Νέα

Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 483K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 45 άτομα (0 μέλη και 45 επισκέπτες)

Φευ ή 7ακις φευ; (Έως 4 ψήφους )

• Φευ.

• 7ακις φευ.

• Φευ + 7ακις φευ = 14.

• Where the Gypsy angels go...

• You won't sleep alone tonight.

• Γ.Ο.Κ. + @amjik=Sugar αρμεγουσα!

• Το τετράγωνο της υποτείνουσας ισούται με φευ!

• Ο κ. @κωλογερος και ο κ. @ιζνογκουντ.

• Μια μελαχρινή!

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

borbi2525

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Νοε 2017
Κριτικές
22
Like
7.078
Πόντοι
5.696
Μπορμπι καλημερα!
Παρε μια μερίδα λουκουμάδες για αρχή να γλυκαθεις και όταν έρθει το μοιραίο  :priest:
θα δούμε τι θα πάρεις  :animatedballs:

:2funny:
Έχεις βάλεις να με τελειώσεις.....  :think:
Με το ζάχαρο στα ύψη..πιο γρήγορα θα πάω εγώ...  :2funny:

larousse

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
229
Πόντοι
36
παντως αυτο με τα γραφεια call girl που γραφουν οτι η κοπελα ειναι φοιτητρια και δεν μου λενε τι σπουδαζει πολλη μου την δινει!!!!!

εγω κυριε δεν θελω να σπουδαζει νομικα να με πρηζει στην κουβεντα δεν θελω ιατρικη να με εξεταζει δεν θελω οικονομικα να βαζει ταριφες στις υπηρεσιες.....

θελω να σπουδαζει γεωπονικη να μου λεει φυτεψε το κυπαρισσι σου στο θαμνο μου η ποτισε την διψασμενη γλωσσα μου.

εχω αδικο?

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
παντως αυτο με τα γραφεια call girl που γραφουν οτι η κοπελα ειναι φοιτητρια και δεν μου λενε τι σπουδαζει πολλη μου την δινει!!!!!

εγω κυριε δεν θελω να σπουδαζει νομικα να με πρηζει στην κουβεντα δεν θελω ιατρικη να με εξεταζει δεν θελω οικονομικα να βαζει ταριφες στις υπηρεσιες.....

θελω να σπουδαζει γεωπονικη να μου λεει φυτεψε το κυπαρισσι σου στο θαμνο μου η ποτισε την διψασμενη γλωσσα μου.

εχω αδικο?
χιλια δικια χαχαχαχαχαχαχχα

iuakoya

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2015
Like
24.297

εχω αδικο?
Κι αν σπουδάζει ιατρική θα σου πει κάρφωσε τη βελόνα σου ή χώσε το ενδοσκόπιό σου βαθιά μέσα μου, υπάρχουν επιλογές ;)

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.849
Πόντοι
2.606
καλημερα στους πορνους και στα ξεραμενα μουνολιβαδα  :grin:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Κι αν σπουδάζει ιατρική θα σου πει κάρφωσε τη βελόνα σου ή χώσε το ενδοσκόπιό σου βαθιά μέσα μου, υπάρχουν επιλογές ;)
ενω εμεις πλεον λεμε κανε μου μια διαμεσολαβηση και  μου ξεμεινε ο πολυκωδικας ο παλιος γιατι αλλαξε παλι τι να τον κανω; να τον χωσω στο κωλο μου; :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
αυτος ο μπλιζ εφαγε τιποτα η θελε πτι φουρ; ειδα οτι ο τομα δεν ηθελε λουκουμαδες λεω να του φτιαξω τουρτα σοκολατα μους με βυσσινο λετε να του αρεσει;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom