blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 40
- Like
- 24.732
- Πόντοι
- 26.096
Λες να μην καταλαβα οτι εκανε πλακα;
Λοιπόν..
Προσπαθήσατε αλλά δεν...
Καληνύχτα.
Once and for all.
Λες να μην καταλαβα οτι εκανε πλακα;
βλεπω μπασκετ ρε θειε....αυτο που θα πεσετε φετος
Συμφωνώ απολύτως μαζί σας και άλλωστε γιγνώσκω τας προτιμήσεις σας.
Αλλά αν οι ψηφοφόροι σας τον στείλουν;;;
Θα απορριφθεί και θα περάσει η αμέσως επόμενη επιλογή, που προς το παρόν είναι η δις Πεντεξιγιώτα.
Πικρό κι αυτό το ποτήρι, πλην όμως θα θυσιαστώ για να μην διαταραχθεί η αδελφοσύνη που διέπει το νήμα.
[size=30pt]Στο Πάνθεον της Ευρωλίγκας ο αρχηγός του Ολυμπιακού, καθώς είναι και επίσημα ο πρώτος σκόρερ στην ιστορία της διοργάνωσης![/size]Μη προτρεχέτω η γλώττα της διανοίας, παιδί μου.
Εδώ Ivan rules και ουχί οι Αφοι Αγγελόπουλοι, παιδί μου.
Νο προμπλεμ!Λοιπόν..
Προσπαθήσατε αλλά δεν...
Καληνύχτα.
Once and for all.
[size=30pt]Στο Πάνθεον της Ευρωλίγκας ο αρχηγός του Ολυμπιακού, καθώς είναι και επίσημα ο πρώτος σκόρερ στην ιστορία της διοργάνωσης![/size]
φευ θειε....ολοι λενε μεγαλο τον ναβαρο που περασε σημερα ο σπανουλης και....βριζουν τον σπανουλη :S :S :SΕύγε, παιδί μου.
Νο προμπλεμ!
Απλα πρεπει να καταλαβαινουμε ποτε ο αλλος κανει πλακα..
Συμφωνώ, παιδί μου!!!!!!!!φευ θειε....ολοι λενε μεγαλο τον ναβαρο που περασε σημερα ο σπανουλης και....βριζουν τον σπανουλη :S :S :S
ξερουμε να τιμαμε αυτους που προσφερουν
Νο προμπλεμ!
Απλα πρεπει να καταλαβαινουμε ποτε ο αλλος κανει πλακα..
Οταν εσυ δεν καταλαβαινεις το χιουμορ του αλλου.. και αντιδρας με ενα καληνυχτα.Ο κ. eraser σας συμβουλεύει πλην όμως δεν αντιδράτε.
Εάν δεν μπορείτε να αντιληφθείτε το χιούμορ και τον σαρκασμό και τον αυτοσαρκασμό στο κλάσμα του δευτερολέπτου, δεν είσθε για εδώ.
Βαρέθηκα να επιδιώκω τιμωρία όποιων δεν μπορούν να συγχρονισθούν.
It' s not personal, ως και η Αγγλίς τροφός μου θα έλεγε.
Καληνύχτα.
Η χούφτα προηγείται και με ένα ψήφο ακολουθεί το γιουσουφάκι...
Φευ!
Οταν εσυ δεν καταλαβαινεις το χιουμορ του αλλου.. και αντιδρας με ενα καληνυχτα.
Αστο καλυτερα να μην το συνεχισουμε..τζαμπα θα μιλαμε.
Προφανώς υπάρχουν ζηλόφθονες ψηφοφόροι εκτός νήματος, οι οποίοι προσπαθούν να σαμποτάρουν το εγχείρημα.
Εγώ πάντως έχω ψηφίσει ήδη την τεταρτη επιλογή.