troubakhs
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2017
- Like
- 32.197
- Πόντοι
- 5.506
ε τώρα βλέπεις τι μου κάνεις; Με αναγκάζεις να βάλω...![]()
![Mrs 5grouphug :grouphug: :grouphug:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/mrs_5grouphug.gif)
![Mrs 5grouphug :grouphug: :grouphug:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/mrs_5grouphug.gif)
ε τώρα βλέπεις τι μου κάνεις; Με αναγκάζεις να βάλω...![]()
θα σας δωσω ομως μπας και ο θειος σκασει καμμια 300ρου
εγω κυριε ηρθα τιμημενος δευτερος στην ψηφοφορια του αγαπουλη....Μας αγαπάς; Κι εσύ στην αναφορά τώρα![]()
Τον εαυτό σου θα δώσεις;θα σας δωσω ομως μπας και ο θειος σκασει καμμια 300ρου
Αμ δε...θα σας δωσω ομως μπας και ο θειος σκασει καμμια 300ρου
δινω αλλα στα μικρα μπλε αρχιδια του ο θειοςΤον εαυτό σου θα δώσεις;
Έχει πολλά χρώματα...δινω αλλα στα μικρα μπλε αρχιδια του ο θειος
τυπε αν κρινω εξ ιδιον τα αλλοτρια οταν ειμαι χαλια δεν θελω να δω ουτε τα αντερα μου δεν νομιζω ο νικ να θελει κανεναν τωραμπραμπ εισαι για καμμια καταδρομικη να παρουμε τον νικ?
καταλαβαινω...ετσι κανω και εγω...τυπε αν κρινω εξ ιδιον τα αλλοτρια οταν ειμαι χαλια δεν θελω να δω ουτε τα αντερα μου δεν νομιζω ο νικ να θελει κανεναν τωρα
ΈγραψεςΈρχεται μια στιγμή που’ σαι ολομόναχος, όταν φτάνεις στην άκρη όλων όσων μπορεί να σου συμβούν. Είναι η άκρη του κόσμου. Η ίδια λύπη, η δική σου, δεν σου αποκρίνεται πια τίποτα, και πρέπει να γυρίσεις πίσω, ανάμεσα στους ανθρώπους, όποιοι κι αν είναι. Δεν κάνεις τον δύσκολο κάτι τέτοιες στιγμές, αφού και για να κλάψεις ακόμα πρέπει να επιστρέψεις εκεί που όλα ξαναρχίζουν![]()
Έρχεται μια στιγμή που’ σαι ολομόναχος, όταν φτάνεις στην άκρη όλων όσων μπορεί να σου συμβούν. Είναι η άκρη του κόσμου. Η ίδια λύπη, η δική σου, δεν σου αποκρίνεται πια τίποτα, και πρέπει να γυρίσεις πίσω, ανάμεσα στους ανθρώπους, όποιοι κι αν είναι. Δεν κάνεις τον δύσκολο κάτι τέτοιες στιγμές, αφού και για να κλάψεις ακόμα πρέπει να επιστρέψεις εκεί που όλα ξαναρχίζουν![]()
https://[URL unfurl="true"]www.bourdela.com/forum/index.php?action=dlattach;attach=1120774;type=avatar[/img[/URL]]
[img]https://lh5.googleusercontent.com/-9qrGGGczEGI/TbkD_vntkXI/AAAAAAAAEZA/OxPECEBmtWE/movie-gifs-87.gif
Kαλά που λες και συ καμια καλησπέρα γιατί νόμιζα οτι είχαν πεθάνει οι υπόλοιποι