Zebu
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 42
- Like
- 34.710
- Πόντοι
- 28.246
Ντα!Υπάρχει σύζυξ;
Ντα!Υπάρχει σύζυξ;
Όχι, πως σας πέρασε αυτό από το μυαλόΥπάρχει σύζυξ;
Η έκθεση κατάδοσης έχει ήδη συνταχθεί. Να την δημοσιεύσω;Όχι, πως σας πέρασε αυτό από το μυαλό
Όχι, πως σας πέρασε αυτό από το μυαλό
Δεν ξέρω, κάποιος είπε για συζυγικά και κάποιος έγραψε ντα ;)Όχι, πως σας πέρασε αυτό από το μυαλό
Νιόγαμπρος;Νιόγαμπρος κιόλας και δεν περνάς καλά; :S
Έχουμε σοβαρές αποκαλύψεις αγαπητέ...Τι το οικόσιτο υπάρχει τότε;
Τώρα λείπει ο κ.Ανακριτής και θα πάει τζάμπα,Η έκθεση κατάδοσης έχει ήδη συνταχθεί. Να την δημοσιεύσω;![]()
Έχουμε σοβαρές αποκαλύψεις αγαπητέ...
Τώρα λείπει ο κ.Ανακριτής και θα πάει τζάμπα,
περιμένετε ολίγες ημέρες και την δημοσιεύεται![]()
Δεν υπάρχει ζήτημα. Θα την δει αυτός. Θα εξετάσει το οπτικοακουστικό, ηχητικό και φωτογραφικό υλικό και θα βγάλει απόφαση.Τώρα λείπει ο κ.Ανακριτής και θα πάει τζάμπα,
Τώρα λείπει ο κ.Ανακριτής και θα πάει τζάμπα,
Το οργανώσατε έξυπνα ομολογουμένως...Τώρα λείπει ο κ.Ανακριτής και θα πάει τζάμπα,
Παντρεύτηκε δηλαδή πραγματικά διότι η λέξη αυτό σημαίνει ;)Λέτε να παντρεύτηκε άρρενα;
Εντάξει κάντε την δουλειά σας, εμένα μόλις με πήραν τηλέφωνο από το συνεργείο του μοτοσακό και πρέπει να αναχωρήσωΕίναι παρών όμως ο ιεροεξεταστής.![]()
Δεν υπάρχει ζήτημα. Θα την δει αυτός. Θα εξετάσει το οπτικοακουστικό, ηχητικό και φωτογραφικό υλικό και θα βγάλει απόφαση.
Είμαι σίγουρος ότι έχεις αναλάβει τα βίντεο ;)το οποίο παρεμπιπτόντως είναι πολύ πλούσιο![]()
Μην ξεχάσετε να δώσετε χαιρετίσματα στο... σπίτι!Εντάξει κάντε την δουλειά σας, εμένα μόλις με πήραν τηλέφωνο από το συνεργείο του μοτοσακό μου και πρέπει να αναχωρήσω![]()
Μόνο οι πανελλήνιες λείπουν ;)Είναι παρών όμως ο ιεροεξεταστής.![]()
Παντρεύτηκε δηλαδή πραγματικά διότι η λέξη αυτό σημαίνει ;)