Νέα

Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 483K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 55 άτομα (0 μέλη και 55 επισκέπτες)

Φευ ή 7ακις φευ; (Έως 4 ψήφους )

• Φευ.

• 7ακις φευ.

• Φευ + 7ακις φευ = 14.

• Where the Gypsy angels go...

• You won't sleep alone tonight.

• Γ.Ο.Κ. + @amjik=Sugar αρμεγουσα!

• Το τετράγωνο της υποτείνουσας ισούται με φευ!

• Ο κ. @κωλογερος και ο κ. @ιζνογκουντ.

• Μια μελαχρινή!

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
34.754
Πόντοι
28.246

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
34.754
Πόντοι
28.246
Καλού κακού, όμως, πριν πάμε εκεί να έχεις περάσει από το ψητοπωλείο και να έχεις σε μια σακούλα ένα με ενάμιση κιλό γουρούνι με πολύ πέτσα. Αλατοπίπερο θα βρούμε. Μην τυχών και μείνουμε νηστικοί.  :grin: Δεν τους έχω πολύ εμπιστοσύνη.

iuakoya

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2015
Like
24.299
Καλού κακού, όμως, πριν πάμε εκεί να έχεις περάσει από το ψητοπωλείο και να έχεις σε μια σακούλα ένα με ενάμιση κιλό γουρούνι με πολύ πέτσα. Μην τυχών και μείνουμε νηστικοί.  :grin: Δεν τους έχω πολύ εμπιστοσύνη.
Τζατζίκι να πάρεις ;)

spipis71

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Απρ 2018
Κριτικές
34
Like
15.235
Πόντοι
18.546
Καλού κακού, όμως, πριν πάμε εκεί να έχεις περάσει από το ψητοπωλείο και να έχεις σε μια σακούλα ένα με ενάμιση κιλό γουρούνι με πολύ πέτσα. Αλατοπίπερο θα βρούμε. Μην τυχών και μείνουμε νηστικοί.  :grin: Δεν τους έχω πολύ εμπιστοσύνη.

κατάλαβα όπως έλεγε και ο Καραγκιόζης "θα φάμε θα πιούμε και νηστικοί θα κοιμηθούμε"  :2funny:

Υπάγω και εγώ  :hi:

iuakoya

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2015
Like
24.299

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
40.178
Πόντοι
19.795
Αν θέλετε βάλτε και κανένα τραγούδι στη σελίδα για τη δεκαετία του 1990...
Κι εγώ σε πορεία αναμνήσεων απόψε ;)
ΥΓ Λάτρευα τα κλασικά εικονογραφημένα...
Εγω θυμαμαι που με καποιο απορυπαντικο της εποχης, δινανε και ενα βιβλιο με τιτλο "Ημουν και εγω εκει" με ιστοριες απο ιστορικα γεγονοτα.
Imoun_ki_ego_ekei02.jpg

iuakoya

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2015
Like
24.299
Εγω θυμαμαι που με καποιο απορυπαντικο της εποχης, δινανε και ενα βιβλιο με τιτλο "Ημουν και εγω εκει" με ιστοριες απο ιστορικα γεγονοτα.
Imoun_ki_ego_ekei02.jpg
Ωραίες εποχές, είχα μαζέψει δεν ξέρω κι εγώ πόσα ένθετα από εφημερίδες και περιοδικά. Πείτε με ρομαντικό αλλά εκείνη η εποχή είχε άλλη γοητεία σε όλα, στη μουσική, στο σινεμά, στα κόμικς, στην ίδια τη ζωή...

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
40.178
Πόντοι
19.795
Ωραίες εποχές, είχα μαζέψει δεν ξέρω κι εγώ πόσα ένθετα από εφημερίδες και περιοδικά. Πείτε με ρομαντικό αλλά εκείνη η εποχή είχε άλλη γοητεία σε όλα, στη μουσική, στο σινεμά, στα κόμικς, στην ίδια τη ζωή...
Ο κοσμος εκανε ονειρα και ειχε ελπιδα για καλυτερο αυριο. Το κυριοτερο ομως ηταν οτι δεν ηταν αποξενωμενος, υπηρχε η γειτονια που ηταν μια αλληλεγγυα μικρη κοινωνια.

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.526
Πόντοι
26.316
Αναμνήσεις...
Να θυμηθώ όταν με τον κ. popov δώσαμε την φωτιά στους ανθρώπους ή όταν τους παρουσιάσαμε την χρήση του τροχού...

iuakoya

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2015
Like
24.299
Ο κοσμος εκανε ονειρα και ειχε ελπιδα για καλυτερο αυριο. Το κυριοτερο ομως ηταν οτι δεν ηταν αποξενωμενος, υπηρχε η γειτονια που ηταν μια αλληλεγγυα μικρη κοινωνια.
Σωστά, ήξερες όλα τα παιδιά στη γειτονιά σου και οι γείτονες ήταν δεύτεροι συγγενείς. Σήμερα οι πιο πολλοί είναι άγνωστοι και κυρίως αδιαφορούν. Ακόμη και στα βιντεοκλίπ της εποχής υπάρχει μια αθωότητα, δεν ήταν όλα τυποποιημένα, μαζικά και ίδια...

iuakoya

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2015
Like
24.299
Αναμνήσεις...
Να θυμηθώ όταν με τον κ. popov δώσαμε την φωτιά στους ανθρώπους ή όταν τους παρουσιάσαμε την χρήση του τροχού...
Βιαστήκατε αγαπητέ, δεν ήταν έτοιμοι και κατέστρεψαν τα πάντα. Φευ...

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
40.178
Πόντοι
19.795
Αναμνήσεις...
Ετσι ειναι το Αλτσχαιμερ. Θυμασαι τι εκανες πριν απο καποιες χιλιαδες χρονια, αλλα μπορει να ξεχασεις τι σου εκανε το πρωι το μαναρι στο μιτινγκ της Κυριακης :grin:

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.526
Πόντοι