iuakoya
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Νοε 2015
- Like
- 24.297
Αγαπητέ το "φάτε μάτια ψάρια" δεν με ωφελεί στην προκείμενη κατάσταση. Μόλις γιάνω θα φορέσω τη στολή του μαχητή!
Έτσι, ο αγώνας συνεχίζεται μέχρι τελικής πτώσης ή ανόρθωσης...
Αγαπητέ το "φάτε μάτια ψάρια" δεν με ωφελεί στην προκείμενη κατάσταση. Μόλις γιάνω θα φορέσω τη στολή του μαχητή!
Ευχομαι γρηγορη αναρωση και επιστροφη στο πεδιο μαχης
Έτσι, ο αγώνας συνεχίζεται μέχρι τελικής πτώσης ή ανόρθωσης...
Περαστικά αγαπητέ.Ευχαριστώ πολύ μεσιέ Ράμπο! Επίσης πρέπει να απέχω να μην κολλήσω κάποια νεαρά και μεταφέρει τη νόσο σε άλλους συμπαίχτες. Γενικά θέλει προσοχή και εγκράτεια.
Όχι η ανόρθωση της ελληνικής οικονομίας;Η μόνη ανόρθωση που μου έρχεται τώρα στο νου είναι η ομώνυμη ποδοσφαιρική ομάδα της Κύπρου..
Ευχαριστώ πολύ μεσιέ Ράμπο! Επίσης πρέπει να απέχω να μην κολλήσω κάποια νεαρά και μεταφέρει τη νόσο σε άλλους συμπαίχτες. Γενικά θέλει προσοχή και εγκράτεια.
Περαστικά αγαπητέ.
Προσοχή κι εγκράτεια στα ραντεβού
για να μην κολλήσει όλο το μπου...
Χαχαχαχα...Μην πέσει επιδημία και με κυνηγάτε όλοι με τις καπότες στο χέρι....
Όχι η ανόρθωση της ελληνικής οικονομίας;
Exactly...Της ποιάς;;;;;;;;;;;;;;; Μπουάχαχαχαχαχαχαχαχαχα......
Ευχαριστώ πολύ μεσιέ Ράμπο! Επίσης πρέπει να απέχω να μην κολλήσω κάποια νεαρά και μεταφέρει τη νόσο σε άλλους συμπαίχτες. Γενικά θέλει προσοχή και εγκράτεια.
Ξαναμπαίνω στο εργασιακό μου κέλυφος. Να είστε γεροί και να πηδάτε φουλ!
Είδατε τι κάνουν οι παραθέσεις;Με κοψοχόλιασες... Π΄ανάθεμά σε... Ώσπου να διαβάσω τα προηγούμενα, νόμιζα ότι πήρες "παράσημο".
Με κοψοχόλιασες... Π΄ανάθεμά σε... Ώσπου να διαβάσω τα προηγούμενα, νόμιζα ότι πήρες "παράσημο".
Καβλώστο το ραμολί μου! Καλή χρονιά μαθουσάλα μου! Άντε και στα 200! Εγώ δεν σκίζω κώλους....ξέχασες;;;;;;
Περαστικα σου
Θα σε καλέσω πιο βράδυ, να βγούμε για κανένα τίλιο, για τα λαιμά σου.