blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 40
- Like
- 26.526
- Πόντοι
- 26.316
πολυ καπνα....
θα παρω τον κικιλια τηλ.
0-3 θα ερθει μονο γιατι παιζουμε και ευρωπη στο μεταξυ
363 μερες μεινανε...Δεν έχουμε καταδόσεις τις τελευταίες μέρες στο νήμα. Υποψιάζομαι υπόγειους αλληλοεκβιασμούς του στυλ... αν βγάλεις στην φόρα αυτό και εγώ θα πω για σένα εκείνο ...
Χμμμμ...
Εις την περίπτωσιν αυτήν δύνασθε να καταδίδετε άπαντες εις το inbox του νηματοθέτη και αυτός θα αναλάβει την περαιτέρω δημοσίευση και διαπόμπευση.
Μες στη εβδομάδα θα σκάσει καταδοση για μέλη του νήματος που ήρθαν να με καταδωσουν στα παιδιά μου και στην κωλο-γρια. >Δεν έχουμε καταδόσεις τις τελευταίες μέρες στο νήμα. Υποψιάζομαι υπόγειους αλληλοεκβιασμούς του στυλ... αν βγάλεις στην φόρα αυτό και εγώ θα πω για σένα εκείνο ...
Χμμμμ...
Εις την περίπτωσιν αυτήν δύνασθε να καταδίδετε άπαντες εις το inbox του νηματοθέτη και αυτός θα αναλάβει την περαιτέρω δημοσίευση και διαπόμπευση.
363 μερες μεινανε...![]()
![]()
![]()
Μες στη εβδομάδα θα σκάσει καταδοση για μέλη του νήματος που ήρθαν να με καταδωσουν στα παιδιά μου και στην κωλο-γρια. >![]()
Δεν έχουμε καταδόσεις τις τελευταίες μέρες στο νήμα. Υποψιάζομαι υπόγειους αλληλοεκβιασμούς του στυλ... αν βγάλεις στην φόρα αυτό και εγώ θα πω για σένα εκείνο ...
Χμμμμ...
Κάνεις ότι δεν ξέρεις τίποτα;Πριν φύγεις για το ταξίδι;;
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Κάνεις ότι δεν ξέρεις τίποτα;![]()
...Οι καταδότες θέλουν κίνητρα φιλτατε και καλογουστε () πορνοθετη
Δεν αρκεί η θέση εις την δεξιαν σας :thubsdown:
![]()
![]()
![]()
![]()
Σε ποιο επεισόδιο είχαμε μείνει;θείο έβαλες το μέγκα στο νο 1 του τηλεκοντρόλ, είσαι έτοιμος για αύριο?
έχει ρετιρέ ξανά, επιτέλους!! :S:S
Σε ποιο επεισόδιο είχαμε μείνει;![]()