Zebu
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 42
- Like
- 31.404
- Πόντοι
- 28.246
Ντα!Υπάρχει σύζυξ;
Ντα!Υπάρχει σύζυξ;
Όχι, πως σας πέρασε αυτό από το μυαλόΥπάρχει σύζυξ;
Η έκθεση κατάδοσης έχει ήδη συνταχθεί. Να την δημοσιεύσω;Όχι, πως σας πέρασε αυτό από το μυαλό
Όχι, πως σας πέρασε αυτό από το μυαλό
Δεν ξέρω, κάποιος είπε για συζυγικά και κάποιος έγραψε ντα ;)Όχι, πως σας πέρασε αυτό από το μυαλό
Νιόγαμπρος;Νιόγαμπρος κιόλας και δεν περνάς καλά; :S
Έχουμε σοβαρές αποκαλύψεις αγαπητέ...Τι το οικόσιτο υπάρχει τότε;
Τώρα λείπει ο κ.Ανακριτής και θα πάει τζάμπα,Η έκθεση κατάδοσης έχει ήδη συνταχθεί. Να την δημοσιεύσω;
Έχουμε σοβαρές αποκαλύψεις αγαπητέ...
Τώρα λείπει ο κ.Ανακριτής και θα πάει τζάμπα,
περιμένετε ολίγες ημέρες και την δημοσιεύεται
Δεν υπάρχει ζήτημα. Θα την δει αυτός. Θα εξετάσει το οπτικοακουστικό, ηχητικό και φωτογραφικό υλικό και θα βγάλει απόφαση.Τώρα λείπει ο κ.Ανακριτής και θα πάει τζάμπα,
Τώρα λείπει ο κ.Ανακριτής και θα πάει τζάμπα,
Το οργανώσατε έξυπνα ομολογουμένως...Τώρα λείπει ο κ.Ανακριτής και θα πάει τζάμπα,
Παντρεύτηκε δηλαδή πραγματικά διότι η λέξη αυτό σημαίνει ;)Λέτε να παντρεύτηκε άρρενα;
Εντάξει κάντε την δουλειά σας, εμένα μόλις με πήραν τηλέφωνο από το συνεργείο του μοτοσακό και πρέπει να αναχωρήσωΕίναι παρών όμως ο ιεροεξεταστής.
Δεν υπάρχει ζήτημα. Θα την δει αυτός. Θα εξετάσει το οπτικοακουστικό, ηχητικό και φωτογραφικό υλικό και θα βγάλει απόφαση.
Είμαι σίγουρος ότι έχεις αναλάβει τα βίντεο ;)το οποίο παρεμπιπτόντως είναι πολύ πλούσιο
Μην ξεχάσετε να δώσετε χαιρετίσματα στο... σπίτι!Εντάξει κάντε την δουλειά σας, εμένα μόλις με πήραν τηλέφωνο από το συνεργείο του μοτοσακό μου και πρέπει να αναχωρήσω
Μόνο οι πανελλήνιες λείπουν ;)Είναι παρών όμως ο ιεροεξεταστής.
Παντρεύτηκε δηλαδή πραγματικά διότι η λέξη αυτό σημαίνει ;)