iuakoya
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Νοε 2015
- Like
- 24.297
Απόλαυσέ το τότε φίλεΣήμερις ξεκούραση
Αύριο παλι >
Απόλαυσέ το τότε φίλεΣήμερις ξεκούραση
Αύριο παλι >
Πες μου αν είσαι μέσα σε αυτούς που μισούν οι γυναίκες ;)Μα από σήμερα η μέρα μεγαλώνει, άρα...
Πάω να διαβάσω το μανιφέστο της 5Ι
χάχαχαχαχαχαχαχα, εννοείταιΑπόλαυσέ το τότε φίλε
Από καιρό τι λέει; Εδώ συννεφιά, υγρασία και καμία όρεξη να βγεις έξω...χάχαχαχαχαχαχαχα, εννοείται
Τα ίδια κι εδώ.Από καιρό τι λέει; Εδώ συννεφιά, υγρασία και καμία όρεξη να βγεις έξω...
Πες μου αν είσαι μέσα σε αυτούς που μισούν οι γυναίκες ;)
Είναι αυτό που αποκαλώ δυσκοίλιος καιρός, να θέλει να βρέξει και να το σκέφτεταιΤα ίδια κι εδώ.
Πάει για βροχή. :-
Αυτές τις μέρες συνήθως δεν κάνω τίποτε
Άσε γιατί έχουμε πιο σοβαρά θέματα: στην Ηγουμενίτσα πρόβατα έφαγαν χλοοτάπητα γηπέδου 150000€... :S
Άσε γιατί έχουμε πιο σοβαρά θέματα: στην Ηγουμενίτσα πρόβατα έφαγαν χλοοτάπητα γηπέδου 150000€... :S
Τα ίδια κι εδώ.
Πάει για βροχή. :-
Αυτές τις μέρες συνήθως δεν κάνω τίποτε
Τελικά ρε φίλε οι γιορτές είναι περισσότερο προβλήμα και λιγότερο χαράΕίναι αυτό που αποκαλώ δυσκοίλιος καιρός, να θέλει να βρέξει και να το σκέφτεται
Η δίκη τους θα γίνει το Πάσχα ;)Άσε γιατί έχουμε πιο σοβαρά θέματα: στην Ηγουμενίτσα πρόβατα έφαγαν χλοοτάπητα γηπέδου 150000€... :S
Το να πας σε ραντεβού για θεωρείται επείγον;Παρομοίως, αυτές τις μέρες επίσης δεν οδηγούμε για κανέναν λόγο εκτός από πολύ επείγοντα θέματα.
Ειδικά αν είσαι μόνος είναι μαρτύριο...Τελικά ρε φίλε οι γιορτές είναι περισσότερο προβλήμα και λιγότερο χαρά
Δυστυχώς εμένα φίλε η δουλειά μου απαιτεί πολύ χρόνο στο τιμόνι :SΠαρομοίως, αυτές τις μέρες επίσης δεν οδηγούμε για κανέναν λόγο εκτός από πολύ επείγοντα θέματα.
Ο άνθρωπος πάντοτε επιζητεί αυτό που δεν έχει.Ποτέ δεν είναι ευχαριστημένος με αυτό που ήδη έχειΕιδικά αν είσαι μόνος είναι μαρτύριο...
Ισχύει, ο μόνος θέλει παρέα και όποιος έχει οικογένεια ψάχνει προσωπικό χρόνο. Φευ...Ο άνθρωπος πάντοτε επιζητεί αυτό που δεν έχει.Ποτέ δεν είναι ευχαριστημένος με αυτό που ήδη έχει
Πάω να αναλύσω το βίντεο των ειδήσεων να δω πού μένεις...Δυστυχώς εμένα φίλε η δουλειά μου απαιτεί πολύ χρόνο στο τιμόνι :S
Προχθές είχε 2 νεκρούς απέναντι από το σπίτι μου.Το είπε και στις ειδήσεις :-
Έξω από Θεσσαλονίκη προς Χαλκιδική .Πάω να αναλύσω το βίντεο των ειδήσεων να δω πού μένεις...
Δεξιά ή αριστερά όπως πάμε;Έξω από Θεσσαλονίκη προς Χαλκιδική .