erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 91
- Πόντοι
- 866
λαρυ λες να γινω χιπστερ; χαχαχαχαχαχαχαχαχαχχαkαλημερα σου,
γιατι αφηνεις μουσακι στο νινι σου?
λαρυ λες να γινω χιπστερ; χαχαχαχαχαχαχαχαχαχχαkαλημερα σου,
γιατι αφηνεις μουσακι στο νινι σου?
καλημερα σας κουκου σας και επιτελους βλεπω την θεματαρα υποθεση τριχωτο μουνακι ααααααααααααχχαχαχαχα
λαρυ λες να γινω χιπστερ; χαχαχαχαχαχαχαχαχαχχα
εσυ απο μωρο ετσι ησουνεγω σε θυμαμαι skinhead!!!!!
αν θες να δεις τι εχω θα ειναι τεραστιο το ρισκο χαχαχαχαχαχαχαχ
να ρθω με θαμνοκοπτικο?αν θες να δεις τι εχω θα ειναι τεραστιο το ρισκο χαχαχαχαχαχαχαχ
λαρυ μην αποκαλυπτεις τα μυστικα του βαλτου χαχαχαχαχααυτο ειναι αληθεια!!!!!!!!!!!
να ρθω με θαμνοκοπτικο?
ελα εσυ ωπα .. αμεσως ελαφια κερατα και μαλκιες.και ελαφια με κερατα λαρυ
λαρυ μην αποκαλυπτεις τα μυστικα του βαλτου χαχαχαχαχα
και ελαφια με κερατα λαρυπροσεχε μην βρεις δεντρα ........χαχαχαχαχαχαχαχα
αμαν ρε λαρυ τιποτα δεν ξερουν πχια ολα μασσημενη τροφηειπαμε δυσβατη περιοχη αλλα οχι και ελαφια κανα βατραχι ναι !!!!!
αλλωστε η ερι για δυο πραγματα φημιζετε για το τριχωτο νινι και την αφωσιοση της σε ενα μονο ανδρα!!!!
την πηδηξες τελος θα σε αγαπα μεχρι ................... τον επομενο γενναιο χαχαχαχαχαχαχα σημ, ο τελευταιος ηταν ενα αμουστακο παλικαρακι απο τα ορεινα της δραμας που ειχε να δει μουνι πανω απο 3 χρονια .
αν προσεξες ειπε τα μυστικα του βαλτου ποια η συγγραφεας Πηνελοπη Δελτα , Πηνελοπη = πιστη!!!!
μαθε μπαλιτσα αγορι μου ακου τον λαρυ ......
και ελαφια με κερατα λαρυ
λαρυ με το μεγιστο παπαρι εισαι ο μουναδικος που εχει αντιληφθει το ποιον μου και το ηθος μουαφου ειναι ζουλαπια τι να κανω?
αμαν ρε λαρυ τιποτα δεν ξερουν πχια ολα μασσημενη τροφη
λαρυ με το μεγιστο παπαρι εισαι ο μουναδικος που εχει αντιληφθει το ποιον μου και το ηθος μου
ααααααααααααααααααααααααααααααααχαχααχαχχαααχχ τζαμπα πληρωνουμε λαρυυυυυυυνομιζω πως το θρεντ αυτο περνα κριση τελευταια!!!!! ολο ψηφοφοριες ειναι κατι ψαρια καθε πρωι σαν την ερτ εχει καταντησει δημοσιο σκετο θεματολογια μηδεν!!!!!