blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 40
- Like
- 24.732
- Πόντοι
- 26.096
Χίλιες φορές τη χούφτα μου
παρά τον Παοκπαο
γιατί τον κωλο τον αρσενικό
καθόλου δεν τον πάω.
Οι ψηφοφόροι θα αποφασίσουν ...
Χίλιες φορές τη χούφτα μου
παρά τον Παοκπαο
γιατί τον κωλο τον αρσενικό
καθόλου δεν τον πάω.
Το έσιαξαΧίλιες φορές τη χούφτα μου
παρά τον Παοκπαο
γιατί εγώ την μου
για τη Ναταλί κρατάω.
ΤοσιαξαΟι κλωνοφόροι θα αποφασίσουν ...
Τοσιαξα
37kaisimera. Δεν υπάρχει Ναταλι. Φευ.Το έσιαξα
37kaisimera. Δεν υπάρχει Ναταλι. Φευ.
Τον δικό μου κλώνο κατά περίεργο τρόπο τον ανακάλυψαν και τον διέγραψαν. Δεν μπορώ να καταλάβω ακόμα πως το καταλαβανε.Σεις έχετε κλώνο όμως ...
Τον δικό μου κλώνο κατά περίεργο τρόπο τον ανακάλυψαν και τον διέγραψαν. Δεν μπορώ να καταλάβω ακόμα πως το καταλαβανε.
Λίπασμα βάζεις;Χρόνια προσπαθώ να φτιάξω ένα κλωνάρι αλλά μάλλον στο πότισμα δεν τα καταφέρνω και δεν μεγαλώνει
Η κατάδοση είναι υψηλών προδιαγραφώνΤον δικό μου κλώνο κατά περίεργο τρόπο τον ανακάλυψαν και τον διέγραψαν. Δεν μπορώ να καταλάβω ακόμα πως το καταλαβανε.
Η κατάδοση είναι υψηλών προδιαγραφών
Δεν μπορώ να καταλάβω πως καταλαβανε ότι το Νικ klonos69 ήτανε κλώνος.Η κατάδοση είναι υψηλών προδιαγραφών
Ήτο μια στιγμή ολιγωρίας, μελανό σημείο στην ιστορία του νήματος :-Αυτό πάντως δεν το καταδώσαμε εμείς. Και τώρα που το σκέπτομαι ήταν παράλειψή μας. Κάθε συνεπής με τον εαυτό του καταδότης δεν πρέπει να αφήνει τίποτε να διαλάθει της καταδόσεως.
Έλα ντε,τι όνειρα είδανε;Δεν μπορώ να καταλάβω πως καταλαβανε ότι το Νικ klonos69 ήτανε κλώνος.
Και τι να το κάνεις το κλωνάρι; Δεν υπάρχει χρόνος να το μεγαλώσεις σωστάκάθε τόσο
Το 69 θα φταίει...Δεν μπορώ να καταλάβω πως καταλαβανε ότι το Νικ klonos69 ήτανε κλώνος.
Λες να φταίει που το έβαλα στα ελληνικά;Το 69 θα φταίει...
Πολύ πιθανό ;)Λες να φταίει που το έβαλα στα ελληνικά;