Όλα καλά;
ετσι νομιζω!!!
Όλα καλά;
εχεις τα δικια σου λαρυ μουμην λες πολλα εσυ !!!!! δες πρωτα τον αγωνιστικο χωρο και μετα ξεδιπλωσε την χαρη σου !!!!! ειναι σαν να μου λες κανω και γαμω τα τακλιν χωρις να ξερεις οτι θα παιξεις σε χωματινο δεν ειναι ολα τα γηπεδα γρασιδια!!!!
λαρυ εχεις μπερδεψει τις γκομενες μου φαινεταιναι καλα !!! που αν δεν σε πηγαινα πρωτα για σινεμα η θεατρο και μετα σε κυριλε ρεστοραν με κερια και βιολια, να σου κρατω το χερι και να σου λεω για τα ματια σου τα χερακια σου και το ποσο μοναδικη εισαι μετα δεν ειχε κοκο!!!!
ξεχνας μου φαινετε....
και στο γλυφομουνι την παω τη γλωσσα ροδανι να ξερεις
εσυ δηλαδη συμφωνεις με το λαρυ; μου ταζεις και μετα τα παιρνεις πισω;εχεις τα δικια σου λαρυ μου
αγιε μου σωσε με αυτοι εδω ειναι χαζοιΠας να μου φάς το γκομενάκι μωρή χαμούρα;
λαρυ εχεις μπερδεψει τις γκομενες μου φαινεται
γερο σε ειχα για πεθαμενοΠας να μου φάς το γκομενάκι μωρή χαμούρα;
γερο σε ειχα για πεθαμενο
Και δεν σεβάστηκες την μνήμη μου μωρή σαλούφα;
Έτσι είναι, αν έτσι νομίζετε ;)ετσι νομιζω!!!
εμ ρε λαρυ αφου εγω ειμαι λαικο παιδι απλοΑΑΑΑΑΑΑΑΑ εχεις δικιο αυτα τα ηθελε η Γιωτα η μπαλωματου που στρινκ δευτερο δεν ειχε να βαλει και ηθελε σουσι και χαβαρια!!!!
ναι ναι ναι τωρα θυμηθηκα εσυ ηθελες μπρουταλ καταστασεις σουβλακι διπλοπιτο παγκακι και σεξ ανευ φιλτρου !!!!!
α ρε ερι ωραια περνουσαμε ποιος μπαγασας να σε χαιρεται τωρα!!!!
σαλουφα; χαχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχΚαι δεν σεβάστηκες την μνήμη μου μωρή σαλούφα;
αγιε μου σωσε με αυτοι εδω ειναι χαζοι
κοιτα αγιε μου εγω δεν ζηταω πολλα δεν ειμαι σαν με εσας που θετε σαλτσες . εγω ενα απλο σεξ ζητησα και ο αλλος αρχισε τα μα και μου δηλαδη ελεοcΕγώ κάμω και γλειφοκώλι, να ξες...
ναι σιγα λαρυ οπου ακους πολλα κερασιαερι αυτοι πινελο θα σε πανε θα σου γυαλισουν ολα τα μπρουτζα !!!!!!!
χαχαχαχαχαχαχα
Άνοιξε σελίδα να πάρεις γνώμες ;)εγώ που θέλω να γυαλίσω λίγο το τραπεζάκι στο σαλόνι μου τι να κάνω?