iuakoya
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Νοε 2015
- Like
- 24.299
Αν ήταν, θα τρώγαμε όλοι σκόνη...Που τον βρισκεις, που τον χανεις ολο στα νηματα των εργαζομενων κοριτσιων ειναι. Εξαλλου εσυ δεν εισαι στην ψηφοφορια![]()
Αν ήταν, θα τρώγαμε όλοι σκόνη...Που τον βρισκεις, που τον χανεις ολο στα νηματα των εργαζομενων κοριτσιων ειναι. Εξαλλου εσυ δεν εισαι στην ψηφοφορια![]()
Άλλοι είναι στα νήματα κι άλλοι στα μνήματαΠου τον βρισκεις, που τον χανεις ολο στα νηματα των εργαζομενων κοριτσιων ειναι. Εξαλλου εσυ δεν εισαι στην ψηφοφορια![]()
Απαραιτητη προυποθεση για να τον μετρησεις σηκωμενο ειναι να σου σηκωθει.Άστον ρε αποκαλυψα ότι τον μετράει πεσμένο κ δεν ξέρει τι γράφει![]()
![]()
![]()
Όπου χώρα μου Ελλάδα βάλτε... ξέρετε τιΑπαραιτητη προυποθεση για να τον μετρησεις σηκωμενο ειναι να σου σηκωθει.![]()
κ εσύ μαζί με τον Λιάκο μπροστά από τους 30ποντους για τιμωρίαΑπαραιτητη προυποθεση για να τον μετρησεις σηκωμενο ειναι να σου σηκωθει.![]()
Έχω κάνει εδιιή ανάλυση σχετικά γι αυτό. Έχει τοποθετηθεί και ο νηματοθέτης.Που τον βρισκεις, που τον χανεις ολο στα νηματα των εργαζομενων κοριτσιων ειναι. Εξαλλου εσυ δεν εισαι στην ψηφοφορια![]()
Εγώ είμαι για ταινίες Love Story και έτσι, κύριε Λιάκο και κύριε νηματοθέτη.
Η συμμετοχή του Γαριδάκη, είναι τελείως άκυρη. Και αυτός είναι για Love Story, Ρομέο και Ιουλιέτα κι έτσι κατάσταση.
Θα μπορούσε να είναι και ο νηματοθέτης στην λίστα, έστω υπερήλικος θα μπορούσαμε να φτιάξουμε ένα ωραίο σενάριο με αυτόν. Άλλωστε στις Ελληνικές πορνοπαραγωγές, σημασία έχει το σενάριο.
Εν ολίγης, ψιλοσκατά τα έκανε πάλι ο νηματοθέτης με τις επιλογές του.
τον μυστη ερι γιατι δεν τον εβαλες θειε?[size=40pt]Το νήμα μας θα αποτελέσει το λίκνο της επανάστασης στο κινηματογραφικό πορνό.
Επιλέγουμε το νέο Rocco Siffredi.
ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ![/size]
τιμη μου και καμαρι μου αν και εχασα απο τον τιτανα ζεμπουΟ κ. troubakhs μου έχει κερδίσει την καθολική αναγνώριση ότι είναι αγαπούλης ...![]()
Ψωλη μου πεσμένηΌπου χώρα μου Ελλάδα βάλτε... ξέρετε τι![]()
τιμη μου και καμαρι μου αν και εχασα απο τον τιτανα ζεμπου
τον μυστη ερι γιατι δεν τον εβαλες θειε?
Κοιταχτε τα πμ σας κυριε.Είναι πολύ σκληρός χύστης ο τύπος Έρη και θα σάρωνε και άρα η ψηφοφορία δεν θα είχε νόημα. Φευ!
Κοιταχτε τα πμ σας κυριε.
Ψωλη μου πεσμένη
πώς βαστάς και δε δακρυζεις
στον ψεύτη ντουνιά
τόσα μουνια που αντικρίζεις