iuakoya
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Νοε 2015
- Like
- 24.294
Συμπάσχω, σας το είπα από χτες ;)Ίσως υπερβολικές, που είναι το μεμπτό που βαριέμαι το ξύρισμα? :S
Συμπάσχω, σας το είπα από χτες ;)Ίσως υπερβολικές, που είναι το μεμπτό που βαριέμαι το ξύρισμα? :S
Συμπάσχω, σας το είπα από χτες ;)
Και μακριά από πειρασμούς ;)
υπάγω γιατί έχω πολλές υποχρεώσεις, θα τα πούμε αργότερα
..........μια χαρα είναι το νερό .... στολή 7αρα ...βουτηξες μ αυτο το πουτσοκρυο? :S
6 ημέρες έμειναν ;)θα βαλω ενα ουισκακι στην υγεια σου...
Θάλασσα, το απόλυτο θηλυκό..........μια χαρα είναι το νερό .... στολή 7αρα ...
θειε ηδη εχω παρει 62 αρκουδακια,26 πακετα σοκολατακια ,32 σουτιεν και 29 στριγκακια (ολα κοκκινα)...6 ημέρες έμειναν ;)
Έτσι εξηγούνται οι ελλείψεις στην αγορά!!!θειε ηδη εχω παρει 62 αρκουδακια,26 πακετα σοκολατακια ,32 σουτιεν και 29 στριγκακια (ολα κοκκινα)...
θα γιορτασουμε μεχριτο πρωι
Θα στενάξουν οι πιστωτικέςπως πάνε οι προ-ετοιμασίες (για τους εορτάζοντες σε 6 μέρες...)?
τυπε αγορασα βραχιολι δωρο στην χειρα μουπως πάνε οι προ-ετοιμασίες (για τους εορτάζοντες σε 6 μέρες...)?
Η χειρονομία μετράειτυπε αγορασα βραχιολι δωρο στην χειρα μου
θειε ηδη εχω παρει 62 αρκουδακια,26 πακετα σοκολατακια ,32 σουτιεν και 29 στριγκακια (ολα κοκκινα)...
θα γιορτασουμε μεχριτο πρωι
τυπε αγορασα βραχιολι δωρο στην χειρα μου
Εκείνα θα τα πάρει τελευταία μέρα να είναι φρέσκα...θείο πρέπει να πάρεις άλλα 6 πακέτα σοκολατάκια ακόμη, άλλα 3 στρινγκάκια και 1 αρκουδάκι για να βγουν τα νούμερα... :S :S
Εκείνα θα τα πάρει τελευταία μέρα να είναι φρέσκα...
Σίγουρα θα έχει κάνει προκράτηση...θα προλάβει όμως?
αυτό είναι το θέμα... :-