1243534fe8439748d-gif.740959/[/img[/URL]] Καλησπέρα παιδιά :hi:
[/quote]
Καλησπέρα δεν θα πει τίποτα :hi:
Έρωτας!Καλημέρα ρεμαλια. Άντε να βάλω μια φωτό από μια έκθεση που βολταρω σήμερα, να ξεκινήσει ωραία η μέρα σας.