The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 41.270
- Πόντοι
- 25.467
το πουλί μου σφεντόνα.
Μη δώσεις στον Άγιο, θα παίξει σε τσόντα
Μπα...
Μάλλον η τσόντα θα παίξει μαζί μου.
το πουλί μου σφεντόνα.
Μη δώσεις στον Άγιο, θα παίξει σε τσόντα
τι λες καλέ φυσικά και κάνω και δωρο μπουγιουρντιΠίτες, ψητά και κατσαρόλας κάνει κατ΄οίκον.
Τηγανητά και μασάζ, όχι.
μπλιιιιιιιιιιιι μου τι κανεις μανα μου;Ως πιστός ψηφοφόρος του κ. The Saint, με δάκρυα στα μάτια σας ανακοινώνω ότι μόλις ο κ. The Saint απέκτησε πρωτοπορία στην ψηφοφορία μας.
Ένα νέο είδωλο γεννιέται.
Ουδείς αναντικατάστατος που λέει και το πόπολο [ ]. Πάει ο Rocco. Στην λήθη και την λησμονιά!
Οπότε συμφέρει λίγο πριν το μεσημεράκι για να φάμε κιόλας μετά ;)τι λες καλέ φυσικά και κάνω και δωρο μπουγιουρντι
μπλιιιιιιιιιιιι μου τι κανεις μανα μου;
ειμαι κλεισμενη λεμε απο ιανουαριο τωρα οπου το δωρο θα ειναι ραβανιΟπότε συμφέρει λίγο πριν το μεσημεράκι για να φάμε κιόλας μετά ;)
ειμαι κλεισμενη λεμε απο ιανουαριο τωρα οπου το δωρο θα ειναι ραβανι
Ακόμη καλύτερα, προτιμώ ραβανί...ειμαι κλεισμενη λεμε απο ιανουαριο τωρα οπου το δωρο θα ειναι ραβανι
σποιλερ κορεο σημερα ολο το γηπεδο και στο κεντρο θυρα7 κι απο κατω delije
Πρόσεξε τι εύχεσαι ;)ηθελα να εβλεπα αυτους που σε εχουν κλεισει....
Ακόμη καλύτερα, προτιμώ ραβανί...
εχω ποντους για χασιμο τυπεΣτην κα. Έριναλ δεν αρέσουν αυτές οι συζητήσεις.
Χάνετε πόντους ...
Πρόσεξε τι εύχεσαι ;)
Και σας διαβεβαιώ ότι το ραβανί της είναι εξαιρετικό. Όπως και τα μελομακάρονά της ...
Θέλω...Και σας διαβεβαιώ ότι το ραβανί της είναι εξαιρετικό. Όπως και τα μελομακάρονά της ...
που να δεις τους κουραμπιεδες της με το ξεσκονοπανο ειναι ολη μερα απο πανω τους ασε την τσατσαρα στο καταιφι της!!!!
Ποτέ δεν ξέρεις τι επιθυμίες και γούστα μπορεί να βγάλουν :oσιγα και αμα τους δω τι θα γινει ? θα τους δωσω τα συνχαρητηρια μου θα πιουμε ενα καφε και αυτο.....