Νέα

Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 483K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 46 άτομα (1 μέλη και 45 επισκέπτες)

Φευ ή 7ακις φευ; (Έως 4 ψήφους )

• Φευ.

• 7ακις φευ.

• Φευ + 7ακις φευ = 14.

• Where the Gypsy angels go...

• You won't sleep alone tonight.

• Γ.Ο.Κ. + @amjik=Sugar αρμεγουσα!

• Το τετράγωνο της υποτείνουσας ισούται με φευ!

• Ο κ. @κωλογερος και ο κ. @ιζνογκουντ.

• Μια μελαχρινή!

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

iuakoya

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2015
Like
24.299
Η αλήθεια παντα πονάει...

Όλοι είμασταν, είμαστε και θα ξαναγίνουμε «αγαπουληδες» κάποια στιγμή...

Ειδικά όταν ζητας από μια εκδιδόμενη να την πάρεις από πίσω ξέροντας ότι δεν το προσφέρει και αυτή το δέχεται...
Η ακόμη όταν σου λέει ότι δεν έχει άλλο προφυλακτικό (ψευδώς) γιατί γουστάρει να την πάρεις χωρίς...

ΥΓ: για να μην μπερδευόμαστε αυτά δεν γίνονται σε ραντεβού της μιας ώρας και σε πρώτη συνάντηση
Το πρώτο μου έχει τύχει και το απόλαυσα πραγματικά, ίσως η αίσθηση του μοναδικού και του απαγορευμένου. Το δεύτερο, αν μου τύχαινε, θα την έδιωχνα. Χωρίς προφυλακτικό ούτε μετά από 5 ούτε μετά από 10 ραντεβού. Γιατί; Απλά, αν το είπε σε μένα, μπορεί να το είπε και σε άλλον και δεν θέλω να μοιραστώ τίποτα άλλο με αυτόν τον άλλο εκτός από την κοπέλα ;)

Jim25jim

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
110
Like
22.151
Πόντοι
26.336
Το πρώτο μου έχει τύχει και το απόλαυσα πραγματικά, ίσως η αίσθηση του μοναδικού και του απαγορευμένου. Το δεύτερο, αν μου τύχαινε, θα την έδιωχνα. Χωρίς προφυλακτικό ούτε μετά από 5 ούτε μετά από 10 ραντεβού. Γιατί; Απλά, αν το είπε σε μένα, μπορεί να το είπε και σε άλλον και δεν θέλω να μοιραστώ τίποτα άλλο με αυτόν τον άλλο εκτός από την κοπέλα ;)

Σοφον το σαφές!  :woldman:

jimy.m.

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
14 Μαΐ 2011
Κριτικές
169
Like
20.421
Πόντοι
34.612

:respect:

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
200
Πόντοι
166
σήμερα λέω να μη βγω βόλτα και να κάθομαι όλο το βράδυ να χαζεύω στο google βυζιά

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
33.106
Πόντοι
5.506
σήμερα λέω να μη βγω βόλτα και να κάθομαι όλο το βράδυ να χαζεύω στο google βυζιά
καλα θα κανεις...
σε λιγο περναει και ο τυφωνας και ειναι πολυ καλη ιδεα να εισαι στην θαλπωρη των βυζιων

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
200
Πόντοι
166
καλα θα κανεις...
σε λιγο περναει και ο τυφωνας και ειναι πολυ καλη ιδεα να εισαι στην θαλπωρη των βυζιων
λες αν κάνω mirror screen ένα βυζι σε καθε οθονη και το βαλω fullscreen να ερθω πιο κοντα στο θεμα?

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
33.106
Πόντοι
5.506
ψηφιστε τρουμπακη....ο ερωτας ειναι ο μονος λογος για να ζουμε

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
200
Πόντοι
166
καλά εγώ τόσες ιστορίες σας έχω πει με την κύπρια δεν μπήκα ούτε στην ψηφοφορία  :'(

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom