erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 93
- Πόντοι
- 866
Ω Άγιε μουΩ Ερινάλ μου
Ω Άγιε μουΩ Ερινάλ μου
ποιο πολιτισμό;..39 ψυχες βρήκανε το θάνατο μέσα σε ένα κοντέινερ,σαν να ήταν κοτόπουλα, εν έτει 2019, και καθόμαστε και συζητάμε αν ήτανε λαθρό, Πακιστανοί, Έλληνες, Κινέζοι, αριστεροί, δεξιοί.
Γαμω τον πολιτισμό μας, γαμω.
oh,my God![]()
Ω Άγιε μου
:-*Ωω μμμμμ Ερινάλ μου.
Τραγικό πραγματικά...39 ψυχες βρήκανε το θάνατο μέσα σε ένα κοντέινερ,σαν να ήταν κοτόπουλα, εν έτει 2019, και καθόμαστε και συζητάμε αν ήτανε λαθρό, Πακιστανοί, Έλληνες, Κινέζοι, αριστεροί, δεξιοί.
ο πολιτισμός μας φίλε μου ξεκινά και σταματάει στις ελλεεινιδες, στον κατα φαντασιας πολιτικο αγωνα και στο αν η σκορδα παιρνει 7k τη βίζιτα...39 ψυχες βρήκανε το θάνατο μέσα σε ένα κοντέινερ,σαν να ήταν κοτόπουλα, εν έτει 2019, και καθόμαστε και συζητάμε αν ήτανε λαθρό, Πακιστανοί, Έλληνες, Κινέζοι, αριστεροί, δεξιοί.
39 ψυχες βρήκανε το θάνατο μέσα σε ένα κοντέινερ,σαν να ήταν κοτόπουλα, εν έτει 2019, και καθόμαστε και συζητάμε αν ήτανε λαθρό, Πακιστανοί, Έλληνες, Κινέζοι, αριστεροί, δεξιοί.
ο πολιτισμός μας φίλε μου ξεκινά και σταματάει στις ελλεεινιδες, στον κατα φαντασιας πολιτικο αγωνα και στο αν η σκορδα παιρνει 7k τη βίζιτα...
Τραγικό πραγματικά...
δε ξερω τυπε εγω δεν εχω ουτε 7 ευρω για να την κερασω φιξ απο το περιπτεροΟντως 7κ η σκορδα![]()
Άγιε μουΜμμμμμμ Ερινάλ μου...
δε ξερω τυπε εγω δεν εχω ουτε 7 ευρω για να την κερασω φιξ απο το περιπτερο
Ω ναιο πολιτισμός μας φίλε μου ξεκινά και σταματάει στις ελλεεινιδες, στον κατα φαντασιας πολιτικο αγωνα και στο αν η σκορδα παιρνει 7k τη βίζιτα...
Rock 'n Roll angels bring that Hard Rock Hallelujah
an xereis tipota gia skorda pes
Άγιε μου![]()
και το χειρότερο ότι μας νοιάζει μόνο ο κωλος μας.το τραγικότερο όλων είναι ότι ανεχόμαστε τον πόλεμο. 2000 χρόνια πολιτισμού δεν κλάνουν μια μπροστά σε 30 μέρες εν καιρώ πολέμου.