troubakhs
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2017
- Like
- 29.152
- Πόντοι
- 5.506
θειε ωραια ταινια...συνομηλικη σου η τζουντιΕύγε, παιδί μου.
Κρίμα που δεν είσθε ανεψιός μου ...
θειε ωραια ταινια...συνομηλικη σου η τζουντιΕύγε, παιδί μου.
Ευτυχώς. Γλύτωσε το παιδί.Εύγε, παιδί μου.
Ευτυχώς. Γλύτωσε το παιδί.
θειε ωραια ταινια...συνομηλικη σου η τζουντι
πλανταξα παλι.....Έπεσε πολύ κλάμα;
στα 24 μου με ελαχιστα λεφτα ηρθα αγγλια και ξεκινησα δουλεια 12ωρη
Στα 25 μου πληρωνα δικο μου διαμερισμα
Στα 26 μου συντηρουσα τον εαυτο μου και το γκομενο μου
Στα 27 μου ταξιδεψα σε 14 χωρες
Στα 28 μου πληρωσα το μεταπτυχιακο μου σε ενα απτα top 5 πανεπιστημια του κοσμου
Και η ανοδος συνεχιζεται! Και ξερεις γτ...γτ ειμαι Αξια!
πλανταξα παλι.....
Τα επόμενα posts στο σεξ του κόσμου σε 80 ημέρες θα είναι ωδή στους μικροτσούτσουνουςΕίσθε πολύ ευαίσθητος...!!!
Τα επόμενα posts στο σεξ του κόσμου σε 80 ημέρες θα είναι ωδή στους μικροτσούτσουνους
Τα επόμενα posts στο σεξ του κόσμου σε 80 ημέρες θα είναι ωδή στους μικροτσούτσουνους
Οι μεγάλοι φαλλοί ήταν δείγμα ανοησίας και οι μικροί αρετής και μετριοπάθειας...
Η γλυπτική της Κλασικής και Ελληνιστικής περιόδου στην Ελλάδα επηρέασε βαθύτατα όλες τις γλυπτικές αναπαραστάσεις του ανδρικού σώματος από τους Ρωμαίους μέχρι και τους Ευρωπαίους καλλιτέχνες της Αναγέννησης. Σε όλα τα αγάλματα, ωστόσο, που εκθειάζουν το ρωμαλέο αρχαιοελληνικό σώμα, φαίνεται πως το μέγεθος του ανδρικού μορίου είναι δυσανάλογα μικρό σε σχέση με το υπόλοιπο κορμί...
... χρόνια πολλά λατρεμένοι μου κύριοι..
Να μην πω ότι καταλάθος ο κύριος Τριβής είχε βάλει σε ανοικτή ακρόαση την συνομιλία μαζί σας και τα άκουσα όλα. ;)Τι λέει;
Ορέγεσθε παρτούζα των δύο πορν στάρς με γιουσουφάκι raopau;;;
. ευχαριστώ πολύ αγαπητέ...πάω για απογευματινό σεργιάνι..Χρόνια πολλά αγαπητέ!!!
Χρόνια πολλά αγαπητέΧρόνια Πολλά με υγεία σε όλους και με το καλό να σας επισκεφτεί ο Άη Βασίλης με τα δώρα του!
Χρόνια πολλά αγαπητέ
Άνοιξα ήδη πόρτες και παράθυρα για τις βοηθούς του Αγίου Βασίλη ;)