iuakoya
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Νοε 2015
- Like
- 24.297
Εσύ είσαι αρρωστούλης ακόμη, δεν κάνει. ;)
Θα κρατήσω για πάρτη μου τον γενέθλιο Μάρτη που μου θυμίζει στα νιάτα μου, όταν κάποιες φορές βρισκόμουν σε σούπερ μάρκετς ή περίπτερα και δίπλα μου ήταν τα 18χρονα με τα στηθάκια που κοιτάνε ουρανό και φορούσαν τα μακό με τον αφαλό έξω και φυσικά άνευ βυζοθήκης κατακαλόκαιρο...κι εγώ έριχνα δήθεν τον αναπτήρα κάτω για να σκύψω και να βλέπω τα δύο σκληρά και ορθωμένα βυζάκια! Σε κάποιες δε περιπτώσεις με ρώγες κάγκελο, το θέαμα ήταν εκπληκτικό!!!! Άμοιρά μου νιάτα....
Αυτό θα ήταν ωραία αρχή για επόμενη κριτική!
Μη φοβού...Tο τέλος φοβάμαι...... (πουτάνα καταρροή....)
www.imagebam.com/image/86bca91330496145]http://www.imagebam.com/image/86bca91330496145[/url]
Εγω θα πάρω Σεπτέμβριο και Δεκέμβριο
Θα του αρέσουν και τα χρώματα ;)και ο Τρουμπ αυτήν-------->
θειε καλημερα....
πρεπει να παρεις θεση για τα τεκτενομενα στο παλατι γιατι δεν ηξερα τι να πω στα κοριτσια και ολες ηταν αναστατες..
τον εβαλε στο βρακι η πουτανα....Παιδί μου,
ήρθε η ώρα να διαχωριστεί η ήρα από το στάρι. Η πραγματική αριστοκρατία από την πλέμπα.
Είχαμε αυτό το όνειδος του αντρικού γένους, το έμεσμα του Αγλαίσματος, που πήγε και ηράσθη αυτήν την afroamerican back street harlot.
Ας ξεκουμπιστούν επιτέλους εις τας πρώτην Αποικίας του Στέμματος!
Τα χρυσά σερβίτσια μας και το υπηρετικό προσωπικό μας δεν είναι για τέτοια μιάσματα.
«Δεν ανέχονται το γεγονός ότι ήρθε η μιγάδα και τους έκανε άνω κάτω», σχολίασε ο Χρήστος Ζαμπούνης....
«O πρίγκιπας Χάρι πήγε στη βασίλισσα να της πει ότι σκέφτεται να κάνει αυτό που έκανε.. και εκείνη του είπε «περίμενε».
Όμως εκείνος δεν την άκουσε, καθώς η αγαπημένη του άρχισε την κρεβατομουρμούρα… », αποκάλυψε ο Χρήστος Ζαμπούνης
Εκλεκτό μέλος της Αριστοκρατίας ο κ. Χρήστος Ζαμπούνης και οπαδός του Π.Α.Ο.Κ.!
τον εβαλε στο βρακι η πουτανα....
φαινετε