You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 483K
- Εμφανίσεις 6M
-
- Ετικέτες
- bou classics
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 17 άτομα (1 μέλη και 16 επισκέπτες)
blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 40
- Like
- 26.523
- Πόντοι
- 26.316
καλησπερα σας,
αλλη μια ψηφοφορια ανευ ουσιας!!!!!
τωρα ποιος ειναι αγαπουλης και ποιος οχι μονο σε αργοσχολους καφενιου ενδιαφερει. η ουσια ειναι κανενα καλο μουνι φθηνο να κανει καλο κρεββατι εχουμε?
Η απάντηση στο ερώτημά σας είναι όχι και συνεπώς σας παρακαλούμε να προσέλθετε στην κάλπη και να ψηφίσετε! >
blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 40
- Like
- 26.523
- Πόντοι
- 26.316
[size=30pt]ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ.[/size]
[size=20pt]Έφθασε η ώρα, που όλοι πρέπει να αποφασίσουμε γι΄ αυτό που τόσο καιρό αποφεύγουμε. Δυστυχώς έχουμε αγαπούληδες στο νήμα μας. Και αυτό αποτελεί κοινό μυστικό. Πρέπει επιτέλους να αποδεχθούμε την αλήθεια, να κλείσουμε τα ώτα μας στις ειρωνείες και λοιδορίες, που προέρχονται από τα ιταμά και ποταπά άλλα νήματα και να δώσουμε το χρίσμα σε έναν από αυτούς.
Πικρή αλήθεια. Είναι όμως η αλήθεια. Φευ![/size]
[size=30pt]ΨΗΦΙΣΤΕ![/size]
[size=20pt]Έφθασε η ώρα, που όλοι πρέπει να αποφασίσουμε γι΄ αυτό που τόσο καιρό αποφεύγουμε. Δυστυχώς έχουμε αγαπούληδες στο νήμα μας. Και αυτό αποτελεί κοινό μυστικό. Πρέπει επιτέλους να αποδεχθούμε την αλήθεια, να κλείσουμε τα ώτα μας στις ειρωνείες και λοιδορίες, που προέρχονται από τα ιταμά και ποταπά άλλα νήματα και να δώσουμε το χρίσμα σε έναν από αυτούς.
Πικρή αλήθεια. Είναι όμως η αλήθεια. Φευ![/size]
[size=30pt]ΨΗΦΙΣΤΕ![/size]
Η απάντηση στο ερώτημά σας είναι όχι και συνεπώς σας παρακαλούμε να προσέλθετε στην κάλπη και να ψηφίσετε! >
ειμαι αναρχικος δεν συμμετεχω σε ψηφοφοριες!!!!
blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 40
- Like
- 26.523
- Πόντοι
- 26.316
ειμαι αναρχικος δεν συμμετεχω σε ψηφοφοριες!!!!
Καλώς!
Να πάτε στην παρακάτω. Πληροί τας απαιτήσεις σας.
Καλώς!
Να πάτε στην παρακάτω. Πληροί τας απαιτήσεις σας.
ειδες που λες δεν ξερω .... ολα τα ξερεις και σιγουρα θα εχεις και καλυτερη επιλογη απο την μαγια !!!!
εχεις παει με την μαγια ?
blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 40
- Like
- 26.523
- Πόντοι
- 26.316
ειδες που λες δεν ξερω .... ολα τα ξερεις και σιγουρα θα εχεις και καλυτερη επιλογη απο την μαγια !!!!
εχεις παει με την μαγια ?
Ουχί.
να πας αξιζει!!!!
ειναι ο θηλυκος αγαπουλης !!!! ολους τους αγαπα αλλα δευτερη φορα δεν παει κανενας !!!!!
blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 40
- Like
- 26.523
- Πόντοι
- 26.316
να πας αξιζει!!!!
ειναι ο θηλυκος αγαπουλης !!!! ολους τους αγαπα αλλα δευτερη φορα δεν παει κανενας !!!!!
Δεν έχω καμία σχέση με αγάπες.
Για αγάπες απευθυνθείτε στους δύο υποψηφίους της ψηφοφορίας μας.
Hellraiser4Ever
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Φεβ 2019
- Like
- 26.297
- Πόντοι
- 6.256
Εκληθηκα να καταθεσω την αποψη μου απο τον σεβαστο κυριο Οφθαλμοχιονοθυελλα για τον μεγαλυτερο πορνοπιρφορακια ολων των εποχων κυριο Τρουμπακη.
Τον ανθρωπο που πιρφοριζε πριν υπαρξει ο πιρφορισμος,που εχυνε ποταμια απο σιελα οποτε αντικριζε θηλυκο αναπαραγωγικο οργανο και δη εκδιδομενο.
Η αποψη μου ειναι οτι ειναι καταπτυστος,επαισχυντος και αξιοθρηνητος εκδιδοπιρφορακιας που θα πρεπει να διδασκεται στα νηπιαγωγεια ως παραδειγμα προς αποφυγη.
Τον ανθρωπο που πιρφοριζε πριν υπαρξει ο πιρφορισμος,που εχυνε ποταμια απο σιελα οποτε αντικριζε θηλυκο αναπαραγωγικο οργανο και δη εκδιδομενο.
Η αποψη μου ειναι οτι ειναι καταπτυστος,επαισχυντος και αξιοθρηνητος εκδιδοπιρφορακιας που θα πρεπει να διδασκεται στα νηπιαγωγεια ως παραδειγμα προς αποφυγη.
blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 40
- Like
- 26.523
- Πόντοι
- 26.316
Εκληθηκα να καταθεσω την αποψη μου απο τον σεβαστο κυριο Οφθαλμοχιονοθυελλα για τον μεγαλυτερο πορνοπιρφορακια ολων των εποχων κυριο Τρουμπακη.
Σας ευχαριστώ, κύριε, για την κατάθεση ψυχής εις ην προβήκατε εις το νήμα μας. Σας παρακαλώ επίσης να προσέλθετε εις την κάλπην και να ασκήσετε το εκλογικό δικαίωμά σας!
Δεν έχω καμία σχέση με αγάπες.
Για αγάπες απευθυνθείτε στους δύο υποψηφίους της ψηφοφορίας μας.
Ελα τωρα μεταξυ μας μεταξα !!!!!
πωπωωω χολη!!!!!!
blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 40
- Like
- 26.523
- Πόντοι
- 26.316
Ελα τωρα μεταξυ μας μεταξα !!!!!
Μεταξά πίνει η πλέμπα εις τας κηδείας και τα μνημόσυνα ...
Εμείς, το Αγλάϊσμα της Αριστοκρατίας, ούτε εις τους χοίρους μας δίνουμε το καταπότι τούτο.
Hellraiser4Ever
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Φεβ 2019
- Like
- 26.297
- Πόντοι
- 6.256
Σας ευχαριστώ, κύριε, για την κατάθεση ψυχής εις ην προβήκατε εις το νήμα μας. Σας παρακαλώ επίσης να προσέλθετε εις την κάλπην και να ασκήσετε το εκλογικό δικαίωμά σας!
Παρακαλω...το εχω ηδη ασκησει.
blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 40
- Like
- 26.523
- Πόντοι
- 26.316
Παρακαλω...το εχω ηδη ασκησει.
Μεταξά πίνει η πλέμπα εις τας κηδείας και τα μνημόσυνα ...
Εμείς, το Αγλάϊσμα της Αριστοκρατίας, ούτε εις τους χοίρους μας δίνουμε το καταπότι τούτο.
αυτα ειπες και στην ερι και λακισε!!!!
η ερι ειναι λαικο γκομενακι θελει μαλαματινα και πουτσα στην ραφηνα!!! αν την πας ΒΠ εφυγε !!!!!
η ερι παλια αφησε να ξερεις εναν που το φυσαγε το χρημα και πηγε για πασατεμπο σε παγκακι με συναγωνιστη που δεν ειχε δευτερο σωβρακο να βαλει αλλα ηταν της πιατσας και οταν την γαμουσε της εριχνε και μπινελικια ομορφα οχι αριστοκρατικες μαλακιες του τυπου ΝΙΩΘΕΤΕ ΤΟ ΠΕΟΣ ΜΟΥ ΒΑΘΙΑ και ΟΙ ΣΥΣΤΟΛΕΣ ΤΗΣ ΜΗΤΡΑΣ ΣΑΣ ΜΟΥ ΠΑΡΑΓΟΥΝ ΗΔΟΝΕΣ!!!
πες της ενα ΤΗΝ ΜΟΥΝΑΡΑ ΣΟΥ ΤΗΝ ΑΝΟΙΓΩ ΣΑΝ ΠΗΓΑΔΙ ΕΣΥ ΜΑΝΑ ΜΟΥ ΘΑ ΜΕ ΣΤΕΙΛΕΙΣ ΜΕΣ ΤΟΝ ΑΔΗ!!!!!
blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 40
- Like
- 26.523
- Πόντοι
- 26.316
αυτα ειπες και στην ερι και λακισε!!!!
η ερι ειναι λαικο γκομενακι θελει μαλαματινα και πουτσα στην ραφηνα!!! αν την πας ΒΠ εφυγε !!!!!
η ερι παλια αφησε να ξερεις εναν που το φυσαγε το χρημα και πηγε για πασατεμπο σε παγκακι με συναγωνιστη που δεν ειχε δευτερο σωβρακο να βαλει αλλα ηταν της πιατσας και οταν την γαμουσε της εριχνε και μπινελικια ομορφα οχι αριστοκρατικες μαλακιες του τυπου ΝΙΩΘΕΤΕ ΤΟ ΠΕΟΣ ΜΟΥ ΒΑΘΙΑ και ΟΙ ΣΥΣΤΟΛΕΣ ΤΗΣ ΜΗΤΡΑΣ ΣΑΣ ΜΟΥ ΠΑΡΑΓΟΥΝ ΗΔΟΝΕΣ!!!
πες της ενα ΤΗΝ ΜΟΥΝΑΡΑ ΣΟΥ ΤΗΝ ΑΝΟΙΓΩ ΣΑΝ ΠΗΓΑΔΙ ΕΣΥ ΜΑΝΑ ΜΟΥ ΘΑ ΜΕ ΣΤΕΙΛΕΙΣ ΜΕΣ ΤΟΝ ΑΔΗ!!!!!
Ο κ. brabus θα αποστηθίσει την ανάρτησή σας αυτή!
blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 40
- Like
- 26.523
- Πόντοι
- 26.316
αρε μπαρμπουλη ξεροσταλιαζεις για ενα κοιταγμα της εριναλ!!!!!
Μυθος φιλε μυθος μολις την γαμησεις θα βρεις αλλη να ξεροσταλιαζεις!!!!
Πόθος, κύριε ... Πόθος ...
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 20
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 41
- Εμφανίσεις
- 3K
- Απαντήσεις
- 4