blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 40
- Like
- 26.526
- Πόντοι
- 26.316
να δεις θειε που κυριακη βραδυ θα ειναι εδω μετα την 5αρα που θα σας ριξουμε![]()
![]()
![]()
σε αγαπαω σε εκτιμαω και σε σεβομαι θειε αλλα θα φατε ΠΟΥΤΣΑ!!!!![]()
![]()
![]()
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
να δεις θειε που κυριακη βραδυ θα ειναι εδω μετα την 5αρα που θα σας ριξουμε![]()
![]()
![]()
σε αγαπαω σε εκτιμαω και σε σεβομαι θειε αλλα θα φατε ΠΟΥΤΣΑ!!!!![]()
![]()
![]()
ε ρε βασανα που περνας...εμεις εδωΚαλημέρα μπαοκια και γαύροι. Υπάγω να βουτήξω το γέρικο κορμί μου κάπου στον Ινδικό.
εκεί δεν είναι που έχει καρχαρίες?Καλημέρα μπαοκια και γαύροι. Υπάγω να βουτήξω το γέρικο κορμί μου κάπου στον Ινδικό.
Καλημέρα μπαοκια και γαύροι. Υπάγω να βουτήξω το γέρικο κορμί μου κάπου στον Ινδικό.
Έχει απίστευτα κωλαρακια (κωλάρες) από κρεολες Γαζέλες. Εντός των ημερών φωτορεπορτάζ.Καλά να περνάτε!!!
Υ.Γ. Μόνο Ινδές και Κινέζες εκεί;;; Τζίφος δηλαδή;;;![]()
Έχει απίστευτα κωλαρακια (κωλάρες) από κρεολες Γαζέλες. Εντός των ημερών φωτορεπορτάζ.
Υπάγω για ένα μασσαζακι, πριν ξυπνήσει ο εισαγγελέας.![]()
,Αναμένουμε!![]()
Υπάγω στο άγνωστο με βάρκα την ελπίδα
Αυτό έλειπε. Να μην βρείτε τις άκρες ακόμη και εκεί ...![]()
κωλαρα δεν το λες πιο πεσμένος κ από τον δικό σου είναι κωλογερε
Σαν σακούλα με ψώνια είναικωλαρα δεν το λες πιο πεσμένος κ από τον δικό σου είναι κωλογερε![]()
![]()
![]()
για τις μασελες του παππού μια χαρά είναι μαλακό μαλακό δεν κινδυνεύει να του ξεκολλησουνΣαν σακούλα με ψώνια είναι![]()
[size=30pt]Καλά περάσαμε και φέτος στο Παραλιακό Εξοχικό μας! [/size]
https://[URL unfurl="true"]www.fosonline.gr/media/news/2019/12/01/75316/main/martins.jpg[/img[/URL]]
:tooth:
[/quote]
:vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit:
Έκλεισε ο Θεός τα μάτια του και φύγατε με ένα όμως το σωβρακακι σας το λερωσατε :birdman:
Καλημέρα μπαοκια και γαύροι. Υπάγω να βουτήξω το γέρικο κορμί μου κάπου στον Ινδικό.