iuakoya
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Νοε 2015
- Like
- 24.299
Θα έχουμε και ποπ κορν; Ή μόνο θα βλέπουμε το πορν;πες οταν ειναι τζιμ να παρουμε ερμπιενμπι το απεναντι διαμερισμα να στηριξουμε
Θα έχουμε και ποπ κορν; Ή μόνο θα βλέπουμε το πορν;πες οταν ειναι τζιμ να παρουμε ερμπιενμπι το απεναντι διαμερισμα να στηριξουμε
Το νήμα της αλληλεγγύης!!!πες οταν ειναι τζιμ να παρουμε ερμπιενμπι το απεναντι διαμερισμα να στηριξουμε
πες οταν ειναι τζιμ να παρουμε ερμπιενμπι το απεναντι διαμερισμα να στηριξουμε
σπαθι σου λεω....![]()
![]()
Κομμένες οι κάμερες όμως τρουμπ... ξηγημένο πράγματα...
Νομίζω την έχω ξαναπεί την ιστορία. Είχα έναν ισόγειο επαγγελματικό χώρο κάπου στην Καλλιθέα, προ αμνημονεύτων χρόνων, καλοκαιράκι, όταν έφευγε το προσωπικό και ο συνέταιρος μου καθόμουνα με τον εισαγγελέα, ανύπαντροι ακόμησε μισάνοιχτο παράθυρο λόγω ζεστης και, χαμουρευομασταν. Οπότε μια φορά που έκλεισα το παράθυρο, ακούω από την απέναντι πολυκατοικία μια γυναικεία φωνή.Οι άντρες ναι οι γυναίκες τους όμως θα αρχίσουν τις ντοματιές![]()
Ούτε από κινητό;![]()
![]()
Κομμένες οι κάμερες όμως τρουμπ... ξηγημένο πράγματα...
Νομίζω την έχω ξαναπεί την ιστορία. Είχα έναν ισόγειο επαγγελματικό χώρο κάπου στην Καλλιθέα, προ αμνημονεύτων χρόνων, καλοκαιράκι, όταν έφευγε το προσωπικό και ο συνέταιρος μου καθόμουνα με τον εισαγγελέα, ανύπαντροι ακόμησε μισάνοιχτο παράθυρο λόγω ζεστης και, χαμουρευομασταν. Οπότε μια φορά που έκλεισα το παράθυρο, ακούω από την απέναντι πολυκατοικία μια γυναικεία φωνή.
-Κυρ Αντώνη έχασες. Όργια πάλι ο ......ας πούμε ο ηλεκτρολόγος.
Και μια άλλη γυναικεία φωνή.
-Την είχε βάλει στα πόδια του.
Και οι τοίχοι έχουν μάτια εκτός από αυτιά τελικά...Νομίζω την έχω ξαναπεί την ιστορία. Είχα έναν ισόγειο επαγγελματικό χώρο κάπου στην Καλλιθέα, προ αμνημονεύτων χρόνων, καλοκαιράκι, όταν έφευγε το προσωπικό και ο συνέταιρος μου καθόμουνα με τον εισαγγελέα, ανύπαντροι ακόμησε μισάνοιχτο παράθυρο λόγω ζεστης και, χαμουρευομασταν. Οπότε μια φορά που έκλεισα το παράθυρο, ακούω από την απέναντι πολυκατοικία μια γυναικεία φωνή.
-Κυρ Αντώνη έχασες. Όργια πάλι ο ......ας πούμε ο ηλεκτρολόγος.
Και μια άλλη γυναικεία φωνή.
-Την είχε βάλει στα πόδια του.
σπαθι σου λεω....
μονο χειροκροτηματα σε καθε καλη φαση
Δεν πειράζει, έχω φωτογραφική μνήμη...Εννοειτε![]()
Φιδι..σπαθι σου λεω....
μονο χειροκροτηματα σε καθε καλη φαση
καλημερα σας![]()
![]()
Έχω πεθάνει από τα γέλια με τα χθεσινά ...
Έτσι γεννιέται τελικά ένας νέος πορν σταρ!![]()
![]()
![]()
Μέσα από την καθολική αποδοχή των οπαδών του.
https://[URL unfurl="true"]www.bourdela.com/forum/index.php?action=dlattach;attach=1120774;type=avatar[/img[/URL]]
:worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship:
[/quote]
πορνοσταρ με το παρατσουκλι κωλογερος....χαχαχα θα γρατει στην ιστορια :headbaning1: :headbaning2: