troubakhs
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2017
- Like
- 32.068
- Πόντοι
- 5.506
θειο εμενα μου ηρθε η ιδεα....μην το λες, εδώ στο μπου τι κάνουν νομίζεις...![]()
![]()
ΓΥΜΝΟ ΜΑΣΤΕΡ ΣΕΦ
![Wanker :wanker: :wanker:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/wanker.gif)
![Wanker :wanker: :wanker:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/wanker.gif)
θειο εμενα μου ηρθε η ιδεα....μην το λες, εδώ στο μπου τι κάνουν νομίζεις...![]()
![]()
μην το λες, εδώ στο μπου τι κάνουν νομίζεις...![]()
![]()
δεν βγαίνουν αλλιώς ωραία τα φαγητά παιδιάεγω το κανα εικονα....
θειο εμενα μου ηρθε η ιδεα....
ΓΥΜΝΟ ΜΑΣΤΕΡ ΣΕΦ![]()
![]()
![]()
κοντα ειμαστε ολοι...Μαγειρεύουν όλοι γυμνοί;
έχω κ σχεδόν ίδιο βρακι χαχαχα
Τι κάνουν;μην το λες, εδώ στο μπου τι κάνουν νομίζεις...![]()
![]()
Γαμώτο, αυτό είναι το μυστικό λοιπόν;δεν βγαίνουν αλλιώς ωραία τα φαγητά παιδιά
τα λογια σου φωτια στο κορμι παγωμενου ταξιδευτη στην ανταρκτικη...δεν βγαίνουν αλλιώς ωραία τα φαγητά παιδιά
Μαγειρεύουν όλοι γυμνοί;
Τι κάνουν;
εγώ τρουμπ έτσι τους ρίχνω. Τους λέω ελά να μαγειρέψω. Τα πράγματα είναι απλά κ οι γυναίκες μετά λένε πως δεν υπάρχουν άντρες. Κατάλαβες;τα λογια σου φωτια στο κορμι παγωμενου ταξιδευτη στην ανταρκτικη...
Αυτή η εικόνα είναι τόσο ρεαλιστική όσο οι εικόνες που φτιάχνουμε όταν ακούμε λεσβίες οτι είναι κάπως έτσι
![]()
και τελικά σου βγαίνουν κάπως έτσι
http://[URL unfurl="true"]www.thestival.gr/media/k2/items/cache/5a9b6e40d6da468f1b7d62bb32b6c4db_XL.jpg[/img[/URL]]
:S :S
[/quote] :2funny: :2funny: :2funny:
θα σε κανω εικονισμα να σε βαλω σε καθε γωνια του σπιτιου μουεγώ τρουμπ έτσι τους ρίχνω. Τους λέω ελά να μαγειρέψω. Τα πράγματα είναι απλά κ οι γυναίκες μετά λένε πως δεν υπάρχουν άντρες. Κατάλαβες;
εγώ τρουμπ έτσι τους ρίχνω. Τους λέω ελά να μαγειρέψω. Τα πράγματα είναι απλά κ οι γυναίκες μετά λένε πως δεν υπάρχουν άντρες. Κατάλαβες;
θα γλιτωσεις μια για παντα απ τις κατσαριδες τυπεθα σε κανω εικονισμα να σε βαλω σε καθε γωνια του σπιτιου μου
θα σε κανω εικονισμα να σε βαλω σε καθε γωνια του σπιτιου μου
Αυτή η εικόνα είναι τόσο ρεαλιστική όσο οι εικόνες που φτιάχνουμε όταν ακούμε λεσβίες οτι είναι κάπως έτσι
![]()
και τελικά σου βγαίνουν κάπως έτσι
http://[URL unfurl="true"]www.thestival.gr/media/k2/items/cache/5a9b6e40d6da468f1b7d62bb32b6c4db_XL.jpg[/img[/URL]]
:S :S
[/quote]
κατσε ρε μπρο
και οι γυναικες ακουν γαμησι και τελικα παιρνουν