iuakoya
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Νοε 2015
- Like
- 24.297
Φευ...Υπερβαίνει τας δυνάμεις του ταπεινού και αδύναμου τούτου νηματοθέτου ...
Φευ...Υπερβαίνει τας δυνάμεις του ταπεινού και αδύναμου τούτου νηματοθέτου ...
Και αυτό τοσιαξα.Υπερβαίνει τας δυνάμεις του ταπεινού και αδύναμου τούτου νηματοθέτου ...
Δικό του πρόβλημαΚαι μέχρι τότε θα έχει λήξει η ψηφοφορία ...
Πώς θα τον βοηθήσει η αλόη;
Τη χαρίζει σε γυναίκες και τον αγαπάνε λέει...Πώς θα τον βοηθήσει η αλόη;
Δικό του πρόβλημα
Εμείς όποιος κι αν είναι ο νικητής θα ζητήσουμε κέρασμα
Αν είναι ο Τρούμπ όμως θα ζητήσει χαρτζιλίκι για να κεράσει
Εσείς είσαστε λαρτζ..........τσιπηςΕίδατε τι τσίπης είναι;;; >
Εγώ πάντως πένομαι.
Ευτυχώς έμεινε πίσω γιατί θα τα ακούσετε τα μαντάτα τουΕίδατε τι τσίπης είναι;;; >
Εγώ πάντως πένομαι.
Εσείς είσαστε λαρτζ..........τσιπης
Μπήκατε δυναμικά στο σιάξιμο...Και αυτό τοσιαξα.
Μπήκατε δυναμικά στο σιάξιμο...
Και για να μην πληρώνετε τον λόγο/σμο στα ξενοδοχεια, βόλευετε τις ρεσεψιονιστες.Πένομαι!
Μεγάλη αντεπίθεση από τις ερωμένες του κ. Zebu και μία ευδιάκριτη διαφορά υπέρ του στην ψηφοφορία μας!
Μου διέφυγε αυτό...Έχει αγοράσει μία αλόη από το Praktiker [3,99 €]. Την έχει στο μπαλκόνι του. Η αλόη έβγαλε αλοάκια. Τα μεταφυτεύει σε γλαστράκια και τα προσφέρει σε θήλεα και ισχυρίζεται ότι έτσι βρίσκει γκόμενες ...
Αυτά τα έχει πει ο ίδιος και φαντάζομαι όταν διαβάσει την ανάρτηση αυτή, θα βαλαντώσει στο κλάμα έτσι ευαίσθητος που είναι.
Τοσιαξα.Ε, ναι.
Δεν έχει πανσέληνο να παραμυθιάζει γηρεα θήλεα στο κιόσκι από όπου η φαίνεται καλύτερα η φεγγαράδα ...
Αν θες να τον βοηθήσεις, οργάνωσε τους ψηφοφόρους του άμεσα, ο χρόνος τρέχει ;)Με συγχωρειτε για τη παρεμβαση αλλα ποσο διαρκουν οι ψηφοφοριες σας στο νημα;Ο καταπτυστος πλην αξιαγαπητος κυριος Τρουμπακης εχει πολυ μεγαλη αναγκη να αναδειχθει επισημος αγαπουλης οχι μονο επι του παροντος νηματος αλλα και διαγαλαξιακως.
Με συγχωρειτε για τη παρεμβαση αλλα ποσο διαρκουν οι ψηφοφοριες σας στο νημα;Ο καταπτυστος πλην αξιαγαπητος κυριος Τρουμπακης εχει πολυ μεγαλη αναγκη να αναδειχθει επισημος αγαπουλης οχι μονο επι του παροντος νηματος αλλα και διαγαλαξιακως.
Αυτή η ψηφοφορία θα λήξει την 14.2.2020. Ημέρα ντροπής για το αντρικό γένος ... Φευ!
Σας καλώ να τον υποστηρίξετε προκειμένου να εξέλθει νικητής και εκείνη την μέρα να μπορεί να είναι ευτυχισμένος για να αγοράσει τα αρκουδάκια και τα σοκολατάκια του.
Με συγχωρειτε αλλα μετα απο αυτη τη τοποθετηση πρεπει να αποσυμφορηθω....
Ξανά λέω. Έχω βουτήξει από το κομπόδεμα του νηματοθέτη, χίλια ευρώ! Αν βγει ο Τρουμπάκης, θα τα πάρει να τα ξοδέψει οπως επιθυμεί. Αν βγω εγώ, θα τα επιστρέψω στον νηματοθέτη.Δικό του πρόβλημα
Εμείς όποιος κι αν είναι ο νικητής θα ζητήσουμε κέρασμα
Αν είναι ο Τρούμπ όμως θα ζητήσει χαρτζιλίκι για να κεράσει