Jim25jim
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 11 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 110
- Like
- 22.151
- Πόντοι
- 26.336
ΦΡΟΥΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑ......!!!!!!!
Γιαυτο μου είχε γίνει τούμπανο ο μικρός;
ΦΡΟΥΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑ......!!!!!!!
Τολματε να αναρωτιεστε εσείς; Αιδως,!!!!Πάλι;;;;
Φίλε έτσι είναι αυτά, έρχεται το αυχενικό εκεί που δεν το περιμένεις...Καλά είπα εγώ καλά βόλια
Πήραν τον καφε στο χέρι με τον astato και πήγαν στο ελαιοτριβείο
Ο ποιος;Γιαυτο μου είχε γίνει τούμπανο ο μικρός;
Το βραδάκι. Αν δεν κολλήσει πάλι το σάιτ.5η κριτική;
Το έσιαξα...Το βραδάκι. Αν δεν κολλήσω πάλι το σάιτ.
Φίλε έτσι είναι αυτά, έρχεται το αυχενικό εκεί που δεν το περιμένεις...
Καλά είπα εγώ καλά βόλια
Ο ποιος;
Ποιος τολμάει να πάει με τον Άστατο. Το παιδί πάει τρεις φορές την ημέρα. Του κάνουν μασσαζ κάθε φορα σε ξεχωριστό σημείο του σώματος, ανά 3 τετραγωνικά τη φορά.Καλά είπα εγώ καλά βόλια
Ποιος τολμάει να πάει με τον Άστατο. Το παιδί πάει τρεις φορές την ημέρα. Του κάνουν μασσαζ κάθε φορα σε ξεχωριστό σημείο του σώματος, ανά 3 τετραγωνικά τη φορά.
Ποίηση φίλε, ποίηση!
Μητσο ξερεις τι μου εκανε ο κωλογερος! ...... μου λεει μικρε! πεταξου παρε με ενα κουτι καραμελιτσες για το βηχα απο το φαρμακειο ..............και μεχρι να γυρισω ειχε φαει ολα τα μπισκοτακια και το κεκακι και το δικο μου ο αλητης! του ειχε πεσει λεει το ζαχαρο του διοτι ειχε παει για ιππασια πρωι πρωι!!
ρε μη καμετε μακακιες μεσημεριατικα! θα ξαναπαω για το αυχενικο μου!!
Για να μην πω και το άλλο.Ολοι ψάχνουμε να βρούμε κολλητό Κινέζο να φάμε λίγο " κινεζικό" και οι Κινέζοι παίρνανε τηλ. συνέχεια τον Άστατο για να τους δώσει πληροφορίες για ελαιοτριβεία.
να τα λεμε και αυτα!
Ποιος τολμάει να πάει με τον Άστατο. Το παιδί πάει τρεις φορές την ημέρα. Του κάνουν μασσαζ κάθε φορα σε ξεχωριστό σημείο του σώματος, ανά 3 τετραγωνικά τη φορά.