Νέα

Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 483K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 21 άτομα (0 μέλη και 21 επισκέπτες)

Φευ ή 7ακις φευ; (Έως 4 ψήφους )

• Φευ.

• 7ακις φευ.

• Φευ + 7ακις φευ = 14.

• Where the Gypsy angels go...

• You won't sleep alone tonight.

• Γ.Ο.Κ. + @amjik=Sugar αρμεγουσα!

• Το τετράγωνο της υποτείνουσας ισούται με φευ!

• Ο κ. @κωλογερος και ο κ. @ιζνογκουντ.

• Μια μελαχρινή!

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

astatos123

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2014
Κριτικές
9
Like
902
Πόντοι
426
Εάν διάβαζες κριτικές δεν θα τα έλεγες αυτά  :grin:

ακου τωρα! κριτικες του στυλ ζαχαριτσες και μαρινακι κοριτσακι κλπ ειναι για  ξεκαρφωμα!

θα πρεπει να αποδειχτουν στο πεδιο της μαχης αυτα!
επισης θα επρεπε να ντρεπεσαι! τα βαζεις με τον κωλογερο΅! που μαζευε εδω και ενα 8μηνο την συνταξη!  και εκανε θεραπεια για να παρει λεβιτρα διασπειρομενο! μπας και τσουτσουνισει!

:think: ψεματα?!

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
40.111
Πόντοι
19.795
αφηστε τα μιση ( ζηλια για τον κωλογερος ) και πιαστε το γαμησει! (αν μπορειτε σκατογεροι)

:heavymetalbig: :takethis:
Καμμια κριτικη για τα ελαιοτριβεια που πας, δεν γραφεις ομως κωλο-παιδακι. :tickedoff:

astatos123

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2014
Κριτικές
9
Like
902
Πόντοι
426
Καμμια κριτικη για τα ελαιοτριβεια που πας, δεν γραφεις ομως κωλο-παιδακι. :tickedoff:

βαριεμαι ρε μπαρμπα! ...... αντε θα σου δωσω κατι! το νεο σοκολατακι στην καλληροης 48 (Ευα) ειναι πολυ καυλιαρικο και κανει ωραιες φωνουλες ! ειδικα στα τεσσερα!!!  :heavymetalbig: :2funny:

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
40.111
Πόντοι
19.795
ακου τωρα! κριτικες του στυλ ζαχαριτσες και μαρινακι κοριτσακι κλπ ειναι για  ξεκαρφωμα!

επισης θα επρεπε να ντρεπεσαι! τα βαζεις με τον κωλογερο΅! που μαζευε εδω και ενα 8μηνο την συνταξη!  και εκανε θεραπεια για να παρει λεβιτρα διασπειρομενο! μπας και τσουτσουνισει!

Φιρι-φιρι το πας να σ αρχισω στα γαλλικα. :tickedoff:

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
40.111
Πόντοι
19.795
βαριεμαι ρε μπαρμπα! ...... αντε θα σου δωσω κατι! το νεο σοκολατακι στην καλληροης 48 (Ευα) ειναι πολυ καυλιαρικο και κανει ωραιες φωνουλες ! ειδικα στα τεσσερα!!!  :heavymetalbig: :2funny:
Ειχες λυσσαξει για σοκολατακι, τελικα εφαγες, κουφαλιτσα :kneel:

sithlord

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Μαρ 2012
Κριτικές
36
Like
7.037
Πόντοι
16.596

Ε κι εγώ γιατί να αντρέπομαι;Ο καθένας με τα διασπειρώμενα του και με τον παρά μου και την κυρά μου  >:(

astatos123

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2014
Κριτικές
9
Like
902
Πόντοι
426

astatos123

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2014
Κριτικές
9
Like
902
Πόντοι
426

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
40.111
Πόντοι
19.795

Μου ειχε "πεσει" το ζαχαρο ρε φιλε, τι να εκανα γερος ανθρωπος, επρεπε να φαω λιγη ζαχαριτσα για να μου σηκωθει. :grin:

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
40.111
Πόντοι
19.795
......... και οχι μονο μια φορα ! κανω και επαναληπτικα μαθηματα! ο θειςο μου με λεει να ειμαι καλος μαθητης!
Εχεις πεσει σε ευσυνειδητη δασκαλα φαινεται. "Το εμαθες το μαθημα σου; η θα το επαναλαβουμε;" :takethis:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom