Jim25jim
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 11 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 110
- Like
- 22.151
- Πόντοι
- 26.336
Μη στενοχωριέσαι...
Πάντως μια χαρά κι οι δυο σας τον βρέξατε πάλι![]()
Ψιλοπράγματα μωρε
![Walkingpenis :walkingpenis: :walkingpenis:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/walkingpenis.gif)
Μη στενοχωριέσαι...
Πάντως μια χαρά κι οι δυο σας τον βρέξατε πάλι![]()
Τι λες; Για δες στη γωνία, έρχομαι; Μόνο από βίντεο. Και αυτό με επιφυλαξεις.
Φύλαγε τον κωλο σου, να χεις τον μισό. Όπως λέγανε και οι αρχαίοι ημών πρόγονοι.
Προτιμώ να τον έχω ολόκληρο...Φύλαγε τον κωλο σου, να χεις τον μισό. Όπως λέγανε και οι αρχαίοι ημών πρόγονοι.
Πόσο μειρακιον είσαι. Άμα μου βγει το μάτι σε αυτή την ηλικία που είμαι, χάνω κάθε επαφή με το σεξ.![]()
![]()
Καλύτερα να σου βγει το ματι παρά το όνομα![]()
![]()
Ισχύει...![]()
![]()
Καλύτερα να σου βγει το ματι παρά το όνομα![]()
![]()
Πόσο μειρακιον είσαι. Άμα μου βγει το μάτι σε αυτή την ηλικία που είμαι, χάνω κάθε επαφή με το σεξ.Χίλιες φορές το όνομα.
Για τον κωλο λέμε. Όχι για το 8ποντο.Προτιμώ να τον έχω ολόκληρο...
Το ίδιο λέμε. Μισό κώλο τι να τον κάνουμε;Για τον κωλο λέμε. Όχι για το 8ποντο.
Πόσο μειρακιον είσαι. Άμα μου βγει το μάτι σε αυτή την ηλικία που είμαι, χάνω κάθε επαφή με το σεξ.Χίλιες φορές το όνομα.
Βασικά το έλεγα παλιά στον εισαγγελέα, "φυλαγε τον άνδρα σου να έχεις τον μισό" αλλά αυτή το παρακανε για να με έχει ολόκληρο.
Αυτό με τα ρούχα δεν είναι;;
Μην του το θυμίζεις, συγχύζεται και αρχίζει τα γαλλικά...Α για το όνομα μη φοβάσαι...
Μεριμνεί ήδη η ψηφοφορία![]()
![]()
Βασικά το έλεγα παλιά στον εισαγγελέα, "φυλαγε τον άνδρα σου να έχεις τον μισό" αλλά αυτή το παρακανε για να με έχει ολόκληρο.
Ψωνισε από σβερκο.![]()
gamiesteoloiedwmesa.Μην του το θυμίζεις, συγχύζεται και αρχίζει τα γαλλικά...
gamiesteoloiedwmesa.
Ζαμανφουκαιαπανωτουρλα.![]()
Ευτυχώς Πανάγο που η Έλενα είναι πολύ ψαγμενο άτομο και ελπίζω να σε καθοδηγήσει σωστά και να αποφύγεις τις κακοτοπιες.
Μην του το θυμίζεις, συγχύζεται και αρχίζει τα γαλλικά...
Το έσιαξαΣωστά... δεν κάνει να του λέμε ότι θα είναι ο κωλόγερος Rocco Sifredi![]()
gamiestekwlo-paida.Σωστά... δεν κάνει να του λέμε ότι θα είναι ο νέος Rocco Sifredi![]()
gamiesteoloiedwmesa.
Ζαμανφουκαιαπανωτουρλα.![]()
Mα και αυτός κωλογερος είναι τωραΣωστά... δεν κάνει να του λέμε ότι θα είναι ο νέος Rocco Sifredi![]()