brabus67
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2010
- Like
- 15.089
- Πόντοι
- 2.606
ασε το κινητο στην ακρη και δες να βρεις καμια πουτσα εκει εξω το οτοκορεκτ σε προδιδειΛίγο ρόλο στο πέντε
ασε το κινητο στην ακρη και δες να βρεις καμια πουτσα εκει εξω το οτοκορεκτ σε προδιδειΛίγο ρόλο στο πέντε
Τοσιαξα....λίγο.Λίγορκόλο στο πέντε
εδω δεν σερβιρω γιατι θα μου βγει το ονομαΤοσιαξα....λίγο.![]()
Χειρότερα από του "Λευτέρη" του σκληρού καριόλη;εδω δεν σερβιρω γιατι θα μου βγει το ονομα
αν η ρετσίνα φέρει τυρίυπαρχει τυρι ρετσινα?![]()
![]()
![]()
Όπως λέμε, μπουγάτσα τυρί.υπαρχει τυρι ρετσινα?![]()
![]()
![]()
τα μιλανε λιγο παραξενα εκει πανω τα φαγητα...δεν θα μου εκανε εντυπωση....Όπως λέμε, μπουγάτσα τυρί.![]()
αχαχαχαΌπως λέμε, μπουγάτσα τυρί.![]()
α δεν θέλω τέτοιατα μιλανε λιγο παραξενα εκει πανω τα φαγητα...δεν θα μου εκανε εντυπωση....
τι ψεματα...εγω οποτε παω παιρνω ταπερ γιατι δεν μπορω να συνενοηθω και πεθαινω της πειναςα δεν θέλω τέτοια
Κάτσε ρε εγγονέ. Και εγώ στην Ταυλανδη με τις Ταυλανδεζες δεν μπορώ να συνεννοηθώ, αλλά δεν παίρνωτι ψεματα...εγω οποτε παω παιρνω ταπερ γιατι δεν μπορω να συνενοηθω και πεθαινω της πεινας
κανενας που έρχεται Θεσσαλονίκη δεν μένει νηστικόςτι ψεματα...εγω οποτε παω παιρνω ταπερ γιατι δεν μπορω να συνενοηθω και πεθαινω της πεινας
εγώ δρν λέω μλκιες εσείς λέτεΓμτ. Τόσες μαλακίες λέμε, η ωρα δεν περνάει με τίποτα. :S
Σ αυτό έχεις δίκιο. Οι καρδασινες έχουν ωραίο κωλο.κανενας που έρχεται Θεσσαλονίκη δεν μένει νηστικός
και καμια που κατεβαινει αθηνα αγαμητηκανενας που έρχεται Θεσσαλονίκη δεν μένει νηστικός