Λιάρης5695236
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Ιαν 2014
- Like
- 200
- Πόντοι
- 166
οχι?ξερεις το ανεκδοτο για τη βοτκα και το ουισκι με το τσερνομπιλ?
οχι?ξερεις το ανεκδοτο για τη βοτκα και το ουισκι με το τσερνομπιλ?
σε ενα μπαρ στην Αμερκη καθεται ενας κλασσικος Αμερικανος και πινει ουισκι.
Ανοιγει πορτα και μπαινει Ρωσσος κακος.
Αρπαζει ενα ποτηρι βοτκα,το πινει με μια και χτυπαει το ποτηρι στο τραπεζι.
Αρπαζει κ ο Αμερικανος το ποτηρι με το ουισκι,το πινει και χτυπαει ποτηρι τραπεζι.
Λεει ο Ρωσσος βαλε δυο.τα πινει μπαμ και χτυπαει τραπεζι.
Τα ιδια κ ο Αμερικανος.
Λεει ο Ρωσσος φερτε ενα μπουκαλι.Το αρπαζει και αφου το πινει με μια το κοπαναει στο τραπεζι.
Ζηταει κ ο Αμερικανος ενα μπουκαλι ουισκι και κανει το ιδιο.
Αφου εχουν πιει το Βοσπορο ξαφνικα σηκωνεται ο Αμερικανος,βγαζει εξω τη ψωλη του και τη κοπαναει στο τραπεζι.
"this is Bill" λεει στο Ρωσσο.
Πεταει κ ο ρωσσος εξω μια ψωλη με δυο κεφαλια :o και τη κοπαναει στο τραπεζι και λεει.
"this is tsernobill"
εκει στο πειραια στα μαρινακικα λετε καλυτερα?
πουτσες τομα απο ευγενεια κανω πως γελαω :S :S :S
ελα δω μωρη λουμπινα και δεν θα σου μεινει αφαλος απο τα γελια....εκει στο πειραια στα μαρινακικα λετε καλυτερα?
απο παιδι μου ελεγαν για τη προσφυγια.ελα δω μωρη λουμπινα και δεν θα σου μεινει αφαλος απο τα γελια....
τα ημισκουμπρια εχουν απορριψει τρελες προτασεις για να βγουνε σε κεντρο απο αποψη να ξες..γιουχου ρε μαλακα
που το θυμηθηκες?
ελα δω μωρη λουμπινα και δεν θα σου μεινει αφαλος απο τα γελια....
το ξερω...τους ηξερα απο μικρους οταν κανανε τα πρωτα λαιβ σε κλαμπακια στο περιστερι συνηθως...τα ημισκουμπρια εχουν απορριψει τρελες προτασεις για να βγουνε σε κεντρο απο αποψη να ξες..
θειο τα παντα ολα.....θείο θα βάλετε γουρουνόπουλα στο κρατίδιο για τις γιορτές?
ο μετζελος ειναι ο τυπος της κασσετας που κυκλοφορουσε απο χερι σε χερι στα νιατα μας με το γνωστο "το πουτσο μου τον λενε μητσο και ειναι μαυρος πειρατης γαμαει κυριες μα και δεσποινιδες,νατον αμα θελεις να τον δεις"το ξερω...τους ηξερα απο μικρους οταν κανανε τα πρωτα λαιβ σε κλαμπακια στο περιστερι συνηθως...
και τωρα ακουγοντας τους και συγκρινοντας τι κανανε χρονια πριν απο της σημερινες πλεμπες του ταχαμου χιπ χοπ ραπ κλπ...
θειο τα παντα ολα.....
ο βαγγελας μας στελνει σε ολους απο μια γαλοπουλα και ενα μικρο γουρουνακι συν ενα καλαθι γεματο απο ποτα καθε χρονο
ο μετζελος ειναι ο τυπος της κασσετας που κυκλοφορουσε απο χερι σε χερι στα νιατα μας με το γνωστο "το πουτσο μου τον λενε μητσο και ειναι μαυρος πειρατης γαμαει κυριες μα και δεσποινιδες,νατον αμα θελεις να τον δεις"
θειο ο τομα ειναι πορωμενακιας δεν βλεπω να με περνει μαζι στην πρεμιερα της αγ. σοφιας....
θειο ο τομα ειναι πορωμενακιας δεν βλεπω να με περνει μαζι στην πρεμιερα της αγ. σοφιας....
μονη μου ελπιδα εισαι εσυ
ο Μητσος απο το Χολαργο.