iuakoya
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Νοε 2015
- Like
- 24.294
Τίποτα απολύτως...Πραγματικά απορώ όσοι επισκέπτες διαβάζουν το νήμα τι στο διάτανο καταλαβαίνουν
Τίποτα απολύτως...Πραγματικά απορώ όσοι επισκέπτες διαβάζουν το νήμα τι στο διάτανο καταλαβαίνουν
τυπε παλι καλα που δεν του ειπε θα τις φορεσει στο λαιμο σαν κοσμημα-Καλησπερα σας ειμαστε απο τον alpha που πατε?
-Λαμια
-Τι σας ειπε η τροχαια?περναει ο δρομος?
-Ναι με αλυσιδες
-Ξερετε να βαζετε?
[size=20pt]
-ΟΧΙ!!!!!!!![/size]
ΟΧΙ ΕΙΠΕ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ!!!!!!
ΟΧΙ ΚΑΙ ΒΓΗΚΕ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΜΕΣ ΤΟΝ ΧΙΟΝΙΑ!!!!
ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΝΑ ΨΟΦΗΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΥΟ ΕΚΕΙ ΠΕΡΑ ΡΕΕΕΕΕ!!!!!
ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΖΩΑΔΙΑ ΝΑ ΤΑ ΦΑΝΕ ΟΙ ΑΡΚΟΥΔΕΣ!!!!!!!!!
γαμω την τυχη μου μεσα
-Καλησπερα σας ειμαστε απο τον alpha που πατε?
-Λαμια
-Τι σας ειπε η τροχαια?περναει ο δρομος?
-Ναι με αλυσιδες
-Ξερετε να βαζετε?
[size=20pt]
-ΟΧΙ!!!!!!!![/size]
ΟΧΙ ΕΙΠΕ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ!!!!!!
ΟΧΙ ΚΑΙ ΒΓΗΚΕ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΜΕΣ ΤΟΝ ΧΙΟΝΙΑ!!!!
ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΝΑ ΨΟΦΗΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΥΟ ΕΚΕΙ ΠΕΡΑ ΡΕΕΕΕΕ!!!!!
ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΖΩΑΔΙΑ ΝΑ ΤΑ ΦΑΝΕ ΟΙ ΑΡΚΟΥΔΕΣ!!!!!!!!!
γαμω την τυχη μου μεσα
ρε μαλακα ψηφιστε με και θα πηγαινω θα παιρνω το αυτοκινητο και κατι τετοιους οδηγους θα τους αφηνω ξυπολητους και μονο με τα σωβρακα να γυρισουν στην πολη....τυπε παλι καλα που δεν του ειπε θα τις φορεσει στο λαιμο σαν κοσμημα
τυπε οταν πηγαινα για σκι εχω δει τα απιστευτα πισωκινητο να φοραει αλυσιδες και στους τεσσερις τροχους σαν αρμα ,γκομενα να εχει σηκωσει με γρυλο το αμαξι να εχει βγαλει εντελως τη ροδα απ το αμαξι για να της φορεσει την αλυσιδαρε μαλακα ψηφιστε με και θα πηγαινω θα παιρνω το αυτοκινητο και κατι τετοιους οδηγους θα τους αφηνω ξυπολητους και μονο με τα σωβρακα να γυρισουν στην πολη....
αν ζησουν εζησαν
τυπε οταν πηγαινα για σκι εχω δει τα απιστευτα πισωκινητο να φοραει αλυσιδες και στους τεσσερις τροχους σαν αρμα ,γκομενα να εχει σηκωσει με γρυλο το αμαξι να εχει βγαλει εντελως τη ροδα απ το αμαξι για να της φορεσει την αλυσιδα
τυπε οταν πηγαινα για σκι εχω δει τα απιστευτα πισωκινητο να φοραει αλυσιδες και στους τεσσερις τροχους σαν αρμα ,γκομενα να εχει σηκωσει με γρυλο το αμαξι να εχει βγαλει εντελως τη ροδα απ το αμαξι για να της φορεσει την αλυσιδα
θα καπνιζω παντου.....
μην γελας τζιμ...αυτα τα ζωα μου κουνανε το δαχτυλο και νομιζουν οτι δηθεν γινανε ανθρωποι αν κοπει το τσιγαρο
μην γελας τζιμ...αυτα τα ζωα μου κουνανε το δαχτυλο και νομιζουν οτι δηθεν γινανε ανθρωποι αν κοπει το τσιγαρο
γειά σου μπαρόκ! Τι κάνειςΠου σαι μωρή αρρώστια
μια χαρά ακούγεται..Πρόβα τα κάλαντα.
Eri χρονια πολλαμια χαρά ακούγεται..
Πρόβα τα κάλαντα.