barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 23.235
- Πόντοι
- 5.506
α όχι ευχαριστώ δεν θα πάρω
Ψοφάς να έρθει από δω ο Τάκης να σε περιλάβει στα μπινελίκια.
α όχι ευχαριστώ δεν θα πάρω
Αυτό το θέμα απαντήθηκε.θα παω στα αν τα θηλεα περδονται του θειου μου του μπλιζαραι..
τον Τάκη τον έχω γραμμένο στα μεγάλα τριχωτά άρχιδια του θείου μου του ΝικολάκηΨοφάς να έρθει από δω ο Τάκης να σε περιλάβει στα μπινελίκια.
Ευτυχώς ο δικός μας είναι αυστηρά και μόνο έξοδος.
τον Τάκη τον έχω γραμμένο στα μεγάλα τριχωτά άρχιδια του θείου μου του Νικολάκη
εχει και νημα για το πως ξυριζουν αρχιδια....τον Τάκη τον έχω γραμμένο στα μεγάλα τριχωτά άρχιδια του θείου μου του Νικολάκη
θα φάει το υποθέτο από το στόμα χαχαχα χαχαχα χαχαχα χαχαχα χαχαχαΈχετε τοποθετήσει βαλβίδα ριντ;
Κι αν χρειαστεί να πάρετε κανένα φάρμακο σε υπόθετο, τι θα κάνετε;
εγω θα σε πηγαινα καπου με θαλασσα,αστερια και μουσικη....μπραμπ που θα με πας την ημέρα του Αγίου βαλενταιν
το είχα μεγάλο καημό να μάθω πως ξυριχονται κ ειδικά αν έχεις κοιλιά. Τελικά δεν διάβασα ποτέ το θρέντ βαρέθηκα. Τι σου είναι ο άνθρωποςεχει και νημα για το πως ξυριζουν αρχιδια....
το μπου ειναι η παπυρος λαρους
στον βοσπορο οχι του πειραια για φαι στον κανονικο για πνιξιμομπραμπ που θα με πας την ημέρα του Αγίου βαλενταιν
:-*εγω θα σε πηγαινα καπου με θαλασσα,αστερια και μουσικη....
ο Βόσπορος είναι αυτό με τα τεράστια πιάτα με τα κρέατα που τα βλέπεις κ χορταίνεις πριν έρθουν;στον βοσπορο οχι του πειραια για φαι στον κανονικο για πνιξιμο
:S :S :Sο Βόσπορος είναι αυτό με τα τεράστια πιάτα με τα κρέατα που τα βλέπεις κ χορταίνεις πριν έρθουν;
ναιο Βόσπορος είναι αυτό με τα τεράστια πιάτα με τα κρέατα που τα βλέπεις κ χορταίνεις πριν έρθουν;
Έχετε τοποθετήσει βαλβίδα ριντ;
Κι αν χρειαστεί να πάρετε κανένα φάρμακο σε υπόθετο, τι θα κάνετε;