iuakoya
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Νοε 2015
- Like
- 24.297
... κάτι ελαφρύ για βράδυ..
Άψογο όπως πάντα...
... κάτι ελαφρύ για βράδυ..
.. Σκαθάρι.Άψογο όπως πάντα...
Αυτό δεν είναι που είναι ερμαφρόδιτο;.. Σκαθάρι.
...ναι όπως καί πολλά ψάρια.. από θηλυκό καταλήγει αρσενικό...στην εποχή τους βρίσκονται σε μεγάλα κοπάδια.Αυτό δεν είναι που είναι ερμαφρόδιτο;
...ναι όπως καί πολλά ψάρια.. από θηλυκό καταλήγει αρσενικό...στην εποχή τους βρίσκονται σε μεγάλα κοπάδια.
... ξέρω τόπους που είναι τίγκα στο σκαθάρι κ ευτυχώς δεν βγαίνουν στο πέλαγος για να ψαρεύουν από τράτες... τριγυρνάνε μέσα σέ τεράστιες σπηλιές..πάς παίρνεις δύο τρία κ τέλος.Το μεγαλείο της φύσης...
... ξέρω τόπους που είναι τίγκα στο σκαθάρι κ ευτυχώς δεν βγαίνουν στο πέλαγος για να ψαρεύουν από τράτες... τριγυρνάνε μέσα σέ τεράστιες σπηλιές..πάς παίρνεις δύο τρία κ τέλος.
Πώς γράψατε σχόλιο στις 10.24;καλημερα σε θειους ανηψιους και παλουκαρια
χαχαχα...καλημερα σας....
ειμαι πολυ πιο μπροστα απο την εποχη μου ....ο χρονος δεν με αγγιζει...
Για τι μας περάσατε; Μισά μισά...πολυ ευχαριστως...αλλα εγω θα παρω κατι απο τα κερδη η θα παρω τον πουλο ως συνηθως
Μπα...διορθωθηκε νομιζω η ωρα
Είπαμε είναι προχώ το κορίτσι...καυτουλα εισαι τουλαχιστον 2 ωρες μπροστα....
Μετά την κλήρωση του τζόκερ...μαλλον δε διορθωθηκε τιποτα....πειτε σε κεινον τον Διογενη ,,Αντισθενη η οπως αλλιως το λενε το παλικαρι ...να επαναφερει την ταξη ...δε θελω να ειμαι κουσουρλου ....αυτο να του πειτε
να βγει απο το πυθαρι του και να με φροντισει αχαχα
Ποτέ δεν θα εκβίαζα μία κυρία, μόνο με τη θέλησή σας...με εκβιαζετε να σας δωσω τα νουμερα εεε?
Καλή βόλτα αγαπητή...γι αυτα σ αγαπαω κι εγω Λιακο μου,,,,...παω βολτα το γομαρι μου γιατι θα φαει και το σπιτακι του αν δε παει βολτα..
την καλημερα μου και την αγαπη μου σε ολους σας