iuakoya
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Νοε 2015
- Like
- 24.299
Δηλαδή ούτε χιόνια ούτε κρύα;όχι, αλλά εκεί που εργαζόμουν πέρσι επιβεβαιώθηκαν και με το παραπάνω.
τα μαθαίναμε βέβαια από τους ντόπιους.
Δηλαδή ούτε χιόνια ούτε κρύα;όχι, αλλά εκεί που εργαζόμουν πέρσι επιβεβαιώθηκαν και με το παραπάνω.
τα μαθαίναμε βέβαια από τους ντόπιους.
Πολύ βρωμιά,πολύ μυρωδιά και πολύ ενασχόληση αλλά γαμω τις ζέστες
τυποι σας εχει τυχει να ακουτε λεξεις να κανετε οτι τις ξερετε αλλα στην πραγματικοτητα να μην γρικατε πραμα? εγω πχ δεν ξερω τι ειναι το πελετ το νετφλιξ και αλλα
Συμφωνώ και για παρέα είναι κορυφή...Πολύ βρωμιά,πολύ μυρωδιά και πολύ ενασχόληση αλλά γαμω τις ζέστες![]()
Δηλαδή ούτε χιόνια ούτε κρύα;
;)Συμφωνώ και για παρέα είναι κορυφή...
Δηλαδή να κανονίσω για σκι ή όχι; Χαχαχα...Για φέτος δε γνωρίζω.
Δεν έχω μάθει κάτι.
Συμφωνώ και για παρέα είναι κορυφή...
Δηλαδή να κανονίσω για σκι ή όχι; Χαχαχα...
Ελα ρε τυπε,καταρχας βρωμια ελαχιστη,ενα σκουπισμα της σταχτες 5 λεπτα μετα απο καθε αναμα και ενα καθαρισμα τη καμιναδα το χρονο που φερνεις ανθρωπο δεν την κανεις εσυ, δευτερον μυρωδια απο που κ ως που?εκτος αν καις κουρτινοξυλα πορτες και επιπλα :SΠολύ βρωμιά,πολύ μυρωδιά και πολύ ενασχόληση αλλά γαμω τις ζέστες![]()
Εγώ; Ποτέ 0Πονηρε ;)
Ναι, αυτό είναι αλήθεια...Χα χα... δε ξέρω, αν και εξαρτάται από το μέρος νομίζω.
Σεξουαλικα βοηθηματα ειναι νομιζω τυπε :Sτυποι σας εχει τυχει να ακουτε λεξεις να κανετε οτι τις ξερετε αλλα στην πραγματικοτητα να μην γρικατε πραμα? εγω πχ δεν ξερω τι ειναι το πελετ το νετφλιξ και αλλα
η γεροντοκορη παει για σκι στο κιλελερ ποτε αρπαζει χιονι εκει ξερουμε?Χα χα... δε ξέρω, αν και εξαρτάται από το μέρος νομίζω.
Στην ηλικία μου αυτά όλα που είπατε είναι πολύ κουραστικάΕλα ρε τυπε,καταρχας βρωμια ελαχιστη,ενα σκουπισμα της σταχτες 5 λεπτα μετα απο καθε αναμα και ενα καθαρισμα τη καμιναδα το χρονο που φερνεις ανθρωπο δεν την κανεις εσυ, δευτερον μυρωδια απο που κ ως που?εκτος αν καις κουρτινοξυλα πορτες και επιπλα :S
και τελος ενασχοληση μια δυο φορες το χρονο που θα φερεις ξυλα στην αποθηκη υπογειο κτλ.Τωρα που θα κουβαλας μερικα ξυλα καθε φορα για να καψεις σιγα,κανεις και γυμναστικη![]()
α κατσε θυμηθηκα και το απριοριΣεξουαλικα βοηθηματα ειναι νομιζω τυπε :S
Σαν τα προκαταρκτικά του σεξ ένα πράγμαΣτην ηλικία μου αυτά όλα που είπατε είναι πολύ κουραστικά![]()
..χαιρετω το πιο νεανικο νημα του μπου με τα παιδαρελια του ενος ποδιου στον ταφο![]()
![]()