iuakoya
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Νοε 2015
- Like
- 24.297
Δεν πιστεύει στα θαύματα;Ακριβώς επειδή κάνω θαύματα φοβάμαι πως το γραφείο θα το απορρίψει.
Δεν πιστεύει στα θαύματα;Ακριβώς επειδή κάνω θαύματα φοβάμαι πως το γραφείο θα το απορρίψει.
Μη γελάς ιερόσυλε
Μη γελάς ιερόσυλε
Μισό να το κάνω μετάφραση σαν τους τίτλους ταινιών: Σκύψε ευλογημένηForgive me father i have sinned
Σεξομολόγηση;Αφήστε τον να γελά.
Δεν θα τον πιάσω! Θα τον βάλω με το ζόρι κάτω από το πετραχείλι μου, να εξομολογηθεί όλες του τις αμαρτίες μα τις προβοσκίδες.
Θα μας πάρει καμιά εβδομάδα βέβαια, αλλά θα είμαι προετοιμασμένος.
Αφήστε τον να γελά.
Δεν θα τον πιάσω! Θα τον βάλω με το ζόρι κάτω από το πετραχείλι μου, να εξομολογηθεί όλες του τις αμαρτίες μα τις προβοσκίδες.
Θα μας πάρει καμιά εβδομάδα βέβαια, αλλά θα είμαι προετοιμασμένος.
Μισό να το κάνω μετάφραση σαν τους τίτλους ταινιών: Σκύψε ευλογημένη
Δεν πιστεύει στα θαύματα;
Ποσώς.
Απλώς δεν το συμφέρει να παίρνουν αναρρωτική οι συνεργάτιδες του, λόγω ξεκωλιάσματος. Χάνονται λεφτά
Το χρήμα πρέπει να κινείται όντως...Ποσώς.
Απλώς δεν το συμφέρει να παίρνουν αναρρωτική οι συνεργάτιδες του, λόγω ξεκωλιάσματος. Χάνονται λεφτά
Στη θέση σου θα πήγαινα με ταξί.Παιδια στο παρκιν του αεροδρομιου λεει να αφησω τ αμαξι για 3 μερες??
Η θα το βρω σπασμενο η με καμια ζημια?,
Από το να αφήσεις χύμα στο δρομο...Παιδια στο παρκιν του αεροδρομιου λεει να αφησω τ αμαξι για 3 μερες??
Αυτά είναι τα λάθη, δεν κάνουν πιο μεγάλα τα ασανσέρ να βάλεις μέσα το αμάξι και να το παρκάρεις στο σαλόνι...Από το να αφήσεις χύμα στο δρομο...
Δοκίμασε την τύχη σου.
Στη θέση σου θα πήγαινα με ταξί.
Γιατί μπορεί και να μην το βρεις καν...
Από το να αφήσεις χύμα στο δρομο...
Δοκίμασε την τύχη σου.
Εχει ενα σωρο παρκινγ κοντα στο αεροδρομιο που αφηνεις το αυτοκινητο και σε πανε αυτοι στο αεροδρομιο. Ειναι και πιο φτηνα. Koιτα εδω.Παιδια στο παρκιν του αεροδρομιου λεει να αφησω τ αμαξι για 3 μερες??
Εχει ενα σωρο παρκινγ κοντα στο αεροδρομιο που αφηνεις το αυτοκινητο και σε πανε αυτοι στο αεροδρομιο. Ειναι και πιο φτηνα. Koιτα εδω.
Ακομα κ μεσα στο παρκιν αφου λενε οτι εχει καμερες κτλ