Νέα

Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 479K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Τι είδους ψηφοφορίες θέλετε να μπαίνουν στο Νήμα; (Έως 3 ψήφους ο κάθε ψηφοφόρος)

• Θα ρωτήσω την μαμά και θα σας πω.

• Για την Σωτηρία της Ψυχής Ημών.

• Πυρηνικής Φυσικής.

• Λογοτεχνικές - Φιλοσοφικές

• Σεξουαλικές.

• Δεν μας παρατάς στον πόνο μας και στην αγαμία μας ...

• Για την διάσωση των γρυλοβλαττοειδών εντόμων και της Ψαλίδας της Αγίας Ελένης.

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

rodriguez96

Ανώτατος
Εγγρ.
5 Δεκ 2017
Κριτικές
32
Like
17.720
Πόντοι
12.946
Καλημέρα  :hi:
και καλή συνέχεια σε όσους υπάγουν  :grin:

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.097
Πόντοι
25.467
Δηλώ την ευαρέσκειάν μου δια το κλίμα των καταδόσεων που ήρχισε να επικρατεί εις το νήμα εκ νέου. Επιτέλους όλοι σας, απαλλαγμένοι από όσα σας κατατρώγουν, αλληλοκαταγγέλεσθε και αλληλοδιαβάλεσθε.
Να ενθυμείσθε ότι το νήμα είναι φιλικό ακόμη και εις τας ψευδείς καταδόσεις.
Σημαίνον είναι να κοντύνει ο διπλανός και όχι να ψηλώσει ο καταδότης.
Μάλιστα τονίζω ότι πλέον αγγίζουμε το υπέρτατο όριο της καταδόσεως αφού ήρχισαν και αυτοκαταδόσεις.

[size=30pt]Δηλώ συγκεκινημένος![/size]

Αξιότιμε κ. Χιονοστροβιλλομάτη,

Δράττομαι της ευκαιρίας, να σας εκφράσω την μεγάλη μου χαρά, καθώς και να σας δηλώσω την αμέριστη συμπαράσταση μου, στο έργο που με μεγάλη επιτυχία επιτελείτε.

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΔΕΔΙΚΑΙΩΝΤΑΙ.

Δεν σας κρύβω δε, ότι ως Πρόεδρος του Συλλόγου, Προδοτών, Μαυραγοριτών, Δοσίλογων και π. Γερμανοτσολιάδων Ελλάδος, θα συγκαλέσω έκτακτη συνεδρίαση του Διοικητικού μας Συμβουλίου, με μόνον θέμα ημερησίας διατάξεως, την τιμητική βράβευσή σας με το Χρυσούν Μετάλλιο του Συλλόγου μας.  Παρακαλώ να λάβετε υπόψιν σας, ότι τέτοια πρόταση, έχει να γίνει, από την βράβευση του αειμνήστου τ. Ταξιάρχου Τεθωρακισμένων, τ. Υπουργού Εσωτερικών & τ. Αντιπροέδρου Κυβερνήσεως Στυλιανού Παττακού.

Με εκτίμηση.

The Saint!

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.688
Πόντοι
19.795
Και ο πολιτιστικός σύλλογος "Ιούδας ο Ισκαριώτης" στηρίζει και προσφέρει τριάντα αργύρια σε κάθε καταδοση που θα επιφερει το μπσναρισμα του καταδιδομενου. :grin:

borbi2525

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Νοε 2017
Κριτικές
22
Like
6.862
Πόντοι
5.696
Καλημέρα..  :hi:
Πέφτω με τα μούτρα στο διάβασμα  :coffee: :coffee:

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.097
Πόντοι
25.467

spipis71

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Απρ 2018
Κριτικές
34
Like
14.853
Πόντοι
18.546
Καλημέρα και από εμένα  :hi:

yakuza old boy

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2019
Κριτικές
23
Like
7.953
Πόντοι
3.346
Καλημερα! Ειμαι στα δικαστηρια σημερα για αποποιηση κληρονομια συγγενικου προσωπου.
Και σκαει μια κουκλα δικηγορινα που ειχε βαλει για την υποθεση ο ξαδερφος!
ειμαι απο το πρωι με την φαντασιωση οτι την πηδαω στο γραφειο που πηγαμε για τις υπογραφες..πωπω τιναφτορε!
δεν λεει να βγει απο το μυαλο μου..ηδη την εχω παρει δυο τηλ. για να μου διευκρινισει ακριβως τι καναμε..αλλα δεν το σηκωνει η ρουφιανα. :grin:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
90
Πόντοι
866
Καλημερα! Ειμαι στα δικαστηρια σημερα για αποποιηση κληρονομια συγγενικου προσωπου.
ειμαι απο το πρωι με την φαντασιωση οτι την πηδαω στο γραφειο που πηγαμε για τις υπογραφες..πωπω τιναφτορε!
δεν λεει να βγει απο το μυαλο μου..ηδη την εχω παρει δυο τηλ. για να μου διευκρινισει ακριβως τι καναμε..αλλα δεν το σηκωνει η ρουφιανα. :grin:
:tooth:

gpikasso

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιαν 2010
Κριτικές
16
Like
6.264
Πόντοι
4.027

πως σε νιωθω...
Εχω πετυχει τρελο μωρο δικηγορο σε εκλογες συλλογου και την ειχα 4-5 ωρες απο διπλα γιατι ημουν εφορευτικη.... αλλα δε εκατσε η ρουφιανα...

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
13.754
Πόντοι
2.606
τυπε δεν θελω να σου χαλασω την φαντασιωση αλλα δεν ειναι η ερη  :grin:

yakuza old boy

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2019
Κριτικές
23
Like
7.953
Πόντοι
3.346
πως σε νιωθω...
Εχω πετυχει τρελο μωρο δικηγορο σε εκλογες συλλογου και την ειχα 4-5 ωρες απο διπλα γιατι ημουν εφορευτικη.... αλλα δε εκατσε η ρουφιανα...
Εγω δεν μπορουσα να κανω κατι ηταν μαζι ξαδερφες και θειες.
Αλλα ενταξει πιστευω με πηραν χαμπαρι ολοι..αφου την κοιτουσα για λιγο, καμια ωριτσα που κρατησε ολο αυτο.  :grin:

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
13.754
Πόντοι
2.606
euautoa%C3%BA-%CF%83tevaxwpnuevos-axpn%CF%83to-oto%E2%80%A6-%E3%80%8Clat-to-%CE%BBe5-auto-b%CF%81%CE%B5%CE%B3%CE%BC%CE%B5vo-%CF%83tupto-ancient-3682650.png

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom