κωλο-γερος
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 40.178
- Πόντοι
- 19.795
SapiokreasΤης Μανάρι ποια είναι;
Etsigianamathetenanapeirazetetonkwlogero.![]()
SapiokreasΤης Μανάρι ποια είναι;
Etsigianamathetenanapeirazetetonkwlogero.![]()
Today or tonight, no problem...Tonight!
Εκεί είναι το πρόσωπο ρε μαλάκα!Για ποια γουρουνοπούλα μου μιλάς;
![]()
Καλού κακού, όμως, πριν πάμε εκεί να έχεις περάσει από το ψητοπωλείο και να έχεις σε μια σακούλα ένα με ενάμιση κιλό γουρούνι με πολύ πέτσα. Αλατοπίπερο θα βρούμε. Μην τυχών και μείνουμε νηστικοί.μπαρδόν![]()
Τζατζίκι να πάρεις ;)Καλού κακού, όμως, πριν πάμε εκεί να έχεις περάσει από το ψητοπωλείο και να έχεις σε μια σακούλα ένα με ενάμιση κιλό γουρούνι με πολύ πέτσα. Μην τυχών και μείνουμε νηστικοί.Δεν τους έχω πολύ εμπιστοσύνη.
Δεν χρειάζεται.Τζατζίκι να πάρεις ;)
Θα τελειώσει ήδη στη διαδρομή...Δεν χρειάζεται.
Μια φρατζόλα ψωμί φτάνει για συνοδεία.
Καλού κακού, όμως, πριν πάμε εκεί να έχεις περάσει από το ψητοπωλείο και να έχεις σε μια σακούλα ένα με ενάμιση κιλό γουρούνι με πολύ πέτσα. Αλατοπίπερο θα βρούμε. Μην τυχών και μείνουμε νηστικοί.Δεν τους έχω πολύ εμπιστοσύνη.
Αν θέλετε βάλτε και κανένα τραγούδι στη σελίδα για τη δεκαετία του 1990...
Εγω θυμαμαι που με καποιο απορυπαντικο της εποχης, δινανε και ενα βιβλιο με τιτλο "Ημουν και εγω εκει" με ιστοριες απο ιστορικα γεγονοτα.Αν θέλετε βάλτε και κανένα τραγούδι στη σελίδα για τη δεκαετία του 1990...
Κι εγώ σε πορεία αναμνήσεων απόψε ;)
ΥΓ Λάτρευα τα κλασικά εικονογραφημένα...
Ωραίες εποχές, είχα μαζέψει δεν ξέρω κι εγώ πόσα ένθετα από εφημερίδες και περιοδικά. Πείτε με ρομαντικό αλλά εκείνη η εποχή είχε άλλη γοητεία σε όλα, στη μουσική, στο σινεμά, στα κόμικς, στην ίδια τη ζωή...Εγω θυμαμαι που με καποιο απορυπαντικο της εποχης, δινανε και ενα βιβλιο με τιτλο "Ημουν και εγω εκει" με ιστοριες απο ιστορικα γεγονοτα.![]()
Ο κοσμος εκανε ονειρα και ειχε ελπιδα για καλυτερο αυριο. Το κυριοτερο ομως ηταν οτι δεν ηταν αποξενωμενος, υπηρχε η γειτονια που ηταν μια αλληλεγγυα μικρη κοινωνια.Ωραίες εποχές, είχα μαζέψει δεν ξέρω κι εγώ πόσα ένθετα από εφημερίδες και περιοδικά. Πείτε με ρομαντικό αλλά εκείνη η εποχή είχε άλλη γοητεία σε όλα, στη μουσική, στο σινεμά, στα κόμικς, στην ίδια τη ζωή...
Σωστά, ήξερες όλα τα παιδιά στη γειτονιά σου και οι γείτονες ήταν δεύτεροι συγγενείς. Σήμερα οι πιο πολλοί είναι άγνωστοι και κυρίως αδιαφορούν. Ακόμη και στα βιντεοκλίπ της εποχής υπάρχει μια αθωότητα, δεν ήταν όλα τυποποιημένα, μαζικά και ίδια...Ο κοσμος εκανε ονειρα και ειχε ελπιδα για καλυτερο αυριο. Το κυριοτερο ομως ηταν οτι δεν ηταν αποξενωμενος, υπηρχε η γειτονια που ηταν μια αλληλεγγυα μικρη κοινωνια.
Βιαστήκατε αγαπητέ, δεν ήταν έτοιμοι και κατέστρεψαν τα πάντα. Φευ...Αναμνήσεις...
Να θυμηθώ όταν με τον κ. popov δώσαμε την φωτιά στους ανθρώπους ή όταν τους παρουσιάσαμε την χρήση του τροχού...
Ετσι ειναι το Αλτσχαιμερ. Θυμασαι τι εκανες πριν απο καποιες χιλιαδες χρονια, αλλα μπορει να ξεχασεις τι σου εκανε το πρωι το μαναρι στο μιτινγκ της ΚυριακηςΑναμνήσεις...
Να θυμηθώ όταν με τον κ. popov δώσαμε την φωτιά στους ανθρώπους ή όταν τους παρουσιάσαμε την χρήση του τροχού...
Δεν υπάρχει Μανάρι.Ετσι ειναι το Αλτσχαιμερ. Θυμασαι τι εκανες πριν απο καποιες χιλιαδες χρονια, αλλα μπορει να ξεχασεις τι σου εκανε το πρωι το μαναρι στο μιτινγκ της Κυριακης![]()