Zebu
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 42
- Like
- 33.617
- Πόντοι
- 28.246
Θείε, αμα σου τα ψάλλω εγώ πόσα θα μου δώσεις μπαξίσι;Έχει προγραμματίσει ο Τρίβης να περάσει και να του τα ψάλλει.
Θείε, αμα σου τα ψάλλω εγώ πόσα θα μου δώσεις μπαξίσι;Έχει προγραμματίσει ο Τρίβης να περάσει και να του τα ψάλλει.
ελα μωρε μαλακα με το βρωμοπουλο
Θείε, αμα σου τα ψάλλω εγώ πόσα θα μου δώσεις μπαξίσι;
αγριογουρουνο ειναι και μαριναρεται απο προχθεςΛαμπρά!
Ούτε κι εμένα μου αρέσει και έψαχνα δια της πλαγίας να βρώ κάποιον που θα βάλει χοιρινό. Ευχαριστώ για την πρόσκληση, θα είμαι στην ώρα μου
Εγώ θα έχω κοτόπουλο με γέμιση και, επίσης, χοιρινό με πέτσα και χοιρινό ψαρονέφρι γεμιστό, που λέω να το κάνω.Λαμπρά!
Ούτε κι εμένα μου αρέσει και έψαχνα δια της πλαγίας να βρώ κάποιον που θα βάλει χοιρινό. Ευχαριστώ για την πρόσκληση, θα είμαι στην ώρα μου
αγριογουρουνο ειναι και μαριναρεται απο προχθες
αγριογουρουνο ειναι και μαριναρεται απο προχθες
Εγώ θα έχω κοτόπουλο με γέμιση και, επίσης, χοιρινό με πέτσα και χοιρινό ψαρονέφρι γεμιστό, που λέω να το κάνω.
Εσύ είσαι θείος!Χριστούγενα και πρωτοχρονιά... ένα αξιοπρεπές ραντεβουδάκι θα μπορέσετε να το πληρώσετε, για να χαλαρώσετε από τον κόπο.
Για πορκέτα πήγα και εγώ ώστε να την κάνω γεμιστή. Αλλά μόλις είδα το κομμάτι που κόβει από εκεί τις μπριζόλες, του λέω δώστο μου όλο άκοπο. Και πήρα και το ψαρονέφρι που είχε επάνω.
Κι εγώ σχεδιάζω να φτιάξω πορκέτα.
Για πορκέτα πήγα και εγώ ώστε να την κάνω γεμιστή. Αλλά μόλις είδα το κομμάτι που κόβει από εκεί τις μπριζόλες, του λέω δώστο μου όλο άκοπο. Και πήρα και το ψαρονέφρι που είχε επάνω.
βγαλε τεφτερι να γραφειςοτι θα φαμε θα φαμε καλα
τι θα πιουμε ομως ειναι το ερωτημα?
οτι θα φαμε θα φαμε καλα
βγαλε τεφτερι να γραφεις
οτι θα φαμε θα φαμε καλα
Οι εορτές, παιδί μου, είναι μία ευκαιρία να τείνομεν ευήκοον ους προς λόγους νουθεσίας και συμβουλάς πνευματικής οικοδομής.
Είναι μία ευκαιρία να επιτύχωμεν την έξαρση του πνεύματος, την ωριμότητα του νου, την εσωτερική πληρότητα και την πνευματική ευφορία. Να κατακτήσωμεν μια κατάσταση εσωτερικής χαράς, ένα αίσθημα γαλήνης και ειρήνης, απαλλαγμένο από άγχη και προβληματισμούς.
Όλα αυτά δεν επιτυγχάνονται με χρήματα ... Διατηρώμεν τα χρήματα, εις ασφαλήν φύλαξιν, δια μίαν δύσκολον στιγμήν. >