You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 479K
- Εμφανίσεις 6M
-
- Ετικέτες
- bou classics
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (3 μέλη και 1 επισκέπτες)
α ωραια 3.30 με 4.00 τοτε
ωραια σου στελνω στο μαιλ σου ενα ιδιωτικο συμφωνητικο για προσωπικα δεδομενα και την δεσμευση της ωρας γιατι αν δεν ερθεις υπαρχει αποζημιωση 800 ευρω , το υπογραφεις και τα λεμε στις 14 φεβρ. στις 15.30.
ααααα θα βρεις και ενα ερωτηματολογιο τι θες να φοραω τι στασεις προτιμας κτλπ μην ξεχασεις να το απαντησεις γιατι πριν εχω ραντεβου με μια γκιλφ που θελει να το παιζω χεβμεταλας δεν νομιζω να ειμαι του γουστου σου με δερματινο παντελονι και μαλλι πιο μακρυ και απο το δικο σου!!!
erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 90
- Πόντοι
- 866
ρε λαρυ ενα γαμησι ειπαμε να κανουμε οχι να πληρωσω δικηγοροωραια σου στελνω στο μαιλ σου ενα ιδιωτικο συμφωνητικο για προσωπικα δεδομενα και την δεσμευση της ωρας γιατι αν δεν ερθεις υπαρχει αποζημιωση 800 ευρω , το υπογραφεις και τα λεμε στις 14 φεβρ. στις 15.30.
ααααα θα βρεις και ενα ερωτηματολογιο τι θες να φοραω τι στασεις προτιμας κτλπ μην ξεχασεις να το απαντησεις γιατι πριν εχω ραντεβου με μια γκιλφ που θελει να το παιζω χεβμεταλας δεν νομιζω να ειμαι του γουστου σου με δερματινο παντελονι και μαλλι πιο μακρυ και απο το δικο σου!!!
ρε λαρυ ενα γαμησι ειπαμε να κανουμε οχι να πληρωσω δικηγορο
καλα λογο της παλια μας γνωριμιας κλεισαμε στις 3.30 ανευ υπογραφων !!!!
να ενημερωσω οτι τα ακαποτα τα εχω κοψει γιατι εσυ εισουν fan θυμαμαι...
erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 90
- Πόντοι
- 866
εγω μονο ακαποτα και πορτοκαλαδα φουλ.. οπως τα ξερειςκαλα λογο της παλια μας γνωριμιας κλεισαμε στις 3.30 ανευ υπογραφων !!!!
να ενημερωσω οτι τα ακαποτα τα εχω κοψει γιατι εσυ εισουν fan θυμαμαι...
εγω μονο ακαποτα και πορτοκαλαδα φουλ.. οπως τα ξερεις
χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 90
- Πόντοι
- 866
χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
iuakoya
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Νοε 2015
- Like
- 24.294
Επιτέλους ;)καλημερα πορνοι :coolcondom:
iuakoya
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Νοε 2015
- Like
- 24.294
Όντως έχει μέρες να μπει...ο νηματοθετης τι απεγινε?
Όντως έχει μέρες να μπει...
θα πηγε στην ελβετια για καμμια ανανεωση εκει που πας 80 ετων και βγαινεις 45......
ερι θελω να γραψω στο νημα γυμνες φωτο απο τις γυναικες μας κοπελες μας και επειδη εχω χρονια να κανω σχεση σταθερη ολο απο εδω και απο εκει πηδαω εχω κατι παλιες σου φωτο και επειδη ειχαμε και σχεση να ανεβασω καμμια?
iuakoya
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Νοε 2015
- Like
- 24.294
Μήπως έχεις διεύθυνση και έξοδα αποστολής;θα πηγε στην ελβετια για καμμια ανανεωση εκει που πας 80 ετων και βγαινεις 45......
Μήπως έχεις διεύθυνση και έξοδα αποστολής;
ενδιαφερεσαι? η φημες λενε για σενα οτι εισαι ενας ακρως γοητευτικος ανδρας με πλουσια προσοντα και ευκαταστατες τσεπες αρα δεν χρειαζεσαι λιφτινγκ λιγη αυτοπεποιθεση και οποιδηποτε γυνη μπορει να ερθει στο κρεβατι σου με ευκολια!!!!!
πλην μιας της εριναλ που μετα απο τοσα χρονια δεν εχω καταλαβει τα γουστα της μπορει να παει με ανδρα τυπου μπαζο εως θεου .... ολοι εχουν τυχη με την ερι ειναι αναλογου μερας φεγγαριου και ερμη!!!!
ειναι η γυναικα ρουλετα !!!!!!!!!!
iuakoya
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Νοε 2015
- Like
- 24.294
Δεν ξέρω ποιος διαδίδει αυτές τις φήμες αλλά μπράβο τουενδιαφερεσαι? η φημες λενε για σενα οτι εισαι ενας ακρως γοητευτικος ανδρας με πλουσια προσοντα και ευκαταστατες τσεπες αρα δεν χρειαζεσαι λιφτινγκ λιγη αυτοπεποιθεση και οποιδηποτε γυνη μπορει να ερθει στο κρεβατι σου με ευκολια!!!!!
πλην μιας της εριναλ που μετα απο τοσα χρονια δεν εχω καταλαβει τα γουστα της μπορει να παει με ανδρα τυπου μπαζο εως θεου .... ολοι εχουν τυχη με την ερι ειναι αναλογου μερας φεγγαριου και ερμη!!!!
ειναι η γυναικα ρουλετα !!!!!!!!!!
blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 40
- Like
- 23.771
- Πόντοι
- 26.096
Καλησπέρα, 'παιδιά'!
iuakoya
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Νοε 2015
- Like
- 24.294
Καλησπέρα αγαπητέ, ανησυχήσαμεΚαλησπέρα, 'παιδιά'!
blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 40
- Like
- 23.771
- Πόντοι
- 26.096
Καλησπέρα αγαπητέ, ανησυχήσαμε
Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον αλλά το είχα προαναγγείλει...
Ανακοινώνεται ΑΡΜΟΔΙΩΣ ότι ο νηματοθέτης θα απέχει εκ των εργασιών του νήματος δι' ολίγας ημέρας. Ημέρας απαραιτήτους δι' εσωτερικόν διαλογισμόν, φυσικήν αποκατάστασιν και λοιπές ανώτερες δραστηριότητες σώματος και νοός, τις οποίες δεν δύνασθε να κατανοήσετε.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 20
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 41
- Εμφανίσεις
- 3K
- Απαντήσεις
- 4
- Εμφανίσεις