Jim25jim
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 11 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 110
- Like
- 22.151
- Πόντοι
- 26.336
Αφήστε τον Τζιμάρα να γαμήσει. Είχε πολύ άγχος χτες το βράδυ... πρέπει να χαλαρώσει.
Πεστα ρε Zebu
Είχε φτάσει το σκατο στο σώβρακο
Αφήστε τον Τζιμάρα να γαμήσει. Είχε πολύ άγχος χτες το βράδυ... πρέπει να χαλαρώσει.
Φαντάσου είχα βάλει τον Τρίβη να μου κάνει live μετάδοση με εικόνα και ήχο.Πεστα ρε Zebu
Θα πάρω τον Άγιο μαζί να τους στείλει αλλού για προσκύνημα
Τι τα έχουμε τα μέσα;
Φαντάσου είχα βάλει τον Τρίβη να μου κάνει live μετάδοση με εικόνα και ήχο.
Αυτό τώρα τι το ήθελες;Πεστα ρε Zebu
Φαντάσου είχα βάλει τον Τρίβη να μου κάνει live μετάδοση με εικόνα και ήχο.
Λογικόν επακόλουθον. Φευ...Παιδγια σας αφήνω
Παω να τσιμπήσω κάτι να παρω δυνάμεις... ;)
Το πρωί ο μπλιζ θα μου τα χώσει
«Ο Αισχιστος των Αισχρων έκανε το φιλήσυχο νήμα των παππουληδων νήμα του γκλαμουρα»
και δεν θα έχει και άδικο :S
Και στο τέλος... κερδίζει ο Ολυμπιακός!
Το αποτέλεσμα μετράει..
Εκτός αν παίζει με Γερμανούς γιατί το είπαν πρώτοιΚαι στο τέλος... κερδίζει ο Ολυμπιακός!
Ανάλυση του κώλουΛοιπόν αφού μελέτησα τας γραφας:
«»»i) Κυκλικές τύπου "φακής μπελούγκα"
ii) Ελλειψοειδείς τύπου "λεμονοκουκουτσάκι"
και
iii) Ημιχάσκουσες τύπου "κάστανο".
Οπτικά, αν και μου αρέσουν περισσότερο οι κυκλικές τύπου "φακής μπελούγκα", μου πέφτουν "στενές" κατά τον σοδομισμό τους, ακόμα και με λιπαντικό.
Οι ημιχάσκουσες τύπου "κάστανο" πάλι, μου είναι μεν βολικές, αλλά το σχήμα τους δεν με ελκύει καθόλου.
Έτσι λοιπόν προτιμώ τις ελλειψοειδείς, γιατί με λίγο λιπαντικό και υπομονή "δουλεύονται", και γιατί το σχήμα τους είναι συμπαθητικό.»»»
Φακή μπελουγκα ήταν
Τους έχω γλεντήσει και αυτούς στην Βρέμη και στο Φάληρο!Εκτός αν παίζει με Γερμανούς γιατί το είπαν πρώτοι
Και στο τέλος... κερδίζει ο Ολυμπιακός!
Φέτος όμως αυτό το 2-3 ακόμη πονάειΤους έχω γλεντήσει και αυτούς στην Βρέμη και στο Φάληρο!
θα κανουμε ενα καινουργιο παιχνιδι θειο απο του χρονου που αμα πιανει την μπαλα ο αμυντικος με το χερι το παιχνιδι θα συνεχιζετε κανονικα...με πέναλτι στο 91 και 10 παίχτες ο αντίπαλος από το πρώτο ημίχρονο...
θα κανουμε ενα καινουργιο παιχνιδι θειο απο του χρονου που αμα πιανει την μπαλα ο αμυντικος με το χερι το παιχνιδι θα συνεχιζετε κανονικα...
Με πέναλτι πήγανε να το καρφώσουν και αυτοί αλλά το έστειλε στο δοκάρι. Εμείς φταίμε;με πέναλτι στο 91 και 10 παίχτες ο αντίπαλος από το πρώτο ημίχρονο...
Να αποβληθεί το δοκάρι με απευθείας κόκκινη και να εκτελεστεί ξανά το πέναλτιΜε πέναλτι πήγανε να το καρφώσουν και αυτοί αλλά το έστειλε στο δοκάρι. Εμείς φταίμε;
θα κανουμε ενα καινουργιο παιχνιδι του χρονου που οταν η μπαλα πηγαινει στα δοκαρια του ολυμπιακου θα μετραει για γκολ...Με πέναλτι πήγανε να το καρφώσουν και αυτοί αλλά το έστειλε στο δοκάρι. Εμείς φταίμε;
Σωστό κι αυτό!Να αποβληθεί το δοκάρι με απευθείας κόκκινη και να εκτελεστεί ξανά το πέναλτι