κωλο-γερος
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 39.378
- Πόντοι
- 19.795
Παραληρειτε.Θα τον χάσετε ακόμη παραπάνω αν διαβάσετε στις προηγούμενες σελίδες περί του ποιόν του κ. κωλό_γερου...
Παραληρειτε.Θα τον χάσετε ακόμη παραπάνω αν διαβάσετε στις προηγούμενες σελίδες περί του ποιόν του κ. κωλό_γερου...
έχω φαν κλαμπ. τι με ρωτάς μπλιζακι μου
βαριέμαι. Όπως κάθε ευφυής άνθρωπος.τον κωλογερός τον έχω ψηλά ότι κ να κάνειΘα τον χάσετε ακόμη παραπάνω αν διαβάσετε στις προηγούμενες σελίδες περί του ποιόν του κ. κωλό_γερου...
σιγά.. Θα καθαρίσω εγώ θα τους βάλω λίγο τις φωνές και θα πάψουν :-*Τι να ρωτήσω ο δόλιος... Με τόσο bullying που υφίσταμαι ...
Και θα τον χασει ακομα περισσοτερο στις επομενες σελιδες, οταν θα μαθει το ποιον του τιμημενου μελους που στο παραληρημα του επανω αναφωνασκε "Ζητω ο Πειραιας και ο Ολυμπιακος"Θα τον χάσετε ακόμη παραπάνω αν διαβάσετε στις προηγούμενες σελίδες περί του ποιόν του κ. κωλό_γερου...
βαριέμαι. Όπως κάθε ευφυής άνθρωπος.τον κωλογερός τον έχω ψηλά ότι κ να κάνει
δεν πιστεύω τίποτα από αυτά. ΕυχαριστώΚαι θα τον χασει ακομα περισσοτερο στις επομενες σελιδες, οταν θα μαθει το ποιον του τιμημενου μελους που στο παραληρημα του επανω αναφωνασκε "Ζητω ο Πειραιας και ο Ολυμπιακος"
Φοβάμαι πως ναιΣκοτώθηκε ο Cobe;;;
Λέτε να μην είμαι αθάνατος;;;
Ονοματα δεν ειπα.δεν πιστεύω τίποτα από αυτά. Ευχαριστώ
αναφωνησε λεμεεεεεεεεδεν πιστεύω τίποτα από αυτά. Ευχαριστώ
ρε τρουμπ για χθεσινή με έχεις. Έλα λίγο μαζευτείτεαναφωνησε λεμεεεεεεεε
εχε χαρη που ειναι θειος μου....ρε τρουμπ για χθεσινή με έχεις. Έλα λίγο μαζευτείτε
είπαμε σε στηρίζω αλλά σε εμένα όχι μλκιεςΟνοματα δεν ειπα.
έχε χάρη... Χαχαχαεχε χαρη που ειναι θειος μου....
Τι να σου κανω που δεν ειναι εδω ο Νικολας. :-ρε τρουμπ για χθεσινή με έχεις. Έλα λίγο μαζευτείτε
άλλος αυτός.... Μην μιλήσωΤι να σου κανω που δεν ειναι εδω ο Νικολας. :-
Μπλε είναι ονόματα δε λέμε.