Jim25jim
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 11 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 110
- Like
- 22.151
- Πόντοι
- 26.336
Καλησπέρα φίλε...
Κι εγώ σήμερα δεν έχω ενέργεια...
Κάποια σου τη ρούφηξε

Καλησπέρα φίλε...
Κι εγώ σήμερα δεν έχω ενέργεια...
Το πρώτο μου έχει τύχει και το απόλαυσα πραγματικά, ίσως η αίσθηση του μοναδικού και του απαγορευμένου. Το δεύτερο, αν μου τύχαινε, θα την έδιωχνα. Χωρίς προφυλακτικό ούτε μετά από 5 ούτε μετά από 10 ραντεβού. Γιατί; Απλά, αν το είπε σε μένα, μπορεί να το είπε και σε άλλον και δεν θέλω να μοιραστώ τίποτα άλλο με αυτόν τον άλλο εκτός από την κοπέλα ;)Η αλήθεια παντα πονάει...
Όλοι είμασταν, είμαστε και θα ξαναγίνουμε «αγαπουληδες» κάποια στιγμή...
Ειδικά όταν ζητας από μια εκδιδόμενη να την πάρεις από πίσω ξέροντας ότι δεν το προσφέρει και αυτή το δέχεται...
Η ακόμη όταν σου λέει ότι δεν έχει άλλο προφυλακτικό (ψευδώς) γιατί γουστάρει να την πάρεις χωρίς...
ΥΓ: για να μην μπερδευόμαστε αυτά δεν γίνονται σε ραντεβού της μιας ώρας και σε πρώτη συνάντηση
Σε αυτό έχεις δίκιο ;)Κάποια σου τη ρούφηξε![]()
Το πρώτο μου έχει τύχει και το απόλαυσα πραγματικά, ίσως η αίσθηση του μοναδικού και του απαγορευμένου. Το δεύτερο, αν μου τύχαινε, θα την έδιωχνα. Χωρίς προφυλακτικό ούτε μετά από 5 ούτε μετά από 10 ραντεβού. Γιατί; Απλά, αν το είπε σε μένα, μπορεί να το είπε και σε άλλον και δεν θέλω να μοιραστώ τίποτα άλλο με αυτόν τον άλλο εκτός από την κοπέλα ;)
Κάνεις διάλειμμα μετά την επίθεση στα κορίτσια;Σοφον το σαφές!![]()
Το πρώτο μου έχει τύχει και το απόλαυσα πραγματικά, ίσως η αίσθηση του μοναδικού και του απαγορευμένου. Το δεύτερο, αν μου τύχαινε, θα την έδιωχνα. Χωρίς προφυλακτικό ούτε μετά από 5 ούτε μετά από 10 ραντεβού. Γιατί; Απλά, αν το είπε σε μένα, μπορεί να το είπε και σε άλλον και δεν θέλω να μοιραστώ τίποτα άλλο με αυτόν τον άλλο εκτός από την κοπέλα ;)
Κάνεις διάλειμμα μετά την επίθεση στα κορίτσια;
Θα σου ανοίξω σελίδα στα citytours τότεΤο πιο σωστό είναι ότι «κάνω τουρ» όταν επιτίθεμαι...
Τώρα δεν βρίσκομαι σε τουρ![]()
Θα σου ανοίξω σελίδα στα citytours τότε
Να ενημερώνονται και τα κορίτσια...
καλα θα κανεις...σήμερα λέω να μη βγω βόλτα και να κάθομαι όλο το βράδυ να χαζεύω στο google βυζιά
λες αν κάνω mirror screen ένα βυζι σε καθε οθονη και το βαλω fullscreen να ερθω πιο κοντα στο θεμα?καλα θα κανεις...
σε λιγο περναει και ο τυφωνας και ειναι πολυ καλη ιδεα να εισαι στην θαλπωρη των βυζιων
εξαιρετικη ιδεα...το μονο που μετα θα γινεις σαν τον γυλο απο την ταινιαλες αν κάνω mirror screen ένα βυζι σε καθε οθονη και το βαλω fullscreen να ερθω πιο κοντα στο θεμα?
αξιζει το τιμημα αν ειναι για βυζιαεξαιρετικη ιδεα...το μονο που μετα θα γινεις σαν τον γυλο απο την ταινια
ασε ρε σαουλ αδικια παντουκαλά εγώ τόσες ιστορίες σας έχω πει με την κύπρια δεν μπήκα ούτε στην ψηφοφορία :'(