rodriguez96
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 5 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 32
- Like
- 17.720
- Πόντοι
- 12.946
Καλημέρα
και καλή συνέχεια σε όσους υπάγουν
και καλή συνέχεια σε όσους υπάγουν
Δηλώ την ευαρέσκειάν μου δια το κλίμα των καταδόσεων που ήρχισε να επικρατεί εις το νήμα εκ νέου. Επιτέλους όλοι σας, απαλλαγμένοι από όσα σας κατατρώγουν, αλληλοκαταγγέλεσθε και αλληλοδιαβάλεσθε.
Να ενθυμείσθε ότι το νήμα είναι φιλικό ακόμη και εις τας ψευδείς καταδόσεις.
Σημαίνον είναι να κοντύνει ο διπλανός και όχι να ψηλώσει ο καταδότης.
Μάλιστα τονίζω ότι πλέον αγγίζουμε το υπέρτατο όριο της καταδόσεως αφού ήρχισαν και αυτοκαταδόσεις.
[size=30pt]Δηλώ συγκεκινημένος![/size]
Και ο πολιτιστικός σύλλογος "Ιούδας ο Ισκαριώτης" στηρίζει και προσφέρει τριάντα αργύρια σε κάθε καταδοση που θα επιφερει το μπσναρισμα του καταδιδομενου.
Καλημερα! Ειμαι στα δικαστηρια σημερα για αποποιηση κληρονομια συγγενικου προσωπου.
Και σκαει μια κουκλα δικηγορινα που ειχε βαλει για την υποθεση ο ξαδερφος!
ειμαι απο το πρωι με την φαντασιωση οτι την πηδαω στο γραφειο που πηγαμε για τις υπογραφες..πωπω τιναφτορε!
δεν λεει να βγει απο το μυαλο μου..ηδη την εχω παρει δυο τηλ. για να μου διευκρινισει ακριβως τι καναμε..αλλα δεν το σηκωνει η ρουφιανα.
Καλημερα! Ειμαι στα δικαστηρια σημερα για αποποιηση κληρονομια συγγενικου προσωπου.
ειμαι απο το πρωι με την φαντασιωση οτι την πηδαω στο γραφειο που πηγαμε για τις υπογραφες..πωπω τιναφτορε!
δεν λεει να βγει απο το μυαλο μου..ηδη την εχω παρει δυο τηλ. για να μου διευκρινισει ακριβως τι καναμε..αλλα δεν το σηκωνει η ρουφιανα.
τυπε δεν θελω να σου χαλασω την φαντασιωση αλλα δεν ειναι η ερηΚαλημερα! Ειμαι στα δικαστηρια σημερα για αποποιηση κληρονομια συγγενικου προσωπου.
πως σε νιωθω...
Εχω πετυχει τρελο μωρο δικηγορο σε εκλογες συλλογου και την ειχα 4-5 ωρες απο διπλα γιατι ημουν εφορευτικη.... αλλα δε εκατσε η ρουφιανα...
τυπε δεν θελω να σου χαλασω την φαντασιωση αλλα δεν ειναι η ερη
Εγω δεν μπορουσα να κανω κατι ηταν μαζι ξαδερφες και θειες.πως σε νιωθω...
Εχω πετυχει τρελο μωρο δικηγορο σε εκλογες συλλογου και την ειχα 4-5 ωρες απο διπλα γιατι ημουν εφορευτικη.... αλλα δε εκατσε η ρουφιανα...
Ποια ειναι η ερη?τυπε δεν θελω να σου χαλασω την φαντασιωση αλλα δεν ειναι η ερη
Ποια ειναι η ερη?
Για σενα λεει?
Για σενα λεει?
ναιΓια σενα λεει?