iuakoya
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Νοε 2015
- Like
- 24.294
Τις διάβασες όλες βρε θηρίο;
Είχα μείνει πίσω πολλες σελίδες
Καλά γαμησια παιδγια και μην πίνετε πολύ όταν οδηγατε!
Είχα μείνει πίσω πολλες σελίδες
Καλά γαμησια παιδγια και μην πίνετε πολύ όταν οδηγατε!
ειναι αυτο που πληρωσε τη βιζιτα 600 ευρω για να κοιμηθει απο τη σουρα του? :SΝαι καμμία δεκαριά μου έλειπαν...
Θα βάλει κανα διαγώνισμα ο γεροτραγος και θα εκτεθώ
Ρε Λιακο ψήφισα σε ένα νήμα σου για το που γαμησαμε πρώτη φορά και δεν θυμαμαι πιο ήταν, βοήθησε με μην πηγαίνω πάλι πίσω να βρω το λινκ που είχε βάλει ο πορνοθετης μας
ειναι αυτο που πληρωσε τη βιζιτα 600 ευρω για να κοιμηθει απο τη σουρα του? :S
Ναι καμμία δεκαριά μου έλειπαν...
Ρε Λιακο ψήφισα σε ένα νήμα σου για το που γαμησαμε πρώτη φορά και δεν θυμαμαι ποιο ήταν, βοήθησε με μην πηγαίνω πάλι πίσω να βρω το λινκ που είχε βάλει ο πορνοθετης μας
Αυτα παθαινει το αγλαισμα.ειναι αυτο που πληρωσε τη βιζιτα 600 ευρω για να κοιμηθει απο τη σουρα του? :S
Ρίξε και μια εμπειρία να γουστάρουμεΝαι καμμία δεκαριά μου έλειπαν...
Ρε Λιακο ψήφισα σε ένα νήμα σου για το που γαμησαμε πρώτη φορά και δεν θυμαμαι ποιο ήταν, βοήθησε με μην πηγαίνω πάλι πίσω να βρω το λινκ που είχε βάλει ο πορνοθετης μας
Εγω να δεις. Γι αυτο δεν κρινω ανθρωπους, λεω μονο οτι "εγω θα προσπαθησω να μην το κανω αυτο".Μαλλον αυτό είναι :S :S :S
Δεν βάζω εμοτικον που γελάει η έστω χαμογελάει γιατί ότι εχω σχολιάσει στη ζωή μου το εχω λουστεί
Ρίξε και μια εμπειρία να γουστάρουμε
Μην κρίνετε ίνα μη κριθείτε αγαπητοί αδελφοίΕγω να δεις. Γι αυτο δεν κρινω ανθρωπους, λεω μονο οτι "εγω θα προσπαθησω να μην το κανω αυτο".
Καλά, μην πεις αναλυτικά, 2-3 σειρές ανώνυμα να μη θεωρηθεί και promo...Το έχασα Λιακο... και νόμιζα ότι ήταν η πρώτη φορά που εκανα σεξ και διάλεξα «άλλο»
Η πρώτη φορά ήταν σπίτι με call girl
Ήταν η Eleonora του your angels... οποτε εγραψα την εμπειρία μου στην κριτική μου για αυτή..
Εγω να δεις. Γι αυτο δεν κρινω ανθρωπους, λεω μονο οτι "εγω θα προσπαθησω να μην το κανω αυτο".
Εγω το γραφω ξεκαθαρα. Πισω απο μια οικοδομη.Καλά, μην πεις αναλυτικά, 2-3 σειρές ανώνυμα να μη θεωρηθεί και promo...
ΥΓ Και ήθελα να ρωτήσω όσοι ψήφισαν άλλο τι εννοούσαν...
Καλά, μην πεις αναλυτικά, 2-3 σειρές ανώνυμα να μη θεωρηθεί και promo...
ΥΓ Και ήθελα να ρωτήσω όσοι ψήφισαν άλλο τι εννοούσαν...
Όποτε θες, το μαγαζί δουλεύει 24 ώρες ;)Θα το κάνω αύριο Λιακο γιατί τώρα
Το κορίτσι έφυγε πια από το Ελλαντα
Σωστός. Και κάποιος είπε για στριπτηζάδικο που μου διέφυγε...Εγω το γραφω ξεκαθαρα. Πισω απο μια οικοδομη.