NICK TRIVE
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Μαρ 2014
- Κριτικές
- 53
- Like
- 9.319
- Πόντοι
- 25.786
Μήτσο δες για τους αρραβώνες εδώ.
Παίρνει η μπάλα όλους τους μπλε του νήματος :-γιατί κατάλαβες εσύ ποιος μπλε είναι?
Μα δεν είπε όνομαΜαρτυριαρη
Je suis bleu...Παίρνει η μπάλα όλους τους μπλε του νήματος :-
Άλλο σκάνδαλο και τούτο. Καλά δεν υπάρχει μονομελης επιτροπή εδώ μέσα να βάλει μια τάξη;Μήτσο δες για τους αρραβώνες εδώ.
Πολλά τα αίσχη στο νήμα, Απουσιάζω καιρό αλλά τα ξέρω όλα για όλους.
Λοιπόν για αυτόν που λες εφαρμόζει τη συνταγή του Παναγή από τα Μέγαρα.
ποια Κασσάνδρα? Υπάρχει και Κασσάνδρα?Α τον αλητήριο
Αν δεν πάρει το κορίτσι θα παρω τηλ. την Κασσανδρα και θα της τα πω όλα
Μακάρι να ειμασταν. Τόσα ταξίδια παω, από ρεσεψιονιστριες άλλο τίποτα. Δεν μου έχει καθήσει καμμιά. Μόνο η Αγγλικού που καθόταν έξω από την ρεσεψιόν του ξενοδοχείου.Je suis bleu...
Το μόνο ηθικό στοιχείο του νήματος είμαι εγώΆλλο σκάνδαλο και τούτο. Καλά δεν υπάρχει μονομελης επιτροπή εδώ μέσα να βάλει μια τάξη;
Παίρνει η μπάλα όλους τους μπλε του νήματος :-
ποια Κασσάνδρα? Υπάρχει και Κασσάνδρα?
Την άλλη φορά έτσι για το γαμώτο πείτε της να κάτσει για λίγο στη ρεσεψιόν ;)Μακάρι να ειμασταν. Τόσα ταξίδια παω, από ρεσεψιονιστριες άλλο τίποτα. Δεν μου έχει καθήσει καμμιά. Μόνο η Αγγλικού που καθόταν έξω από την ρεσεψιόν του ξενοδοχείου.
κάτσε να του στείλω στο βάιμπερ του ερωτιάρηΥπάρχει.... υπάρχει... και την ταΐζει στο στομα
Το μόνο ηθικό στοιχείο του νήματος είμαι εγώ
Ναι. Έχεις κρεμάσει τις καποτες. Για να στεγνώσουν. Και μόλις στεγνώσουν..................Το μόνο ηθικό στοιχείο του νήματος είμαι εγώ
Μήτσο δες για τους αρραβώνες εδώ.
να ρωτήσω λίγο, κοριούς βάζετε ο ένας για τον άλλον...?
Δώσε τηλέφωνο να σε βάλω και σένα στην ομαδική να μαθαίνεις ότι κρύβουν οι ηθικολόγοι εδώ μέσα χαχαχαχαχαχνα ρωτήσω λίγο, κοριούς βάζετε ο ένας για τον άλλον...?