Λιάρης5695236
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Ιαν 2014
- Like
- 199
- Πόντοι
- 166
οταν βλεπω βυζια με ποιανει κριση και οταν με ποιασει δε μπορει ενας ολοκληρος στρατος να με κρατισεινομιζω υπαρχει κριση βυζιων
οταν βλεπω βυζια με ποιανει κριση και οταν με ποιασει δε μπορει ενας ολοκληρος στρατος να με κρατισεινομιζω υπαρχει κριση βυζιων
γιατι??????????????εισαι μπλακλιστ
εμενα ρε καριολη ουτε μια κουβεντα ε?
εχεις πιρφοριζουσα συμπεριφοραγιατι??????????????
εξαπανεκαθεν ρε τομα....εχεις πιρφοριζουσα συμπεριφορα
εξαπανεκαθεν ρε τομα....
θειο εχω παρει ηδη 76 αρκουδουδους τους μεγαλους...θείο η παρασκευή πλησιάζει...
θειο εχω παρει ηδη 76 αρκουδουδους τους μεγαλους...
θειο στης ροζ τουλιπες εχω μονο ενα μικρο θεμα....δεν υπαρχουν πολλεςγι' αυτό άκουσα ότι το τζάμπο έδωσε έκτακτο μπόνους! :S :S :S
Εγώ την παρασκευή θα ξυπνήσω Σάββατο
όχι συνήθως βγαίνω στα μαγαζιά και κάνω ότι έχω ραντεβού με γκομενάκι αλλά τελευταία στιγμή κάτι μου τυχαίνει και πρέπει να φύγω. Αφήνω και τιπς στις σερβιτόρεςπρώτη φορά θα συμβεί?
όχι συνήθως βγαίνω στα μαγαζιά και κάνω ότι έχω ραντεβού με γκομενάκι αλλά τελευταία στιγμή κάτι μου τυχαίνει και πρέπει να φύγω. Αφήνω και τιπς στις σερβιτόρες
Ευτυχώς που η καθαρή Δευτέρα πέφτει Τρίτη φέτοςΕγώ την παρασκευή θα ξυπνήσω Σάββατο
Μακριά από γκρίνιες, toma!εμενα η συμβια μου λεει οτι αν σκασω με αρκουδακι και καρδουλες του αγιου βαλεντινου,θα ψαχνει να βρει ποια εχω γκομενα