παιδια ποσο με κανετε?![]()
οσο φαινεσαι!!!!!!!
παιδια ποσο με κανετε?![]()
χοντροσε κανουμε δεκα κιλα χοντρομαλακα![]()
μην μου μιλας για χονδρα.. γιατι αφιονιζομαιχοντρο![]()
εσυ το μονο χοντρο που μπορεις να εχεις ειναι προβατινα παιδακιαμην μου μιλας για χονδρα.. γιατι αφιονιζομαι![]()
εσυ το μονο χοντρο που μπορεις να εχεις ειναι προβσατινα παιδακια
ρηξτου ποιημα οτι εισαι ζαμπλουτη και μενεις στο σοχο αυτος θα καταλαβει του λονδινου εσυ θα λες της θεσσαλονικηςθα μου πειτε πως να καψουρεψω καλε τον νεοζηλανδο;
σιγα μην ειμαι απο το κωλοχωριο..ρηξτου ποιημα οτι εισαι ζαμπλουτη και μενεις στο σοχο αυτος θα καταλαβει του λονδινου εσυ θα λες της θεσσαλονικης![]()
θα μου πειτε πως να καψουρεψω καλε τον νεοζηλανδο;
λαρυ σιγα μην ειμαι και ο αινσταιν της παρτουζας χαχαχαχαχαχαχαχαχχαχαθελω σε αυτο το σημειο της κουβεντας να πω πως αν ειχαμε στο θρεντ αλλες δυο τρεις κυριες με την εφυηα της κυριας εριναλ θα ομιλουσαμε για την τελεια παρτουζα!!!!
αν ειχαν και το παχος της θα ειχε καταρρευσει ο σερβερθελω σε αυτο το σημειο της κουβεντας να πω πως αν ειχαμε στο θρεντ αλλες δυο τρεις κυριες με την εφυηα της κυριας εριναλ θα ομιλουσαμε για την τελεια παρτουζα!!!!
αυτο με το σφουγγαρισμα στα τεσσερα δεν ειναι κακο..να του φτιαξεις τραχανα !!!!! και να τους στειλεις φωτο που σφουγγαριζεις το σπιτι στα 4!!!!
εγω ετσι καψουρευτικα την κουλα απο το χωριο!!!!!
εσυ το μονο χοντρο που μπορεις να εχεις ειναι προβατινα παιδακια
μπραμπ να σου πω μια μεγαλη αληθεια; εισαι παπαραςαν ειχαν και το παχος της θα ειχε καταρρευσει ο σερβερ![]()
θελεις να φαμε μπιφτεκακια μαζι αλλα να παρουμε τουλαχιστον δυο ταψια για σιγουρια;
θελεις να φαμε μπιφτεκακια μαζι αλλα να παρουμε τουλαχιστον δυο ταψια για σιγουρια;
δεν μας ειπες ως τι εισαι διασημη στο χωρο σουμπραμπ να σου πω μια μεγαλη αληθεια; εισαι παπαρας![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
εδω εχουν δει εμενα ρε λαρυ την πενταγιω δεν θα ειχαν δει ;στο απο εκει θρεντ η πενταγιωτησσα ολο καβλα σταζει , και μουνι και κωλο ταζει ολο υποσχεσεις μοιραζει !!!!!
απορια την εχει γαμησει ποτε κανεις η εστω να την εχει δει?