spipis71
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 16 Απρ 2018
- Κριτικές
- 34
- Like
- 14.892
- Πόντοι
- 18.546
Eσείς του αγλαίσματος με σκατς..και εμείς με λίγο άγιο τσιπουράκι... Καλημέρα
καλημέρα σας
θέλω ...
Eσείς του αγλαίσματος με σκατς..και εμείς με λίγο άγιο τσιπουράκι... Καλημέρα
45αρα εισαι?γεια σας ειμαι η νταντα σας
ναι και ανοιγω πορτες τουαλετες και πετυχαινω με τον γκιωνη εξω τους πατεραδες των μωρων που νταντευω και θελω να με πηδηξουν αλλαδεν καταλαβαινω γιατι δεν με πηδαει κανεις45αρα εισαι?
ναι και ανοιγω πορτες τουαλετες και πετυχαινω με τον γκιωνη εξω τους πατεραδες των μωρων που νταντευω και θελω να με πηδηξουν αλλαδεν καταλαβαινω γιατι δεν με πηδαει κανεις
εδω ειμαι μωρακλαΠού ΄σαι μπουτάρες μου όμορφες;
Πρεπει να περιμενεις λιγο..τωρα συμβουλευεται το μπου. αν αποφασισουμε οτι ειναι οι καταλληλες συνθηκες να πηδηξει θα το κανει..λιγο υπομονη ακομα απο μερια σου θελουμε.ναι και ανοιγω πορτες τουαλετες και πετυχαινω με τον γκιωνη εξω τους πατεραδες των μωρων που νταντευω και θελω να με πηδηξουν αλλαδεν καταλαβαινω γιατι δεν με πηδαει κανεις
εδω ειμαι μωρακλα
δεν μπορω να περιμενω . επειγομαι.Πρεπει να περιμενεις λιγο..τωρα συμβουλευεται το μπου. αν αποφασισουμε οτι ειναι οι καταλληλες συνθηκες να πηδηξει θα το κανει..λιγο υπομονη ακομα απο μερια σου θελουμε.
την εχει αετισια γιαυτο με δαιμονισε χαχαχαχχααχ αυτο το διάστημα μου αρεσει να σας την σηκωνωΤι μου κουτσομπολέψανε;
Του την σήκωσες του aetos 56 με τα καμώματά σου, και τον άφησες με το καυλί στο ¨παρουσιάστε¨ τον άνθρωπα;
Ειναι οικογενιαρχεις ο ανθρωπος..δεν μπορει να παρει βιαστικη αποφαση! αν θελεις πθα περιμενεις...αλλιως πρεπει το μπου. να του βρει αλλη νταντα.δεν μπορω να περιμενω . επειγομαι.
μαεγω ειμαι η καλυτερη νταντα που κανει την καλυτερη σταση πολυελαιοςΕιναι οικογενιαρχεις ο ανθρωπος..δεν μπορει να παρει βιαστικη αποφαση! αν θελεις πθα περιμενεις...αλλιως πρεπει το μπου. να του βρει αλλη νταντα.
Θα σε παρω εγω εσενα..να μου κανεις και τις κουρτινες!μαεγω ειμαι η καλυτερη νταντα που κανει την καλυτερη σταση πολυελαιος
μαεγω ειμαι η καλυτερη νταντα που κανει την καλυτερη σταση πολυελαιος
δεν κανω κουρτινες μονο πιπεςΘα σε παρω εγω εσενα..να μου κανεις και τις κουρτινες!
πιτες κανεις?δεν κανω κουρτινες μονο πιπες
δεν κανω κουρτινες μονο πιπες
Και Ναργιλέδες.
Να τα γράφουμε αυτά...
Του Βαλεντίνου θα γιορτάσεις με ναργιλέ ραμολίδη μου;
Εκεί που θα είμαι, θα το γιορτάσω με ό,τι βρώ.