iuakoya
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Νοε 2015
- Like
- 24.299
Καλημέρα, προβληματίζεσαι; ;)Καλημέρα..
Καινούριος γρίφος..![]()
Καλημέρα, προβληματίζεσαι; ;)Καλημέρα..
Καινούριος γρίφος..![]()
Χμμμμμ..... μπα..Καλημέρα, προβληματίζεσαι; ;)
Να μαντέψω; Τραίνο;Χμμμμμ..... μπα..
Ειδικός τεχνικός εξοπλισμός για την προστασία της ευαίσθητης περιοχής της ανδρικής κωλοτρυπίδας από αναίτιες και απρόκλητες επιθέσεις.Ίσως είναι η πιο ασφαλής επιλογή. Πού τα πουλάνε όμως;
Ενδιαφέρον και χρήσιμο στους χαλεπούς καιρούς που ζούμε...Ειδικός τεχνικός εξοπλισμός για την προστασία της ευαίσθητης περιοχής της ανδρικής κωλοτρυπίδας από αναίτιες και απρόκλητες επιθέσεις.
Σύμφωνα με την εφημερίδα New York Post, η εταιρεία που εδρεύει στο Μανχάταν, Belly Armor, ανακοίνωσε ότι δημιούργησε ειδικά εσώρουχα για τους εκπροσώπους του ισχυρού φύλου τα οποία τους προστατεύουν από πάσα όλισθηρότητα........
Σε όσους δεν ζουν δεν λέμε καλημέρα;καλημερα σκατογεροι! οσοι ζειτε δλδ!
:thebigfinger:
.......κοψτε τις μαλακιες ορισμενοι με τον θειο μου ! ........ μη νομιζετε οτι δεν βλεπω! και barocia kai zebudia το νου σας !![]()
Σε όσους δεν ζουν δεν λέμε καλημέρα;![]()
![]()
Αν του το ζητήσουμε, μεταφέρει μηνύματα άραγε;μονο ο Αγιος βρισκεται σε αμμεση επικοινωνια με το υπερπεραν!
Σκέψου να είναι ο Υπερσιβηρικός...Να μαντέψω; Τραίνο;
Αν του το ζητήσουμε, μεταφέρει μηνύματα άραγε;
Τραχανάς στο υπερπέραν;μηνυματα δεν ξερω ! αλλα κανενα πιατο τραχανα σιγουρα!![]()
Ωχ, αυτό δεν το είχα σκεφτεί, τρομακτικό σενάριοΣκέψου να είναι ο Υπερσιβηρικός...Τι τρεις..δεκατρεις...και δίνουν και αβαντζο..
![]()
τυπε εγω σκεφτομαι να καταθεσω τριακοντα αργυριαΚαλημέρα.
Που μπορώ να καταθέσω το αργύριό μου για τα έξοδα της υπερπαραγωγής;![]()
Είστε μέγας χορηγός...τυπε εγω σκεφτομαι να καταθεσω τριακοντα αργυρια![]()
[size=20pt]Η μελλούμενη υπερπαραγωγή των δύο πορν σταρς του νήματος δείχνει ότι η 7η Τέχνη ξαναβρίσκει τον δρόμο της. Θα αποτελέσει κόσμημα για τον παγκόσμιο πολιτισμό και η αποχώρηση του Rocco Siffredi αποτελεί μια κακή παρένθεση που πέρασε ανεπιστρεπτί. Θα αποτελέσει την κορωνίδα του πολιτισμού του 21ου αιώνα που θα μεταβιβάζεται από γενιά σε γενιά αυνανιζομένων και θα τους οδηγεί στο φωτεινό μονοπάτι της γνώσης και της καλαισθησίας.[/size]