iuakoya
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Νοε 2015
- Like
- 24.297
Για Τιτανικό πήγαινε το σχόλιο αλλά μετά το άλλαξες...Συγνώμη εχω μείνει πίσω στην κατηγορία PSE
Για Τιτανικό πήγαινε το σχόλιο αλλά μετά το άλλαξες...Συγνώμη εχω μείνει πίσω στην κατηγορία PSE
Συγνώμη εχω μείνει πίσω στην κατηγορία PSE
αφου αντι να δεις ταινια μπαλαμουτιαζες ρε τζιμακο πως να το δεις?
Εμμανουέλα!ο μπλιζαραι το πιο πορνο που εχει δει ειναι η εμανουελα....αλλα ειχε πιει και τον πηρε ο υπνος :S :S :S :S
Βλέπω σαββιδοκαναλο
Συμμορία των έντεκα
ρε θειο αφου και να πας ποπ κορν και βυζγια της παρεας βλεπεις ασε της δικαιολογιεςΈνα δίκιο το’χεις ρε θειο :-
Το καλοκαίρι δουλεύω πολύ και δεν προλαβαίνω τα open air σινεμά του χωριού μου
Το χειμώνα τα τελευταία χρόνια εχω αλλάξει ενδιαφέροντα και δεν μένει πολύς χρόνος για village cinemas :-
Θυμαμαι το ειχα δει πρωτη προβολη σε σινεμα στην Καλλιθεα. Γινοταν χαμος.ο μπλιζαραι το πιο πορνο που εχει δει ειναι η εμανουελα....αλλα ειχε πιει και τον πηρε ο υπνος :S :S :S :S
Νομίζω έχει 3 ταινίες και δεν έχω δει καμιά :S
ειχα βγει ραντεβου μικρος με αυτην και της ψειρισα ενα 50αρικο στο ξενοδοχειοΕμμανουέλα!
Εσύ το έχεις γυρίσει live φίλε...
2 εργα παππου ε? καρατε σεξΘυμαμαι το ειχα δει πρωτη προβολη σε σινεμα στην Καλλιθεα. Γινοταν χαμος.
Αλήθεια... μι του
ΤοσιαξαΈνα δίκιο το’χεις ρε θειο :-
Το καλοκαίρι δουλεύω πολύ και δεν προλαβαίνω τα open air σινεμά του χωριού μου
Το χειμώνα τα τελευταία χρόνια εχω αλλάξει ενδιαφέροντα, γαμαω συνεχεια και δεν μένει πολύς χρόνος για village cinemas :-
Που εγιναν 12...
Εμ, για να καθυστερεί ο πρόεδρας το Μέγκα πέφτεις στην ανάγκη του Σαββίδη! :S
Αν και βλέπω όταν το ανοίξει τελικά να την βγάζει με ρετιρε στο πραιμ ταιμ...
Δεν πλερώνει ο πρόεδρας... :-
ειχα βγει ραντεβου μικρος με αυτην και της ψειρισα ενα 50αρικο στο ξενοδοχειο
Στο Ετουαλ ρε. Ηταν καλος σινεμας, επαιζε και Αγγελοπουλο2 εργα παππου ε? καρατε σεξ
2 εργα παππου ε? καρατε σεξ
ρε θειο αφου και να πας ποπ κορν και βυζγια της παρεας βλεπεις ασε της δικαιολογιες
Δες Πετρεζίκη ;)
Έλα μωρε βάλαμε λίγο μέλι και κάτι τρέχει στα γύφτικα...
Πρέπει να εμπλουτίσω το μενού