Zebu
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 42
- Like
- 30.695
- Πόντοι
- 28.246
Καμία σχέση...Κάτι μου θυμίζει αυτό το μαγαζί
Πουλάκια μου
Καμία σχέση...Κάτι μου θυμίζει αυτό το μαγαζί
Πουλάκια μου
Λουφαδόρε, Άστατε, πάλι μου την έκανες και ανέλαβα μόνος μου την αποστολή... :S
Η σαλάτα είχε τελειώσει σε αυτό το σημείο.ουτε καν σαλατα ρε μαλακα
Θέλαμε και τέταρτον αλλά δεν μας "έκατσε"Παλι διατροφη βιγκαν κανετε;
Όλα μαζί!τα ορεκτικά είναι αυτά
ουτε καν σαλατα ρε μαλακα
Θέλαμε και τέταρτον αλλά δεν μας "έκατσε"
τα σημεία των καιρών αγαπητέ :S[size=18pt]Τρομακτικό [/size]:S
Αληθές!τα σημεία των καιρών αγαπητέ :S
Ίσως κάποιοι από εμάς δεν θα ζούνε όταν σε λίγα ίσως χρόνια θα παίρνεις ένα χάπι για να βγάλεις καινούργιο συκώτι ας πούμε...αλά Σταρ ΤρεκΑληθές!
Σωστά αλλά και πάλι η φύση πάντα θα βρίσκει τρόπους για να λιγοστεύουμεΊσως κάποιοι από εμάς δεν θα ζούνε όταν σε λίγα ίσως χρόνια θα παίρνεις ένα χάπι για να βγάλεις καινούργιο συκώτι ας πούμε...αλά Σταρ Τρεκ
Δράττομαι της ευκαιρίας, προκειμένου να ενημερώσω την αξιοσέβαστη γερουσία και τα μέλη του ΚΑΠΗ μας
ότι για λόγους πέραν της θελήσεώς μου, θα απέχω για ικανό διάστημα από τις εργασίες του νήματος.
Εντούτοις, θα παρακαλουθώ από καιρού εις καιρόν τις εξελίξεις και ελπίζω όταν με το καλό επανέλθω
να βρώ το νήμα χωρίς απώλειες (με τους γέρους, ποτέ δεν ξέρεις) και σε τάξη. Παρακαλείται ο κ.
Νηματοθέτης, να επιβλέπει και να αποτρέπει τους επίδοξους μπαχαλάκηδες και λοιπούς αργόσχολους.
Στις 14 Φεβρουαρίου θα εμφανιστώ εκτάκτως, μόνο και μόνο για να αποτίσω φόρο τιμής στον Άγιο προστάτη των αγαπούληδων
του νήματος και να κεράσω σοκολατάκια συνοδευόμενα από ρομανδικά άσματα! Ως τότε να προσέχετε
και να παίρνετε σωστά τα φάρμακά σας! Εις το επανιδείν!
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΑΝΑΡΙ!!!!
πληγωσε με και εσυ να δουμε....
αποκληρος θα γινω
Εσυ εισαι πλεμπα. Το αγλαισμα παει για καραμελιτσες στο Hansel & Gretel.
Αγλαισμα
και πράσινα άλογα